HomeUrbanitiesUrbanities. | Τοπ Χανέ: Μουσικές, νοστιμιές και...

Urbanities. | Τοπ Χανέ: Μουσικές, νοστιμιές και υπέροχα κοκτέιλ!

Πεντανόστιμες γεύσεις, φρέσκα υλικά, μοναδικά κοκτέιλ, dj sets , live μουσικές, και υπέροχος καφές! 

Εδώ μοσχοβολά δεντρολίβανο και ρίγανη, φρεσκοψημένο ψωμάκι και νοστιμιές από την κουζίνα!  

Στην Ολυμπίου Διαμαντή 1. Μια ήσυχη γειτονιά. Θα το  δεις από μακριά. Πλησίασε… Θα πιεις καφεδάκι Julius Meinl και θα ξυπνήσεις για τα καλά. Θα ακούσεις μουσικές από όλο τον κόσμο, μπορεί να πετύχεις πάρτι ή κάποια έκθεση στον πάνω όροφο. Κάθε Παρασκευή και Σάββατο υπάρχει live μουσική.


Τις Κυριακές όλο και κάποια γιορτή θα γίνεται εκεί. Το φαγητό είναι με εξαιρετικά υλικά, δεν απογοητεύεσαι ποτέ, και μαγειρεύεται στην κουζίνα από τη Μαρία Χανέ και τον βοηθό της εκείνη την ώρα. Η Μαρία κάθε τόσο εμπνέεται από τους τσελεμεντέδες της και φτιάχνει νέα πιάτα. Νέα της έμπνευση το τσάι Τοπ Χανέ που είναι ιδανικό για το χειμώνα, με κανέλλα, φασκόμηλο και άλλα υλικά! 

Το πρωινό σου στο Τοπ Χανέ είναι με ζυμωτό ψωμί που έχει μόλις ψηθεί, τα κρουασάν είναι φρέσκα. To κλαμπ σάντουιτς είναι η σπεσιαλιτέ τους! Η μηλόπιτα είναι μαγεία!

Το μεσημέρι και το βράδυ, όλο και κάποια νοστιμιά θα μαγειρευτεί και όλη η Ολυμπίου Διαμαντή θα μοσχομυρίσει…Μακαρονάδες, μεζέδες, σαλάτες. 

Μουσικές κάθε Παρασκευή και Σάββατο στο Τοπ Χανέ. Και η ποικιλία στα ακούσματα είναι μεγάλη! Μπορεί να ακούσεις εκπληκτικά τζαζ σχήματα, λάτιν μπάντες, τουρκικές μουσικές με παραδοσιακά όργανα, αλλά και αυθεντική ρεμπέτικη μουσική. Όλοι οι μουσικοί είναι κορυφαίοι στο είδος τους και παρουσιάζουν ένα πρόγραμμα που θα σε εντυπωσιάσει.


Και όλα αυτά μαζί με κοκτέιλ, κρασιά από όλη την Ελλάδα και άλλα τόσα… Μαζί με το ποτό σου οι ξηροί καρποί είναι πεντανόστιμοι- γιατί ψήνονται εκείνη την ώρα με μπαχαρικά.

Όσο για τις σαγκριές, η εικόνα μιλά από μόνη της… Δεν έχεις ξαναδοκιμάσει κάτι τέτοιο! Ο Μιχάλης θα σε περιποιηθεί. Θα βρείτε μαζί τι κοκτέιλ θα ήθελες να πιεις. Θα σου δώσει εναλλακτικές, θα σου δείξει τα νέα ποτήρια που αγόρασε, θα σου δώσει να μυρίσεις λικέρ ή ρούμι, θα μιλήσετε για τις γεύσεις που σου αρέσουν, και στο τέλος θα σου φτιάξει ένα κοκτέιλ που θα θυμάσαι για καιρό! Και πάμε στοίχημα πως θα πάρεις και δεύτερο. Πρόταση δική μας, δοκίμασε το τσιπουρίτο- μοχίτο με ελληνική εσάνς!

Εδώ μπορείς να κάνεις τα γενέθλια ή τη γιορτή σου. Μέσα στην εβδομάδα μπορείς να κλείσεις όλο το μαγαζί για σένα, και σε συνενόηση με τους ιδιοκτήτες μπορείς να πετύχεις και τέλεια τιμή για το κέρασμά σου.

Στο ΤΟΠ ΧΑΝΕ μπορείς να τα βρεις όλα για να χαλαρώσεις, να ονειρευτείς, να χορέψεις, να χορτάσεις και να απολαύσεις τα κοκτέιλ που ανανεώνονται κάθε μήνα. Πάρε την παρέα σου και πήγαινε!

Kάνε like https://www.facebook.com/tophanebar

***
40+1
spot της πόλης που αξίζει να επισκεφτείτε ή αλλιώς 41 τρόποι να
αγαπήσουμε την πόλη μας, σε έναν χάρτη που κυκλοφορεί στα
γνωστά επιλεγμένα σημεία και στο Τοπ Χανε | Ολυμπίου Διαμαντή 1 | Τ.2310 528 285

Related stories

Οι αρχιτέκτονες της πόλης στον Εξώστη | Νάσια Σπυριδάκη

Κάθε βδομάδα φιλοξενούμε στον Εξώστη αρχιτέκτονες της πόλης και...

Αστικοί Θρύλοι | Ο Μεσσίας Σαμπατάι Σεβί

γράφει η Μαρία Ράπτη Λένε πως έρχεται ο Μεσσίας, πως...

Το σπίτι του Δημήτρη Αμελαδιώτη είναι ένα έργο τέχνης σε εξέλιξη

WHO IS WHO: Μου αρέσει να παρουσιάζομαι ως εικαστικός,...

Οι ταινίες της εβδομάδας 25.04-01.05.2024

Γράφει ο Λάζαρος Γεροφώτης Η κατρακύλα στα εισιτήρια των κινηματογράφων...

Η Μαρίτα Καρυστηναίου δημιουργεί τα φωτιστικά των ονείρων σας

φωτογραφίες: Μαρία Ευσταθιάδου Η Decolight λειτουργεί από το 2010 και...