HomeUrbanitiesLife guideEvent House Thessaloniki: Ένα μπαρ όλο δικό...

Event House Thessaloniki: Ένα μπαρ όλο δικό σου

Rent a Bar for a Night

Λέξεις: Εύα Χατζηαντώνογλου
Φωτογραφίες: Σοφοκλής Νικολής

Στη Βεροίας, σε ένα από τα πιο ζωντανά στενά της Θεσσαλονίκης, του Γορίλα και του Romantzo, μπορείς να αποκτήσεις το δικό σου μπαρ για ένα βράδυ. Φυσικά αυτό δεν είναι άλλο από το Event House Thessaloniki.

Το Event House είναι ένας χώρος πλήρως εξοπλισμένος και με όλες τις απαραίτητες άδειες -να τα λέμε κι αυτά- που απαντά στην ερώτηση «Παίζει κάνα πάρτι;». Αν έχεις γενέθλια, γιορτή, αν ορκίζεσαι ή αποφοιτάς, ή αν απλώς θέλεις να κάνεις ένα πάρτι έτσι, γιατί περίεργα την είδες και το μόνο με το οποίο θες να ασχοληθείς είναι να ενημερώσεις τους φίλους σου για το πού και πότε, ο Βελισάριος σου έχει τη λύση.

To Event House σε κάθε περίπτωση έρχεται να σου χτυπήσει την πλάτη και να σου πει «άσε και το ‘χω». Ένας καλαίσθητος χώρος, έτοιμος να υποδεχτεί εσένα και τους καλεσμένους σου προσφέροντάς σου όλες τις ευκολίες. Αρχικά, σου λύνει τα χέρια στο κομμάτι του ήχου προσφέροντάς σου τα πάντα, ακόμα και DJ κατόπιν συνεννόησης. Επίσης, σε αντίθεση με το σπίτι σου, μπορείς να παίξεις δυνατά και μετά τις 12 το βράδυ χωρίς να σε απασχολεί ο γκρινιάρης γείτονάς σου.  Αν πάλι θες να γλιτώσεις από κάθε είδους οργάνωση, έχεις τη δυνατότητα να αναθέσεις την κάβα σου και τα αναλώσιμα είδη στους υπεύθυνους οι οποίοι αναλαμβάνουν την αγορά και τη μεταφορά τους στο σημείο. Το μόνο που πρέπει να σκεφτείς, κι αυτό αν είσαι extra τύπος, είναι η επιπλέον διακόσμηση του μέρους. Κατά τα άλλα και έτοιμο στημένο bar θα βρεις κατά την άφιξή σου, και όλα τα απαραίτητα για το self service σου όπως ποτηράκια, καλαμάκια, πάγο και ζεστή, φιλόξενη ατμόσφαιρα. Ακόμα, στην περίπτωση που θελήσεις να στεγάσεις κάποια εκδήλωση, το Event House σου παρέχει τη δυνατότητα στελέχωσης του χώρου με προσωπικό όπως bartenders και σερβιτόρους. Και το πιο σημαντικό, για όλες τις Monica Geller που κυκλοφορούν εκεί έξω (και πιστέψτε με σας νιώθω): της νύχτας τα καμώματα τα βλέπει η μέρα και από εκεί κι έπειτα αναλαμβάνει το συνεργείο καθαρισμού τα υπόλοιπα.

Ο χώρος φυσικά προσφέρεται και για στέγαση σεμιναρίων, εκθέσεων, workshop, bazaar και όχι μόνο.

Αρπάξτε λοιπόν κάθε ευκαιρία για γιορτή, μαζέψτε τους φίλους σας και κανονίστε ένα παρτάκι. Μόνο μην ξεχάσετε να μας καλέσετε.

Event House, Βεροίας 3, Θεσσαλονίκη
Για πληροφορίες και κρατήσεις: 6944910631, [email protected]

Related stories

Το σπίτι του Δημήτρη Αμελαδιώτη είναι ένα έργο τέχνης σε εξέλιξη

WHO IS WHO: Μου αρέσει να παρουσιάζομαι ως εικαστικός,...

Οι ταινίες της εβδομάδας 25.04-01.05.2024

Γράφει ο Λάζαρος Γεροφώτης Η κατρακύλα στα εισιτήρια των κινηματογράφων...

Η Μαρίτα Καρυστηναίου δημιουργεί τα φωτιστικά των ονείρων σας

φωτογραφίες: Μαρία Ευσταθιάδου Η Decolight λειτουργεί από το 2010 και...

Ψηλά στο Εσκί Ντελίκ, αναμνήσεις μιας άλλης ζωής

Ήταν μικρές κι αθώες κοπελούδες σαν ήρθανε απ’ την...