Bike2Door

H Bike2Door είναι μία εταιρία κούριερ με ποδήλατο που προσφέρει οικονομικές, οικολογικές, γρήγορες και πρωτότυπες λύσεις για την μεταφορά φακέλων και δεμάτων στην πόλη της Θεσσαλονίκης..
Άραγε τα καταφέρνουν? Μπορούν να ανταγωνιστούν σε τιμές και χρόνους άλλες εταιρίες κούριερ με μηχανάκια?
Το γεγονός ότι σε λίγο κλείνουν ένα χρόνο λειτουργίας είναι η απάντηση. Αυτός ο φιλικός τρόπος μεταφοράς βρίσκει αποδέκτες επιχειρήσεις και ιδιώτες από κάθε περιοχή της πόλης και κερδίζει καθημερινά το στοίχημα της ιδέας που προάγει.
Σε όλες τις προηγμένες πόλεις του κόσμου είναι καθοριστικής σημασίας να λειτουργούν αντίστοιχες εταιρίες και να καλύπτουν την καθημερινή ανάγκη για μεταφορά εγγράφων και άλλων μικροαντικειμένων. Συμβάλλουν στο να μειωθούν οι άσκοπες και χρονοβόρες μετακινήσεις, το καυσαέριο στην ατμόσφαιρα, το στρες, ο θόρυβος και η κίνηση στους κεντρικούς δρόμους στις πόλεις. Ταυτόχρονα οι ποδηλάτες διασκεδάζουν την εμπειρία τους και με όποιες καιρικές συνθήκες μπορούν και ανταποκρίνονται ακόμα και στις πιο απαιτητικές διαδρομές. Διατηρούν την καλή υγεία και βελτιώνουν την φυσική τους κατάσταση συνδυάζοντας γυμναστική και εργασία.
Ο Εξώστης ήδη έχει επιλέξει μέρος της διανομής των τευχών του να γίνεται με τους ποδηλάτες της Bike2Door και σας καλεί όλους να τους προτιμήσετε. Κοστίζει ελάχιστα και κερδίζουμε όλοι.

Related stories

Οι ταινίες της εβδομάδας 02.05-08.05.2024

Γράφει ο Λάζαρος Γεροφώτης Άνοιξαν την πόρτα οι θεατές επιτέλους...

Ημέρα Ελευθεροτυπίας και Σινεμά

γράφει η Γεωργία Αρχοντή Κάθε χρόνο στις 3 Μαΐου γιορτάζουμε...

Μεταξύ «συρμού» και αποβάθρας: Περιμένοντας τον άγγελο σαράντα χρόνια

Μεταξύ «συρμού» και αποβάθρας γράφει ο Άγγελος Μαλλίνης Ταξίδι στο κέντρο...

Η Δήμητρα έχει ένα από τα ομορφότερα καφέ της πόλης, μπροστά σε ένα από τα ομορφότερα μνημεία της Θεσσαλονίκης

συνέντευξη στη Μαρία Καρασπύρου Η Δήμητρα Γρηγοριάδου είναι η ιδιοκτήτρια...