HomeUrbanitiesLive stagesΈνα βράδυ στη ντίσκο που χορεύουν όλοι...

Ένα βράδυ στη ντίσκο που χορεύουν όλοι ακόμη ως το πρωί

Όλοι εμείς οι νοσταλγοί των 70s και 80s ξέρουμε καλά τι θα πει να μη βρίσκεις εύκολα στέκι για να διασκεδάζεις. Οι μουσικές, το στυλ μαγαζιών και όλα δε θυμίζουν τίποτα από εκείνες τις δεκαετίες. Όχι ότι αυτό είναι απαραίτητα κακό, αλλά να … δεν είναι εύκολο να βρεις ανθρώπους της «φυλής» σου έτσι και αρκείσαι σε μεσοβέζικες λύσεις.

Στη Bluesky τίποτα από τα παραπάνω δε συμβαίνει, γιατί είναι ακριβώς αυτό που ψάχνουμε τόσο καιρό. Ένας ασφαλής χώρος για να διασκεδάζουμε με τις αναμνήσεις μας. Τον σκοπό αυτό εξυπηρετεί εγγυημένα το πρόγραμμα των djs και ενας τεράστιος χώρος που στεγάζει εδώ και σχεδόν πέντε δεκαετίες τη νοσταλγία του κόσμου για χορό σε πίστα, ντισκόμπαλες, έντονα φώτα, γέλια και στιγμές.

Η Bluesky βρίσκεται έξω από την περιοχή της Θέρμης, απέναντι από την αεροπορική βάση Σέδες.

Εδώ πρόκειται για κανονικό blast from the past. Η μουσική γκάμα περιλαμβάνει όλα τα είδη, από το σύγχρονο ηλεκτρονικό ρυθμό έως τα ποπ/ροκ και ντίσκο του 20ου αιώνα, καθώς και αναδρομές στο πλούσιο ελληνικό ποπ ρεπερτόριο. Θα ακούσεις Stayin’ Alive, Hot Stuff, Like a Virgin, μέχρι Μπίγαλη, Πωλίνα και Σάκη Ρουβά.

Ωστόσο, εκείνο που κάνει τη Bluesky τόσο ιδιαίτερη είναι η ατμόσφαιρα. Με φωτεινά πρόσωπα που χορεύουν συνεχώς και ψυχεδελικά φώτα που χαράζουν τον χώρο, κάθε βήμα που κάνεις στο εσωτερικό της είναι σαν να εισχωρείς σε ένα μαγικό κόσμο γεμάτο χρώματα και ρυθμούς. Τα λέμε στην πίστα.

Related stories

Αυτή είναι σίγουρα η ομορφότερη ταράτσα της Άνω Πόλης που μπορείς να επισκεφθείς

Mε γραφική θέα, στην οδό Ανδοκίδου, περνώντας ταβερνάκια και...

’We are One’’ Yoga Festival’ έρχεται στην Χ.Α.Ν.Θ

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Γιόγκα, πραγματοποιείται ένα ολοήμερο...

Κριτική Βιβλίου | Ισμήνη Καπάνταη «Αστική οικία στο Χαλάνδρι».

γράφει ο Τάσος Γέροντας Ισμήνη Καπάνταη «Αστική οικία στο Χαλάνδρι»....