HomeΘέματαΤο πουλί του Μπάμπη

Το πουλί του Μπάμπη







Ρίτα μου,



Όπως γνωρίζεις είμαι ο Πρόεδρος. Από προχθές έχει στραμπουλίξει τον καρπό της η απομαγνητοφωνήτρια στο μέγαρο και οκτώ φορές δεν έχουμε κρατήσει τα πρακτικά με τους αρχηγούς. Αναγκάζομαι να τους καλώ για να το παίζουμε συνεχώς για ιστορικούς λόγους και μου έχουν πηδήξει τη μπουχάρα από το πέρα δώθε. Σκοπεύω να παραιτηθώ γιατί σύντομα θα γίνει πραξικόπημα και θα φταίει το αγκυλωμένο τσόκαρο επειδή έκανε γκαζάτες στον Μπάμπη. Ο οποίος ήρθε από εδώ σήμερα και έκανε αίτηση για τη θέση της προσωπικότητας στην κυβέρνηση, δεν καταλαβαίνω! Σώσε με!



Δύσκολα μου βάζεις, μόλις γύρισα από Μαδρίτη και έχω πολλές άγνωστες λέξεις. Πρώτα πρέπει να λύσω το μυστήριο με τις συνιστώσες του ΣΥΡΙΖΑ. Είναι από το ρήμα ‘συνιστώ’? Όπως λέμε ‘σου συνιστώ να φας όλο το φαί σου αν θες να παίξεις?’ Ή ‘σου συνιστώ το ελάφι ογκρατέν αντί για τη φασολάδα?’ Δηλαδή κάτι σαν πολλές και διαφορετικές συμβουλές μεταξύ τους που όλες θέλουν αποκλειστικά το καλό σου, το βρήκα! Και κάθε εβδομάδα θα μας δίνουν μια καινούρια σαν παιχνίδι, πχ σου συνιστώ δραχμή αντί για ευρώ, σου συνιστώ να μην πας προεδρικό μέγαρο αλλά να μείνεις με τον παίδαρο, σου συνιστώ να ποντάρεις στο εκλογές στις 17 ανήμερα, σου συνιστώ να αφήσεις επαναστατική κοτσίδα και όχι καρέ μπομπέ, να αφήσεις τρίχα στη μασχάλη, να μαζέψεις τα λέγκο σου, να βγάλεις τα λεφτά σου από την τράπεζα, να τον παίξουμε λίγο ακόμα κ.ο.κ




Επίσης με μπερδεύει αυτό με τις προσωπικότητες. Πρώτη φορά ακούω κυβέρνηση από προσωπικότητες! Μέχρι σήμερα εγώ απλά νόμιζα ότι η προσωπικότητα πάει με το πέος, έλεγα στη Φωφώ ‘δεν κάνω όραλ αν το πουλί δεν έχει προσωπικότητα, δεν θα ξεσαγονιαστώ εγώ, καλή μου, για τον κάθε ένα τυχάρπαστο χωρίς ίχνος προσωπικότητας κλπ’. Τελικά καταλαβαίνω ότι μια κυβέρνηση μπορεί να έχει πολλά πουλιά, δηλαδή ακατάσχετη προσωπικότητα. Εγώ, που κάνω παρέα με πολλά πουλιά, έχω δικαίωμα να κάνω αίτηση ή θα προτιμηθεί ο Μπάμπης?? Αχ, στην Ισπανία όλα λειτουργούν πιο απλά με τα πουλιά.




Στο μόνο που μπορώ να βοηθήσω είναι να σου εξηγήσω αυτό το Πλαν Μπι του Καμμένου. Αυτό το μπι είναι από το μπισεξουάλ, ελληνιστί κρυφοαδερφές. Οι 21 ελληνοπρεπείς αρχαιολάτρες βουλευτές μας προμοτάρουν την αρχαιοελληνική αμφιτσουτσουνιά και υποστηρίζουν την ύπαρξη του ελ τζι τι μπι αδερφάτου με κάθε δήλωση τους όπως ‘μετά τους μετανάστες, ποιος?’ ‘αν ήμουν αδερφή δεν θα ‘μουν πεταχτή’. Σκοπός τους είναι κατόπιν κοινού μνημονίου συνεργασίας να προκηρυχτούν εκλογές στις 9 Ιουνίου ώστε να συμπέσει η γιορτή της δημοκρατίας με το γκέι πράιντ της Αθήνας ώστε με τόσα πουλιά στην Κλαυθμώνος να κάνουν επαναστατική κυβέρνηση λίγο παραδίπλα από την κατοχική της Βουλής. Άσε που με δηλώσεις περί μαμάς κουκουέ και μπαμπά στα βουνά θα εμβολίσουν τα ποσοστά του ΚΚΕ και θα γίνει οικουμενική κυβέρνηση, και ως γνωστόν η παρτούζα είναι μαρξισμός.




Related stories

Οι ταινίες της εβδομάδας 25.04-01.05.2024

Γράφει ο Λάζαρος Γεροφώτης Η κατρακύλα στα εισιτήρια των κινηματογράφων...

Η Μαρίτα Καρυστηναίου δημιουργεί τα φωτιστικά των ονείρων σας

φωτογραφίες: Μαρία Ευσταθιάδου Η Decolight λειτουργεί από το 2010 και...

Ψηλά στο Εσκί Ντελίκ, αναμνήσεις μιας άλλης ζωής

Ήταν μικρές κι αθώες κοπελούδες σαν ήρθανε απ’ την...

Κριτική Βιβλίου | Λίνα Φυτιλή «Χρυσός κήπος. Αλτίν μπαχτεσί».

γράφει ο Τάσος Γέροντας Λίνα Φυτιλή «Χρυσός κήπος. Αλτίν μπαχτεσί»....