HomeΘέματαΤα καλύτερα προϊόντα του 2011

Τα καλύτερα προϊόντα του 2011

Αν τα έχεις έκανες καλές επιλογές. Αν πάλι θες να αγοράσεις κάτι καινούριο τώρα, χωρίς να περιμένεις για νέα μοντέλα και χωρίς το άγχος πως αυτό που παίρνεις θα παλιώσει γρήγορα, αυτά είναι τα προϊόντα που πήγαν την τεχνολογία μπροστά την χρονιά που τελείωσε.

iPhone 4S Με μια φράση: Το απόλυτο τηλέφωνο. Παρά το ότι έκανε την εμφάνιση του τέσσερις μήνες πιο αργά από ότι το περιμέναμε και παρά το ότι δεν είχε να προσφέρει τίποτα καινούριο από άποψη σχεδιασμού, το iPhone 4S συνεχίζει να πουλάει σαν τρελό, ξεπερνώντας οτιδήποτε άλλο υπάρχει στα καταστήματα. Ο επεξεργαστής του είναι υπέροχος και η νέα του κάμερα αξεπέραστη, αλλά είναι η Siri που κλέβει την παράσταση και γίνεται το νέο φαινόμενο της ποπ κουλτούρας.

Motorola Droid Razr Θυμάστε το original Razr; Αν έχεις γεννηθεί πριν ξεκινήσει η νέα χιλιετία η απάντηση θα είναι σίγουρα καταφατική καθώς το είχαν… όλοι! Πριν λίγους μήνες η Motorola το επανέφερε με νέο φυσικά design, ενώ τρέχει σε λειτουργικό Android.

Android Ice Cream Sandwich Μέχρι τη νέα έκδοση του Android (4.0 Ice Cream Sandwich) το λειτουργικό της Google έπασχε από πολλά προβλήματα, μεγαλύτερο των οποίων ήταν το fragmentation. Με τη νέα έκδοση το πρόβλημα δεν λύνεται μεν αλλά τα πράγματα δείχνουν να πηγαίνουν προς το καλύτερο. Το θέμα είναι να βρεις το κατάλληλο τηλέφωνο για σένα που να μπορεί να το τρέξει.

iPad 2 Πιο λεπτό, πιο γρήγορο, με δυο κάμερες η δεύτερη έκδοση του iPad συνέχισε αυτό που είχε αρχίσει ο προκάτοχος του: να κυβερνά την αγορά των tablets. Με μερίδιο αγοράς που αγγίζει το 80% εξαφάνισε κάθε ανταγωνιστή από τον χάρτη. Αν και το iPad 3 αναμένεται να κάνει την εμφάνιση του κάποια στιγμή την άνοιξη, αν αποφασίσεις να μην κρατηθείς και να πάρεις το συγκεκριμένο μοντέλο, αποκλείεται να βγεις χαμένος.

MacBook Air Η δεύτερη γενιά των MacBook Air διόρθωσε όλα τα «θέματα» της πρώτης, μεταξύ των οποίων αυτό της τιμής. Η επιτυχία ήταν τέτοια που το κλασσικό MacBook πέρασε στην ιστορία και αντικαταστάθηκε από το Air. Επιπλέον όπως πέρυσι όλοι οι ανταγωνιστές της Apple ετοίμαζαν tablets, τώρα ετοιμάζουν Ultrabooks, την κατηγορία που το MacBook Air δημιούργησε και στην οποία είναι κυρίαρχος. Στη νέα του έκδοση βλέπουμε και την επιστροφή του φωτιζόμενου πληκτρολογίου που αν γράφεις είναι ότι καλύερο μπορείς να έχεις τη νύχτα, και που στην προγηούμενη έκδοση η Apple δεν είχε καταφέρει να χωρέσει στο τόσο λεπτό σώμα του.

Related stories

Κλείνει ένα από τα πιο αγαπημένα μεζεδοπωλεία του κέντρου

Λατρεύτηκε από τις παρέες νέων κι όχι μόνο! Τα...

Οι ταινίες της εβδομάδας 28.03-03.04.2024

Γράφει ο Λάζαρος Γεροφώτης Μεγάλη αύξηση στα εισιτήρια την εβδομάδα...

Στην οδό Αρμενοπούλου, ο Gaetano μας ταξιδεύει στην σιτσιλιάνικη επαρχία

Κείμενο: Δέσποινα Λαμπρίδου / Φωτογραφίες: Μαρία Ευσταθιάδου Αρμενοπούλου 27,στην καρδιά...

Ο Εξώστης ρωτά, οι συγγραφείς απαντούν | Λάζαρος Αλεξάκης

    επιμέλεια στήλης: Φανή Χατζή Κάθε εβδομάδα ένας/μία συγγραφέας απαντά σε...

Μητροπολιτικό πάρκο Παύλου Μελά: Μία ανάπλαση που… άργησε πολύ

Ήταν Νοέμβριος του 2021, στη δεύτερη δύσκολη χρονιά της...