HomeInterviewsΔήμος Σταματέλος aka Wasabi

Δήμος Σταματέλος aka Wasabi

Εκτός από μουσική τρέχουν σπουδές , ταξίδια και διάφορα projects σε διάφορα επίπεδα.

Η ηλεκτονική μουσική και ειδικότερα house/tech έχουν επιρροές από διάφορα είδη μουσικής , όπως jazz , swing , disco, latin και άλλα, και επίσης κρύβουν υπόγειες μελωδίες και ατμόσφαιρες. Σε κάθε περίπτωση όμως το ντάνσφλορ ξεδιπλώνει την μαγεία τους.

Οι επιρροές έρχονται από την εφηβική ηλικία με τους πρώιμους ήχους του rave, του drum n' bass και trance με θρυλικούς παραγωγούς όπως Laurent Garnier , Jam and Spoon και Moby.

Η επανάσταση των 90s επηρέασε τις επόμενες δεκαετίες . Έτσι ήρθε η εξέλιξη όλων αυτών με την σημερινή της μορφή!

Η Θεσσαλονίκη και γενικότερα η Ελλάδα έχει περιορισμένες προοπτικές για παραγωγούς και καλλιτέχνες. Το πολύ ελπιδοφόρο όμως είναι τα πολλά επιτυχημένα ελληνικά ονόματα της διεθνούς μουσικής σκηνής.

Ίσως το ασφυκτικό πρόσωπο της πόλης να ενεργεί καταλυτικά στην έμπνευση και τη δημιουργία και να σε ωθεί να ξεπεράσεις τον εαυτό σου.

Μετά από τα singles στην εταιρία του Umek: 1605, του dj Wady : Bedroom και το rmx στην Artform όπου το επέλεξε και ο Roger Sanchez για τα set του έχουμε singles στην Data groove, Erase, Once Again και ένα extended play στην εταιρία του θρυλικού Jamie Anderson: Artform όπου θα κάνει και ο ίδιος ένα rmx!

Επίσης σχεδιάζονται gigs σε UK και γενικότερα εξωτερικό.Παράλληλα υπάρχουν η Erase Records, Diablo Loco και Once Again με την ιδιότητα του Α/R.

Οι καιροί ευνοούν την ψηφιακή διανομή της μουσικής και παρουσίασης της αλλά ο αναλογικός ήχος πάντα θα υπάρχει για τους συλλέκτες και τους εθισμένους του βινυλίου.

Related stories

Υπερδιπλάσια η έκταση που θα απαλλοτριωθεί στο Σέιχ Σου για το Flyover

Τροποποιητική μελέτη από το ΥΠΕΝ Το υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας...

Είναι οι “Στενές επαφές με τον Διάβολο” το θρίλερ της χρονιάς;

γράφει ο Λάζαρος Γεροφώτης Η ταινία “Στενές επαφές με τον...

Θεσσαλονίκη: Πρωινή επίσκεψη από δελφίνια στον Θερμαϊκό

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε όλους όσοι βρέθηκαν το πρωί...