HomeUrbanitiesLife guideΔιαγωνισμοί!

Διαγωνισμοί!

Σας ενημερώνουμε για τους νικητές των διαγωνισμών του Εξώστη. Οι νικητές έχουν ενημερωθεί με προσωπικό μήνυμα στο ηλεκτρονικό τους ταχυδρομείο και παραλαμβάνουν τις προσκλήσεις τους απο τα ταμεία των χώρων εκδήλωσης. 

Οι νικητές αναλυτικά είναι:

ΤΟ ΒΡΑΚΙ

  1. ΤΕΡΖΗ ΑΝΝΑ 
  2. ΚΑΤΣΟΥΜΠΙΝΑ ΧΡΙΣΤΙΝΑ 
  3. ΣΚΟΡΔΑ ΣΙΣΣΥ 

ΕΓΝΑΤΙΑ

  1. ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗ ΣΟΥΛΑ
  2. ΠΕΤΡΙΔΟΥ ΜΑΤΟΥΛΑ
  3. ΚΑΙΦΙΔΟΥ ΜΑΡΙΑ
  4. ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ
  5. ΒΟΓΙΑΤΖΗ ΚΑΜΕΛΙΑ

ΔΕΛΗΒΟΡΙΑΣ

  1. ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ
  2. ΜΠΑΛΤΟΓΙΑΝΝΗΣ ΣΠΥΡΟΣ
  3. ΠΑΡΑΣΚΕΥΑ ΑΡΓΥΡΩ
  4. ΧΑΙΤΑ ΖΩΗ
  5. ΤΡΟΥΛΙΝΟΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ

ΟΛΥΜΠΙΟΝ -ΖΑΝΝΑΣ

  1. ΓΙΑΝΝΑΡΕΛΗ ΣΤΕΛΛΑ 
  2. ΚΕΦΑΛΑΣ ΚΩΣΤΑΣ 
  3. ΚΟΚΟΒΙΔΗΣ ΣΤΑΘΗΣ 
  4. ΑΣΑΡΙΔΟΥ ΑΝΑΤΟΛΗ 

* Ο Εξώστης προσφέρει 4 μονές προσκλήσεις για τις προβολες στους κινηματογράφους Ολύμπιον και Π. Ζάννας και τις ταινίες ΧΑΜΕΝΟΣ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ή ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΟΜΙΧΛΗ 

Στείλτε μήνυμα στο diagonismos-at-exostispress.gr (όπου -at- εσείς προσθέστε το @) γράφοντας ονομα, τηλέφωνο και την ένδειξη ΟΛΥΜΠΙΟΝ ή Π.ΖΑΝΝΑΣ. 

** Ο Εξώστης προσφέρει 3 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση Tο ΒΡΑΚΙ (Θέατρο Εξω απο τα Τείχη) για τις παραστάσεις Παρασκεύης 29/3 εώς Κυριακής 31/3.

Στείλτε μήνυμα στο diagonismos-at-exostispress.gr (όπου -at- εσείς προσθέστε το @) γράφοντας ονομα, τηλέφωνο, ημερομηνία (Παρασκεύη 29/3, Σάββατο 30/3 ή Κυριακή 31/3) και την ένδειξη ΒΡΑΚΙ.

*** Ο Εξώστης προσφέρει 5 μονές προσκλήσεις για την παράσταση Να ζει κανείς ή να μη ζεί του Σαββατου 31/3, που ανεβαίνει στο θέατρο Εγνατία.

Στείλτε μήνυμα στο diagonismos-at-exostispress.gr (όπου -at- εσείς προσθέστε το @) γράφοντας ονομα, τηλέφωνο και την ένδειξη Εγνατία.


**** Ο Εξώστης προσφέρει 5 μονές προσκλήσεις για το μουσικό θέαμα ΚΑΛΟΡΙΦΕΡ που παρουσιάζει ο Φοίβος Δεληβοριας στο BLOCK33 την Παρασκεύη 29/3.

Στείλτε μήνυμα στο diagonismos-at-exostispress.gr (όπου -at- εσείς προσθέστε το @) γράφοντας ονομα, τηλέφωνο και την ένδειξη Καλοριφέρ.

Related stories