HomeUrbanitiesCafe & BarΈνα εξωτικό μπαράκι κρυμμένο πίσω από ένα...

Ένα εξωτικό μπαράκι κρυμμένο πίσω από ένα ξύλινο φράχτη, ανάμεσα σε πολυκατοικίες, ομορφαίνει τη γειτονιά

Ένα εξωτικό μπαράκι κρυμμένο πίσω από ένα ξύλινο φράχτη, ανάμεσα σε πολυκατοικίες, ομορφαίνει τη γειτονιά – εκεί στην Κατσιμίδη, στήθηκε μία αστική καντίνα που ακούει στο όνομα Μπαρ Μπα Μπεν και έχει γίνει λόγος για να αφήσεις πίσω σου τα στέκια του κέντρου.

Το Μπαρ Μπα Μπεν αποτελεί μια τροπική όαση μέσα στην καρδιά του αστικού τοπίου, προσφέροντας μια μοναδική εμπειρία απόδρασης από την καθημερινότητα. Σε αυτό το παραμυθένιο… ΑΣΤΙΚΟ beach bar, οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν τον καφέ τους ή να δροσιστούν με μπύρες και κοκτέιλ, χαλαρώνοντας πάνω σε πουφ, φερ φορζέ καθίσματα ή ακόμα και κούνιες που αιωρούνται μέσα σε μια ζούγκλα από φυτά. Το περιβάλλον δημιουργεί την αίσθηση πως βρίσκεσαι σε κάποιο εξωτικό νησί, με τον ήχο των φύλλων να ανακατεύεται με την μουσική και την ανεμελιά του καλοκαιριού να κυριαρχεί.

Εκτός από τα ποτά, το Μπαρ Μπα Μπεν προσφέρει και τίμιο φαγητό καντίνας που συμπληρώνει ιδανικά την εμπειρία. Από λαχταριστά σνακ μέχρι γευστικά πιάτα, κάθε επιλογή είναι προσεκτικά επιλεγμένη για να συνοδεύει τέλεια τα καλοκαιρινά βράδια.

Το ατελείωτο κλίμα fun και τροπικής διάθεσης που επικρατεί κάνει το Μπαρ Μπα Μπεν τον απόλυτο προορισμό για όσους αναζητούν ένα ταξίδι αστραπή… αλλά χωρίς να χρειαστεί να απομακρυνθούν από την πόλη. Εδώ, κάθε επίσκεψη μετατρέπεται σε μια μικρή απόδραση, φέρνοντας το καλοκαίρι πιο κοντά όλο το χρόνο.

Ένα τροπικό beach bar με πουφ, φερ φορζέ και κούνιες σε μία ζούγκλα που θα σερβίρει απλά σαγηνευτικά καλοκαίρια στην καρδιά του αστικού ιστού.

Κ.Καραμανλή & Κατσιμίδη Γωνία, Θεσσαλονίκη

Related stories

Revisiting: La La Land (2016) του Damien Chazelle

Γράφει η Φανή Εμμανουήλ Κάθε φορά που ξαναβλέπω μια ταινία...

Το Φεστιβάλ Δάσους συνεχίζεται δυναμικά και τον Σεπτέμβριο

Το Φεστιβάλ Δάσους, το μεγάλο πολιτιστικό γεγονός της Θεσσαλονίκης, συνεχίζει για δέκατη...

Κινηματογράφος και αθλητισμός: 6 ταινίες για το Μπάσκετ

  Γράφει ο Λάζαρος Γεροφώτης Ο Γιάννης Αντετοκούμπο είναι (μαζί με...

Το ‘ελληνικό Woodstock’ και ένα πάρτυ στη Βουλιαγμένη

Το πρωτοποριακό πάρτι του Λουκιανού Κηλαηδόνη στη Βουλιαγμένη, γνωστό...

3 Νέες ταινίες στις κινηματογραφικές αίθουσες και η κορυφαία συνάντηση του Deadpool με τον Woolverin

γράφει ο Λάζαρος Γεροφώτης Με τις θερμοκρασίες να συνεχίζουν να...