HomeUrbanitiesΠαίξαμε bingo παρέα με δυο drag queens

Παίξαμε bingo παρέα με δυο drag queens

έπαιξε και δεν κέρδισε ούτε μια φορά η Δέσποινα Πολυχρονίδου

Πολλές φορές όταν ανακαλύπτεις διαφορετικά πράγματα από τα συνηθισμένα, είσαι κάπως προκατειλημμένος. Όπως για παράδειγμα, τι μπορεί να φαντάζεσαι όταν σκέφτεσαι βραδιά bingo ; Γιαγιάδες και παππούδες να περιμένουν να ακούσουν τους μαγικούς αριθμούς που θα κάνουν bingo, σε ένα ήσυχο μέρος όπου όλοι απλώς περνούν ευχάριστα την ώρα τους.

Αυτό όμως που γίνεται στις βραδιές bingo της Quenvo δεν έχει ΚΑΜΙΑ σχέση με αυτό. Σκεφτείτε περισσότερο ένα ανυπόμονο κοινό, φωνές, τραγούδια, μουσική, και κάπου μέσα σε όλα αυτά, αριθμοί που ξεπετιούνται από τις οθόνες στα χαρτιά σας.

Βρεθήκαμε στο Bingo χτες το βράδυ, στο Caravan. Το ίδιο το μέρος είναι ούτως ή άλλως πανέμορφο, οπότε θέλεις απλώς να βρίσκεσαι εκεί, στο χώρο. Η ουρά ήταν μεγάλη στο δρόμο όμως προχώρησε γρήγορα γρήγορα και βρεθήκαμε στις καρέκλες μας.

Μουσική δυνατά, πολλοί γνωστοί (Θεσσαλονίκη είσαι!) και το πρώτο κοκτέιλ ήταν στο τραπέζι μαζί με τα χαρτιά μας, ένα ζάρι (ΜΑ ΡΙ ΝΑ) και η Mystic Van Rouge και η Katinabella, δυο drag queens με δικό τους podcast (στις έχουμε παρουσιάσει εδώ) αρχισαν να κάνουν τις συστάσεις και μαζί με την παρέα της Quenvo εξήγησαν τους κανόνες.

Ξεκινάμε! Όσο τα νούμερα έσκαγαν στην οθόνη, όλοι πανικόβλητοι κοιτούσαν τα χαρτιά τους για να ανακαλύψουν την μαγική πεντάδα που θα τους έδινε δώρα – κάθε φορά που κάποιος έκανε την 5άδα του, και ανέβαινε “στη σκηνή” γινόταν πανικός, η μουσική δυνάμωνε και οι περισσότεροι πείσμωναν για να κερδίσουν τον επόμενο γύρο! Υπάρχουν πολλοί γύροι μπίνγκο,και, φυσικά, υπάρχουν πάντα μεγάλα βραβεία που πρέπει να κερδίσετε! Είναι μια αξέχαστη εμπειρία που θα σας κάνει να γελάτε και να χειροκροτάτε και να τραγουδάτε όλη τη νύχτα. Η ώρα περνά γρήγορα, όπως οι αριθμοί που περνάνε από μπροστά σου. Όπως και στη ζωή, έτσι και στο bingo σημασία δεν έχει να κερδίσεις, αλλά να παίξεις, και να το διασκεδάσεις στην πορεία.

 

 

Related stories

Revisiting: La La Land (2016) του Damien Chazelle

Γράφει η Φανή Εμμανουήλ Κάθε φορά που ξαναβλέπω μια ταινία...

Το Φεστιβάλ Δάσους συνεχίζεται δυναμικά και τον Σεπτέμβριο

Το Φεστιβάλ Δάσους, το μεγάλο πολιτιστικό γεγονός της Θεσσαλονίκης, συνεχίζει για δέκατη...

Κινηματογράφος και αθλητισμός: 6 ταινίες για το Μπάσκετ

  Γράφει ο Λάζαρος Γεροφώτης Ο Γιάννης Αντετοκούμπο είναι (μαζί με...

Το ‘ελληνικό Woodstock’ και ένα πάρτυ στη Βουλιαγμένη

Το πρωτοποριακό πάρτι του Λουκιανού Κηλαηδόνη στη Βουλιαγμένη, γνωστό...

3 Νέες ταινίες στις κινηματογραφικές αίθουσες και η κορυφαία συνάντηση του Deadpool με τον Woolverin

γράφει ο Λάζαρος Γεροφώτης Με τις θερμοκρασίες να συνεχίζουν να...