HomeUrbanitiesCafe & BarΉταν η πρώτη παμπ της πόλης, και...

Ήταν η πρώτη παμπ της πόλης, και παραμένει κλασική αξία

Τα βράδια το κρύο σε κάνει να περπατάς γρήγορα. Οι ημέρες κυλάνε αδιάφορα μέχρι το
σαββατοκύριακο που περιμένεις για να ζήσεις. Κακό αυτό. Να ξέρεις πως θα έπρεπε
να αδράξεις κάθε ημέρα της ζωής σου. Βγες με τους αγαπημένους σου, διασκέδασε
και γέλα.

Τι κι αν είναι Δευτέρα ή Τρίτη, σίγουρα μια ζεστή γωνιά της πόλης σε περιμένει. Και μιας και έχουμε αυτό το αγγλικό κλίμα τελευταία, τι θα έλεγες να επισκεφθείς μια αυθεντική βρετανική pub, έτσι για αλλαγή και ανανέωση;

Μακριά από το κέντρο της πόλης, όχι όμως απόκοσμα, στην πρώην Ανθέων και νυν Παπανδρέου, σε περιμένει η Bristol pub. Εκεί θα ακούσεις μελαγχολικές φωνές alternative καλλιτεχνών, rock ύμνους, funkίλες και soulιές, που θα μιλήσουν στην ψυχή σου. Ηρθε στη ζωή μας τον Απρίλη του 2008 και ήταν ένας συνδυασμός κλασσικής αγγλικής pub προσαρμοσμένης στα σύγχρονα ελληνικά δεδομένα.

Τις μουσικές επιλογές αναλαμβάνουν διάφοροι ραδιοφωνικοί παραγωγοί της πόλης και εγγυώνται ότι το αυτί σου θα ευχαριστηθεί ήχο. Στον κατάλογο θα βρεις πάρα πολλές διαφορετικές μπύρες, για να γευτείς, draft και εμφιαλωμένες, η κάθε μια από άλλο μέρος της γης, με τη δική της ιστορία.

Αν πεινάσεις, θα σου σερβίρουν pizza, burger, club sandwich, finger food, snack και ποικιλίες με λουκάνικα, όπως και κρύα πιάτα. Δεν χρειάζεται να ντυθείς καλά, μόνο να είσαι ο εαυτός σου. Άλλωστε, αυτό που δημιούργησε την Bristol pub, ήταν η επιθυμία για την ύπαρξη ενός προορισμού, όπου όλοι θα περνούν καλά και θα γίνονται μια παρέα. Φόρεσε το παλτό σου, βγες από το σπίτι και ανακάλυψε την πόλη σου, σ’ ένα μπαρ βγαλμένο από… Λονδρέζικο όνειρο!

Related stories

Είναι οι “Στενές επαφές με τον Διάβολο” το θρίλερ της χρονιάς;

γράφει ο Λάζαρος Γεροφώτης Η ταινία “Στενές επαφές με τον...

Θεσσαλονίκη: Πρωινή επίσκεψη από δελφίνια στον Θερμαϊκό

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε όλους όσοι βρέθηκαν το πρωί...