HomeCinemaTo Plus Morning Show είναι ένας καλός...

To Plus Morning Show είναι ένας καλός λόγος για να ξυπνήσεις το πρωί

Είναι φίλοι, είναι απρόβλεπτοι, είναι θεότρελοι. Είναι ανάμεσα στις αγαπημένες μας πρωινές εκπομπές στη Θεσσαλονίκη. Η Μαριάννα και ο Αντώνης ήρθαν για να μείνουν.


Μαριάννα και Αντώνη! Αν έπρεπε να περιγράψετε τον εαυτό σας με μια πρόταση, ποια θα ήταν αυτή;

Μαριάννα: Αυθόρμητη, εργασιομανής, φωνακλού και αν δεν πιω καφέ το πρωί αρκετά γκρινιάρα.

Αντώνης: Αλήθεια λέει (γέλια)… Κι εγώ είμαι γκρινιάρης αν πεινάω οπότε καταλαβαίνετε τι γίνεται κάθε πρωί αν δεν έχει σερβιριστεί ο μπουφές πριν βγούμε στον αέρα…(γέλια). Εγώ είμαι αρκετά ξεχασιάρης, αγαπώ τη γυμναστική και έχω μεγάλη αδυναμία στον γιο μου, τύπου με κάνει ό,τι θέλει χαζομπαμπάς που λέμε.

Πώς οργανώνετε την εκπομπή σας και τι ώρα ξυπνάτε; Βάλτε μας λίγο στην πρωινή ζωή σας!

Ξυπνάμε στις 6.30 παίρνουμε τον πρώτο καφέ στο χέρι και κατηφορίζουμε προς το στούντιο του Plus Radio 102.6. Την εκπομπή την οργανώνουμε από την προηγούμενη ημέρα, συνήθως το πρωί όταν φτάνουμε στο ραδιόφωνο κουτσομπολεύουμε μεταξύ μας το τι μας συνέβη στις ζωές μας, αν δεν προλάβουμε να τα πούμε όλα off air, τα λέμε και στον αέρα στο Plus Morning Show βέβαια, μην νομίζεις ότι ντρεπόμαστε. (γέλια)


Πείτε μας ειλικρινά. Αν δε δουλεύατε μαζί, θα κάνατε παρέα;

Ειλικρινά αν οι συνθήκες ήταν διαφορετικές και δε δουλεύαμε μαζί τόσες ώρες για το Plus Morning SHow μάλλον θα κάναμε περισσότερο παρέα από ότι τώρα που λόγω χρόνου δεν μπορούμε να κάνουμε και πολλά εκτός δουλειάς.

Ποιο είναι το πιο τρελό σας όνειρο σε σχέση με την εκπομπή;

Να έχουμε την απόλυτη ελευθερία να πούμε και να κάνουμε ότι θέλουμε. Το ραδιόφωνο έχει τους δικούς του κανόνες που φυσικά ως επαγγελματίες εδώ και χρόνια τους σεβόμαστε απόλυτα. Αλλά η αλήθεια είναι πως η τρέλα μας και η τρέλα των ακροατών του Plus Morning Show είναι τόση που δεν χωράει εύκολα μέσα σε πλαίσια, θα το έχετε καταλάβει αν μας ακούτε συχνά ( γέλια ).


Κάποιο ευτράπελο ή ακροατής που σας έμεινε αξέχαστος;

Πρόσφατα ήταν ώρα παιχνιδιού, βγαίνει ακροατής στον αέρα για να παίξουμε και να διεκδικήσει ένα από τα δώρα που δίνουμε καθημερινά. Μας λέει ότι μας ακούει από τη δουλειά και όταν τον ρωτάμε τι δουλειά κάνει ντρέπεται να απαντήσει. Για να μη τα πολυλογούμε ο άνθρωπος δούλευε σε γνωστό γραφείο κηδειών της πόλης και μας αποκάλυψε πως όλες οι νεκροφόρες του ομίλου ακούν Plus Morning Show! Ε καταλαβαίνετε τι έγινε μετά από αυτό στον αέρα. Κι αν δεν καταλαβαίνετε παρακάτω σας έχουμε ένα μικρό απόσπασμα:

https://open.spotify.com/episode/3YPMXv2jdkswGcDPZ…


Aγχώνεστε για τις ακροαματικότητες;

Εμείς όχι. Αλλουνού δουλειά είναι να αγχώνεται για τα νούμερα και όχι δική μας. Ειλικρινά εάν δίναμε πολύ βάση στα νούμερα το άγχος δε θα μας επέτρεπε να κάνουμε αυτό που ξέρουμε, να περνάμε καλά και να είμαστε ο εαυτός μας. Κι αν όλα αυτά δε συνέβαιναν τότε σίγουρα δε θα ξυπνούσαμε απ' τα χαράματα (γέλια).


Αγαπημένα σας στέκια στη Θεσσαλονίκη;

Μαριάννα: Για τον Αντώνη σίγουρα το βουνό του Χορτιάτη που πάει και τρέχει σχεδόν καθημερινά (γέλια).

Aντώνης: Για τη Μαριάννα όλα τα θερινά σινεμά και τα θέατρα που με ζαλίσει καθημερινά να την πάω ( γέλια)

Πέρα από τη πλάκα η Θεσσαλονίκη είναι μια πόλη απολαυστική με πολλούς κρυμένους θυσαυρούς, μας αρέσει να τους ανακαλύπτουμε καθημερινά. Σίγουρα θα μας πετύχετε όπου υπάρχει καλό φαγητό και καλή μουσική J

Πείτε μας το αγαπημένο σας τραγούδι αυτή την εποχή!

Το Big Energy από Mariah Carey & Latto όταν παίζει τα ηχεία είναι μόνιμα στο τέρμα ενώ κάθε φορά που παίζουμε στο Plus Morning Show Maneskin η Μαριάννα δε σταματάει να χορεύει/χτυπιέται


Το καλοκαίρι είναι στην γωνία – τι πλάνα έχετε;

Αντώνης: Μακάρι να είχαμε το χρόνο να πάμε ένα μακρινό ταξίδι στο εξωτερικό. Η Μαριάννα θελει να πάει Βραζιλία αλλά φοβάμαι μη την κρατήσουν εκεί (γέλια).

Μαριάννα: Οπότε περιμένουμε να έρθει η άδεια και να πάμε στις παραλίες, να ξεκουραστούμε, να ανανεωθούμε και να μπορούμε να επιστρέψουμε με πολλές εμπειρίες και ευτράπελα για να διηγούμαστε στη νέα σεζόν στο Plus Morning Show.

Related stories

Revisiting: La La Land (2016) του Damien Chazelle

Γράφει η Φανή Εμμανουήλ Κάθε φορά που ξαναβλέπω μια ταινία...

Το Φεστιβάλ Δάσους συνεχίζεται δυναμικά και τον Σεπτέμβριο

Το Φεστιβάλ Δάσους, το μεγάλο πολιτιστικό γεγονός της Θεσσαλονίκης, συνεχίζει για δέκατη...

Κινηματογράφος και αθλητισμός: 6 ταινίες για το Μπάσκετ

  Γράφει ο Λάζαρος Γεροφώτης Ο Γιάννης Αντετοκούμπο είναι (μαζί με...

Το ‘ελληνικό Woodstock’ και ένα πάρτυ στη Βουλιαγμένη

Το πρωτοποριακό πάρτι του Λουκιανού Κηλαηδόνη στη Βουλιαγμένη, γνωστό...

3 Νέες ταινίες στις κινηματογραφικές αίθουσες και η κορυφαία συνάντηση του Deadpool με τον Woolverin

γράφει ο Λάζαρος Γεροφώτης Με τις θερμοκρασίες να συνεχίζουν να...