HomeNewsroomΤις επόμενες μέρες απολαύστε μια διαφορετική πλατεία...

Τις επόμενες μέρες απολαύστε μια διαφορετική πλατεία Αριστοτέλους!

Πριν λίγες ημέρες ξεκίνησαν οι εργασίες στην πλατεία Αριστοτέλους με σκοπό να φιλοξενηθεί η εκδήλωση ανοιχτής παρουσίασης του αθλήματος Ράγκμπι.





Μπορεί προχθές να αναρωτηθήκατε τι συμβαίνει στην πλατεία Αριστοτέλους ή απλά να ευχηθήκατε ο χλοοτάπητας που εστρώναν να ήταν μόνιμος. Δυστυχώς θα είναι εκεί για λίγες ημέρες, οπότε σπεύσατε – ευκαιρία να γνωρίσετε και το άθλημα!

Τι συμβαίνει εκεί; Ο Δήμος Θεσσαλονίκης και η Ελληνική Ομοσπονδία Ράγκμπι, στο πλαίσιο του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ράγκμπι που θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη τον Μάιο του 2014, συνδιοργανώνουν εκδήλωση ανοιχτής παρουσίασης του αθλήματος αύριο στις 18:30.

Υπό την εποπτεία του Αντιδημάρχου Ποιότητας Ζωής Δήμου Θεσσαλονίκης κου Ζέρβα Κωνσταντίνου ξεκίνησαν από χθες οι εργασίες επίστρωσης με χλοοτάπητα στην πλατεία Αριστοτέλους από τις αρμόδιες υπηρεσίες του δήμου, την Ελληνική Ομοσπονδία Ράγκμπι καθώς και εθελοντές αθλητές του ράγκμπι από ομάδες της Θεσσαλονίκης.

Η εκδήλωση εντάσσεται στο πρόγραμμα των εκδηλώσεων «Θεσσαλονίκη-Ευρωπαϊκή Πρωτεύουσα Νεολαίας 2014», ενώ πηγές του δήμου επισημαίνουν ότι δεν φέρει οικονομική επιβάρυνση για το ταμείο του δήμου.

Related stories

Το σπίτι του Δημήτρη Αμελαδιώτη είναι ένα έργο τέχνης σε εξέλιξη

WHO IS WHO: Μου αρέσει να παρουσιάζομαι ως εικαστικός,...

Οι ταινίες της εβδομάδας 25.04-01.05.2024

Γράφει ο Λάζαρος Γεροφώτης Η κατρακύλα στα εισιτήρια των κινηματογράφων...

Η Μαρίτα Καρυστηναίου δημιουργεί τα φωτιστικά των ονείρων σας

φωτογραφίες: Μαρία Ευσταθιάδου Η Decolight λειτουργεί από το 2010 και...

Ψηλά στο Εσκί Ντελίκ, αναμνήσεις μιας άλλης ζωής

Ήταν μικρές κι αθώες κοπελούδες σαν ήρθανε απ’ την...