HomeUrbanitiesΓαστρονομίαThessaloniki Beer Festival: Δες εδώ όλο το...

Thessaloniki Beer Festival: Δες εδώ όλο το μουσικό πρόγραμμα του 4ημέρου


Πέμπτη έως Κυριακή

29, 30 & 31 Αυγούστου – 1 Σεπτεμβρίου

Δ.Ε.Θ.

Ώρες λειτουργίας: 18:00 – 00:00

Γενική Είσοδος: 3€ | Τετραήμερο Εισιτήριο: 10€


Πέμπτη | 29/8 | Pavlos Pavlidis & B – Movies

Παρασκευή | 30/8 | Koza Mostra

Σάββατο | 31/8 | Max The Sax

Κυριακή | 1/9 | Locomondo


Το Τετραήμερο από την Πέμπτη 29 Αυγούστου έως και την Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου, ο προαύλιος χώρος της ΔΕΘ – TIF Helexpo μετατρέπεται στο μεγαλύτερο beer garden της Ελλάδας! To μεγαλύτερο festival μπύρας της χώρας, το Thessaloniki Beer Festival έρχεται και φέτος, με την 3η, ακόμα πιο εξελιγμένη, εκδοχή του προσφέροντας για ακόμα μια χρονιά την απόλυτη εμπειρία ποιοτικού ζύθου σε όλους τους λάτρεις της μπύρας!

Tο Thessaloniki Beer Festival υπόσχεται υπέροχες βραδιές γεμάτες μπύρα και φυσικά πολύ μουσική. Η ομάδα του φεστιβάλ ετοίμασε ένα δυναμικό κι εκρηκτικό Line Up σπουδαίων καλλιτεχνών και DJ sets. Την πρώτη μέρα οι μοναδικοί Pavlos Pavlidis & B Movies θα μας ταξιδέψουν όπως μόνο αυτοί ξέρουν. Η δεύτερη ημέρα συνεχίζει δυναμικά με Koza Mostra ενώ η τρίτη κλείνει με το εντυπωσιακό show του Max The Sax. Τέλος, την Κυριακή σε ένα άκρως καλοκαιρινό κλείσιμο οι Locomondo θα μας ταξιδέψουν στους δικούς τους εκρηκτικούς ρυθμούς.

Ο Παύλος Παυλίδης και οι Β – Movies θα καταλάβουν τη σκηνή του Thessaloniki Beer festival την Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου για να μας χαρίσουν μοναδικές στιγμές ηχητικής απόλαυσης. Δεν πρόκειται να λείψουν όλα εκείνα τα τραγούδια που διαχρονικά έκαναν αγαπητό τον Παύλο Παυλίδη στο ευρύ κοινό. Πολύ περισσότερο όμως θα απολαύσουμε τις δημιουργίες με τους B-Movies που έχουν αφήσει το δικό τους στίγμα στην σύγχρονη ελληνική μουσική σκηνή.

Για την δεύτερη μέρα του φεστιβάλ οι καταστάσεις προβλέπονται εκρηκτικές. Ετοιμαστείτε για χορό μέχρι τελικής πτώσεως από 1 μπάντα που ζει κι αναπνέει γι' αυτό το σκοπό. Οι Koza Mostra θεωρούνται από τα πιο σημαντικά συγκροτήματα στην Ελλάδα. Ο βαλκανικός/ ska/ rock ήχος τους, είναι χαρακτηριστικός, ενώ κάθε συναυλία τους εξελίσσεται σε πάρτι! Το 2013 κέρδισαν την 6η θέση στην Eurovision με το Alcohol is free, τραγούδι εμβληματικό, παίχτηκε σε όλο τον κόσμο, σε live, πλατείες κ.α.

O αγαπημένος του Ελληνικού κοινού Max the Sax, ένας αληθινός rock star ανάμεσα στους σαξοφωνίστες που πάντα εντυπωσιάζει με τις εκρηκτικές του εμφανίσεις, σας προσκαλεί να φορέσετε τα χορευτικά σας παπούτσια κι είναι έτοιμος να σας υποδεχτεί το Σάββατο 31 Αυγούστου στο Thessaloniki Beer festival 2019. πάντοτε εγγυάται υψηλής ενέργειας κι εκρηκτικές μουσικές εμπειρίες, πηγαίνοντας τον ακροατή σ' ένα μουσικό ταξίδι μου ενώνει ηλεκτρικά χορευτικά beats με funky jazz lines. Η επικοινωνία του με τους θεατές είναι εκπληκτική. Ακόμα πιο εκπληκτική η ικανότητα του ν' αφουγκράζεται την ενέργεια του κοινού, να εμπνέεται απ' αυτή και να μεταμορφώνει την ατμόσφαιρα με αυτοσχεδιασμούς, εκτινάσσοντας τη πίσω στις καρδιές των θεατών μέσα από ένα αριστουργηματικό παίξιμο και μια επίδραση που εξαπλώνεται και κάνει άπαντες να χαμογελούν και να χορεύουν!


Τα λόγια περιττεύουν για τους Headliners της τέταρτης και τελευταίας μέρας του Thessaloniki Beer Festival 2019. Οι ανεπανάληπτοι κι εκρηκτικοί Locomondo θα σαρώσουν τα πάντα στο πέρασμα τους με τους Reggae, Ska, Latin, rock και ελληνικούς παραδοσιακούς ρυθμούς τους. Την Κυριακή 1η Σεπτεμβρίου θα ανέβουν στη σκηνή για να μετατρέψουν, όπως μόνο αυτοί γνωρίζουν, τον κόσμο σε μία τεράστια παρέα που την ενώνει ο χορός κι η χαρά-το τραγούδι και τα χαμόγελα! Με τραγούδια όπως Δεν κάνει κρύο στην Ελλάδα, Μαγικό χαλί και μεrap, ska, reggae, hip-hop, dub, ska, reggae, one drop, 80's το μόνο σίγουρο είναι πως δεν θα σταματήσει καθόλου ο χορός να χορεύουμε!!!

Hyperlinks:

Official Url: www.thessalonikistreetfoodfestival.com

Official Facebook Page: https://www.facebook.com/SoulfoodThessaloniki/

Official Instagram Page: https://www.instagram.com/soulfoodthessaloniki/?hl=en

Official Facebook Event: https://www.facebook.com/events/297364477867131/


Προπώληση – ΔιάθεσηΕισιτηρίων:

ETickets: Αποκλειστικά από το Viva.gr στο παρακάτω Link: https://www.viva.gr/tickets/festival/deth-helexpo/thessaloniki-beer-festival-2019/

Τιμές Εισιτηρίων: Γενική Είσοδος: 3€ | Τετραήμερο Εισιτήριο: 10€

Thessaloniki Beer Festival 2019 – Info

Πού: ΔΕΘ – TIF Helexpo

Πότε: 29, 30, 31 Αυγούστου & 1 Σεπτεμβρίου

Πόσο: 3€ | Ελεύθερη είσοδος για παιδιά κάτω των 12 ετών

Διοργάνωση: SoulFood Thessaloniki | The Hoppy Pub

Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2311 | 243505

Email: [email protected]


Ώρες λειτουργίας: 18:00 – 00:00

Related stories

Revisiting: La La Land (2016) του Damien Chazelle

Γράφει η Φανή Εμμανουήλ Κάθε φορά που ξαναβλέπω μια ταινία...

Το Φεστιβάλ Δάσους συνεχίζεται δυναμικά και τον Σεπτέμβριο

Το Φεστιβάλ Δάσους, το μεγάλο πολιτιστικό γεγονός της Θεσσαλονίκης, συνεχίζει για δέκατη...

Κινηματογράφος και αθλητισμός: 6 ταινίες για το Μπάσκετ

  Γράφει ο Λάζαρος Γεροφώτης Ο Γιάννης Αντετοκούμπο είναι (μαζί με...

Το ‘ελληνικό Woodstock’ και ένα πάρτυ στη Βουλιαγμένη

Το πρωτοποριακό πάρτι του Λουκιανού Κηλαηδόνη στη Βουλιαγμένη, γνωστό...

3 Νέες ταινίες στις κινηματογραφικές αίθουσες και η κορυφαία συνάντηση του Deadpool με τον Woolverin

γράφει ο Λάζαρος Γεροφώτης Με τις θερμοκρασίες να συνεχίζουν να...