HomeUrbanitiesΤο Reworks μέσα από παλιές φωτογραφίες

Το Reworks μέσα από παλιές φωτογραφίες

Ηλεκτροφόρα σύρματα, αδιαπέραστα hertz, ηλεκτροβαμμένα ηχοχρώματα και τάσεις που αγγίζουν την καταστολή και επικροτούν μια αδιάλλακτη νόρμα μουσικής αρμονίας και φερέφωνων beats που συνθέτουν μια ατμόσφαιρα ηλεκτρονικής ψυχεδέλειας.

Παραμελημένες λεγεώνες που παίρνουν εκδίκηση μέσα από κλονισμένες τάσεις και αγενή ρυθμικά που εκλιπαρούν να τα ακολουθήσεις. Χαμερπής οκτάβες που σε παρασέρνουν και μια παρακαταθήκη από αβίαστα μουσικά συμπλέγματα και ανήθικες συνθέσεις που απελαύνουν σε μια μυσταγωγία μετρονομικών αξιών.

Κάπως έτσι ορίζονται τα Reworks, και κάπως έτσι είναι οι τύποι που τα ορίζουν… μαυροντυμένοι, με old school υποδήματα, excentrique πινελιές και βλοσυρά βλέμματα προσκολλημένα στις στροφές της κονσόλας που λικνίζονται πλάι σε κάθε γδούπο που τραντάζει τα σανίδια. Ή και πολύχρωμοι, με νέον πινελιές, γυαλιά ηλιου και απεριόριστες αντοχές για χορό.

Από μινιμαλιστικά κονσέρτα μέχρι τις αμερικάνικες συγχορδίες, οργισμένα synthesizer και acid ρυθμικά που εξορμούσαν από τα stages του Block 33 και του Μύλου, αλλά και τα γρασίδια στο Παλατάκι το Reworks μαγεύει κάθε ιδιότυπο και ανήσυχο αυτί της πόλης. Μουσικοί μετανάστες και ορκισμένοι στην ηλεκτρονική φαρέτρα artists είναι πάντα εκεί.

Keep Reworking People και τα λέμε στις 20 -24 Σεπτέμβρη!

 

 

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

Related stories

La Nomad House ένα διακρατικό περιοδεύον πολιτιστικό φεστιβάλ στη Θεσσαλονίκη

La Nomad House ένα διακρατικό περιοδεύον πολιτιστικό φεστιβάλ για...

Η μεγάλη γιορτή των μικρών βιβλιοπωλείων επιστρέφει στις 27 Μαΐου – 1 Ιουνίου!

H τελευταία εβδομάδα του Μαΐου είναι αφιερωμένη στα μικρά...

Οι ταινίες της εβδομάδας 16.05-22.05.2024

Γράφει ο Λάζαρος Γεροφώτης Η Eurovision καθήλωσε το ελληνικό κοινό...