HomeUrbanitiesPop up indian dinner με αφορμή ινδική...

Pop up indian dinner με αφορμή ινδική γιορτή Diwali, την γιορτή των φώτων και την νέα χρονιά των Ινδών

Την Παρασκευή 7 Οκτωβρίου στο TOMS flagship store στην Θεσσαλονίκη διοργανώνεται ένα ξεχωριστό pop up dinner με indian χαρακτήρα και φιλανθρωπικό σκοπό.



Το TOMS flagship store σε συνεργασία με την ομάδα S for Supper Club σας προσκαλούν να έρθετε και να απολαύσετε ένα μοναδικό pop up dinner με τίτλο INDIAN VIBES.


Για μία μόνο βραδιά και με περιορισμένο αριθμό προσκλήσεων, όσοι βρεθείτε στον κάτω όροφο του καταστήματος, θα έχετε την ευκαιρία να «ταξιδέψετε» γευστικά, μουσικά και όχι μόνο ως την μακρινή Ινδία.

«Οδηγός» και σε αυτό το special themed ταξίδι στις γεύσεις από όλες τις γωνιές της Ινδίας, ο Βρετανός private chef Phillip Mc Mullen.

Με αφορμή την ινδική γιορτή Diwali, την γιορτή των φώτων και την νέα χρονιά των Ινδών, η ομάδα S for Supper Club είχε την ιδέα του πρώτου supper club στην Θεσσαλονίκη, στο TOMS flagship store. Τα supper clubs διαδεδομένα ήδη σε Ευρώπη και Αμερική είναι μικρές λέσχες με θεματικά δείπνα.

*Μόνο με προσκλήσεις | Τηλ. Κρατήσεων 2310234222

Τιμή πρόσκλησης: 30

Τα 3€ από κάθε πρόσκληση θα δοθούν στο σωματείο Οι Φίλοι της Μέριμνας.

*************



Σχετικά με την TOMS

TOMS is in business to improve lives. With every product you purchase, TOMS will help a person in need. One for One®. With the help of our supporters and Giving Partners, TOMS gives shoes, sight, water, safe births and bully prevention services in over 70 countries around the world.

www.toms.com / www.toms-shoes.gr

Fb/tomsGreece / @TomsGreece


Σχετικά με την ομάδα S for Supper Club

Πίσω από τη δημιουργική ομάδα S for Supper Club βρίσκονται ο φωτογράφος και Window designer Νίκος Ράκκας και η DJ Georgia P. νιώθοντας την ανάγκη να φέρουν κοντά ανθρώπους με κοινή αισθητική και όρεξη όχι μόνο για νέες γεύσεις αλλά και για μία νέα εμπειρία στο dining. Σκοπός είναι να δημιουργούν βραδιές με πρωτότυπα concept που θα συνδυάζουν το φαγητό και τη μουσική, δημιουργώντας ανάλογη ατμόσφαιρα με ειδική διακόσμηση του χώρου για συγκεκριμένο αριθμό καλεσμένων.

www.sforsupperclub.com


Σχετικά με τους Φίλους της Μέριμνας:

Οι Φίλοι της Μέριμνας Θεσσαλονίκης έχουν ως αποκλειστικό σκοπό την ηθική και υλική ενίσχυση του έργου της Μέριμνας, το οποίο επικεντρώνεται στη φροντίδα παιδιών και οικογενειών που αντιμετωπίζουν την αρρώστια και το θάνατο. Από τον Απρίλιο του 2012, λειτουργεί στη Θεσσαλονίκη το Συμβουλευτικό Κέντρο της Μέριμνας, το οποίο προσφέρει συμβουλευτική στήριξη σε γονείς και παιδιά. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: www.merimna.org.gr

Related stories

Οι αρχιτέκτονες της πόλης στον Εξώστη | Νάσια Σπυριδάκη

Κάθε βδομάδα φιλοξενούμε στον Εξώστη αρχιτέκτονες της πόλης και...

Αστικοί Θρύλοι | Ο Μεσσίας Σαμπατάι Σεβί

γράφει η Μαρία Ράπτη Λένε πως έρχεται ο Μεσσίας, πως...

Το σπίτι του Δημήτρη Αμελαδιώτη είναι ένα έργο τέχνης σε εξέλιξη

WHO IS WHO: Μου αρέσει να παρουσιάζομαι ως εικαστικός,...

Οι ταινίες της εβδομάδας 25.04-01.05.2024

Γράφει ο Λάζαρος Γεροφώτης Η κατρακύλα στα εισιτήρια των κινηματογράφων...

Η Μαρίτα Καρυστηναίου δημιουργεί τα φωτιστικά των ονείρων σας

φωτογραφίες: Μαρία Ευσταθιάδου Η Decolight λειτουργεί από το 2010 και...