HomeUrbanitiesCafe & BarΟ παράδεισος της απόλαυσης στο νεo talk...

Ο παράδεισος της απόλαυσης στο νεo talk of town!

Μία ολοκαίνουρια alternative πρόταση με επιρροές από τους χαλαρούς ρυθμούς τη πόλης, έρχεται να αλλάξει τα δεδομένα της διασκέδασης στη Θεσσαλονίκη!

Το νέο all day cafe-bar στη στοά Ρογκότη 4 στο κέντρο της πόλης, προσφέρεται ιδανικά για όλα τα γούστα και ιδιαίτερα για όσους επιθυμούν να ξεφύγουν από την τετριμμένη ρουτίνα της καθημερινότητας!

Ο φιλόξενος αυτός χώρος με την μινιμαλιστική διακόσμηση που φωνάζει γούστο, αποπνέει πάντα μία θετική αύρα που αντιλαμβάνεται κανείς από τα πρώτα λεπτά της παραμονής του εκεί, ενώ το ευγενικό προσωπικό και οι θαμώνες του μαγαζιού είναι πάντα πρόθυμοι να σας εξυπηρετήσουν.

Στα συν του μαγαζιού δεν θα μπορούσαμε να μην δεν συμπεριλάβουμε την μεγάλη ποικιλία ζεστών και κρύων ροφημάτων και φυσικά τα προσεγμένα και ξεχωριστά snacks από φρέσκα και homemade υλικά, τα οποία ο επισκέπτης μπορεί να απολαύσει όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Το βραδάκι στο εντυπωσιακό μπαρ, η διάθεση ανεβαίνει και οι ταλαντούχοι barmen αναλαμβάνουν να ικανοποιήσουν ακόμη και τους πιο απαιτητικούς πελάτες.Τα απολαυστικά και πρωτότυπα κοκτέιλ εμπνευσμένα από μοναδικές συνταγές, κατατάσσουν δικαίως τον χώρο σε μία από στις πρώτες επιλογές των επισκεπτών για τη βραδινή τους έξοδο.

Στο Frankie leisure café-bar θα βρείτε επίσης μία πλήρως ενημερωμένη κάβα με πολλές ετικέτες κρασιών. Όσο για τις τιμές.. είναι πάντα προσαρμοσμένες και συμβαδίζουν με το πνεύμα της εποχής.

Βεβαίως επειδή ποτό χωρίς μουσική είναι η μισή απόλαυση, το Frankie σας υπόσχεται να συνοδεύσει την παραμονή σας με μουσική που ανεβάζει τη διάθεση. Τα decks του Frankie Leisure & Music αναλαμβάνουν πασίγνωστοι Djs της πόλης που εφοδιάζουν την διασκέδασης σας με μουσικές σε funky , house και jazz ρυθμούς.

Τις Κυριακές τη σκυτάλη αναλαμβάνουν απίστευτα θεματικά parties και events που σίγουρα θα αλλάξουν την ποιότητα της διασκέδασης σας.

Το FRANKIE leisure cafe bar, ανοίγει της πόρτες του καθημερινά από τις 9 το πρωί έως αργά το βράδυ.

***

40+ spot της πόλης που αξίζει να επισκεφτείτε ή αλλιώς 40+ τρόποι να αγαπήσουμε την πόλη μας, σε έναν χάρτη που κυκλοφορεί στα γνωστά επιλεγμένα σημεία και στο Frankie | Ρογκότη 4

Related stories

Το σπίτι του Δημήτρη Αμελαδιώτη είναι ένα έργο τέχνης σε εξέλιξη

WHO IS WHO: Μου αρέσει να παρουσιάζομαι ως εικαστικός,...

Οι ταινίες της εβδομάδας 25.04-01.05.2024

Γράφει ο Λάζαρος Γεροφώτης Η κατρακύλα στα εισιτήρια των κινηματογράφων...

Η Μαρίτα Καρυστηναίου δημιουργεί τα φωτιστικά των ονείρων σας

φωτογραφίες: Μαρία Ευσταθιάδου Η Decolight λειτουργεί από το 2010 και...

Ψηλά στο Εσκί Ντελίκ, αναμνήσεις μιας άλλης ζωής

Ήταν μικρές κι αθώες κοπελούδες σαν ήρθανε απ’ την...