HomeUrbanitiesCafe & BarΟ ήλιος μας καλεί να βγούμε έξω...

Ο ήλιος μας καλεί να βγούμε έξω και το Stavedo είναι ο προορισμός!

Σε ένα σκηνικό με την απόλυτη καλοκαιρινή ατμόσφαιρα, βρίσκεται ένα από τα πιο όμορφα coffee-grill & cocktail-bars στην Καλαμαριά.

Ο φινετσάτος και παράλληλα μοντέρνος χώρος του Stavedo, φιλοξενείται στη Νικολάου Πλαστήρα 12 στην Καλαμαριά από το 1997 και μας προσφέρει μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και απόλαυσης όλες τις ώρες της ημέρας.

Η τοποθεσία του κερδίζει τις εντυπώσεις, από την πρώτη κιόλας στιγμή. Πάνω ακριβώς από την Μαρίνα της Αρετσούς, στην περιοχή από την πλευρά της θάλασσας, οι θαμώνες έχουν την ευκαιρία να θαυμάσουν όχι μόνο την υπέροχη θέα στη θάλασσα, αλλά και τον Όλυμπο και φυσικά την γραφική Μαρίνα. Τους θερινούς μήνες μην ξεχάσετε να επισκεφτείτε την καλοκαιρινή βεράντα του μαγαζιού!

Ο εσωτερικός χώρος του μαγαζιού διαμορφώνει μία cosy ατμόσφαιρα, αποκτώντας παράλληλα μία νέα δυναμική σε μία κατά τ'άλλα χαλαρή industrial διακόσμηση με ναυτικές νότες όπου κυριαρχεί το ξύλο, το σίδερο, όπως και το στοιχείο του καραβόσχοινου.

Από τις 9 το πρωί μπορούμε να απολαύσουμε την εξαιρετικά καλής ποιότητας καφέ ( fine cups ) που προσφέρει το μαγαζί, ενώ κάθε Σαββατοκύριακο έως και τις 15:00 το μεσημέρι σερβίρεται και χειροποίητο πρωινό.

Καθώς πλησιάζουν οι πρώτες μεσημεριανές ώρες ετοιμαζόμαστε για ένα πολλά υποσχόμενο γεύμα. Με επιρροές από την σύγχρονη μεσογειακή κουλτούρα, οι chefs αξιοποιούν στον μέγιστο βαθμό την τεράστια μεσογειακή ποικιλομορφία σε υλικά, προσφέροντας μοναδικές γαστρονομικές γεύσεις και αρώματα και λαμβάνοντας πάντα υπόψη τους τις προτιμήσεις σας.

Μοναδική γευστική εμπειρία, το ξεχωριστό risotto με πάστα τρούφας καθώς και το φιλέτο μοσχαριού από rib eye. Στο bar food του μαγαζιού, μην διστάσετε να δοκιμάσετε τα φρεσκότατα και χειροποίητα club sandwich με ζυμωτό ψωμί και επιλογή σε κοτόπουλο ή σε χοιρινή πανσέτα.

Το βραδάκι οι παλμοί της πόλης χτυπούν στο «κόκκινο» μετατρέποντας το Stavedo σε ένα ιδανικό bar για όσους αγαπούν την ποιότητα στην διασκέδασή τους.

Μία πλήρως ενημερωμένη κάβα σε κρασί και σε όλα τα αλκοολούχα ποτά βρίσκεται στη διάθεσή σας, όπως επίσης και μια πρωτότυπη cocktail list με επιλογές από signature, twisted kai οrigin cocktails. Το πορτρέτο της νυχτερινής σας διαμονής συμπληρώνουν ιδανικά οι χαλαρές μουσικές, στο φάσμα της εναλλακτικές. Μάλιστα κατά καιρούς διοργανώνονται και live μουσικές βραδιές.

Στα plus του μαγαζιού, οι πολύ προσιτές τιμές σε όλα τα προιόντα που παρέχει και ιδιαίτερα στις τιμές του εστιατορίου συγκριτικά με άλλα εστιατόρια του είδους του.

Αν αναζητείτε ένα κύμα φρεσκάδας στην καθημερινότητά σας και μία καλή ποιότητα σε όλες τις υπηρεσίες, τότε μόλις βρήκατε το στέκι σας!

***

40+ spot της πόλης που αξίζει να επισκεφτείτε ή αλλιώς 40+ τρόποι να αγαπήσουμε την πόλη μας, σε έναν χάρτη που κυκλοφορεί στα γνωστά επιλεγμένα σημεία και στο Stavedo | Νικολάου Πλαστήρα 12, Αρετσού.


Related stories