HomeUrbanitiesCafe & BarΈνας πολυχώρος διασκέδασης...under your Ombrello!

Ένας πολυχώρος διασκέδασης…under your Ombrello!

Εδώ και 16 χρόνια ένα διώροφο σύγχρονο καφενείο-πολυχώρος λειτουργεί στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και υπόσχεται άπλετο κέφι, χαλάρωση και κυρίως διαφυγή από την κουραστική καθημερινή ρουτίνα του συνεχούς άγχους και των υποχρεώσεων που μας ταλαιπωρούν.

Εάν είσαι λοιπόν 9-99 ετών το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι ασφαλώς,μία στάση στην οδό Παλαιών Πατρών Γερμανού 23.

Μπαίνοντας στο μαγαζί, προετοιμάσου για ένα οικείο, φιλικό και παρείστικο περιβάλλον με vintage διακόσμηση που επικρατεί το ξύλο καθώς και τα διάχυτα retro, μοντέρνα και vitro στοιχεία, τα αναπαλαιωμένα τραπέζια και μοντέρνοι καναπέδες.

…Και επειδή τα πολλά λόγια είναι φτώχια, να γιατί το Ombrello υπόσχεται να μην σας απογοητεύσει:

Ιδανικό για πρωινό. Και επειδή η καλή μέρα από το.. πρωινό φαίνεται, το Ombrello σου εγγυάται ένα από τα πιο πλούσια πρωινά που έχεις ποτέ δοκιμάσει. Οι μεγάλες ομελέτες σε ποικίλους και πρωτότυπους συνδυασμούς και οι κρέπες DIY με 2 φύλλα που γίνονται με handmade σπιτική ζύμη θα αποτελέσουν τις σίγουρες επιλογές σου. Μη διστάσεις να δοκιμάσεις τα special ροφήματα με βάση τον καφέ, όπως το bananocrazy & Nutella Coffee καθώς και τη φρέσκια σπιτική λεμονάδα, βυσσινάδα και κανελάδα!


Ιδανικό για χαλαρωτικές ..αναγνώσεις. Ένας καφές συνοδεύεται ευχάριστα ξεφυλλίζοντας ένα περιοδικό, διαβάζοντας ένα βιβλίο ή μία εφημερίδα ή και ακόμη χαζεύοντας νωχελικά τηλεόραση. Φυσικά δεν είναι απαραίτητο να προμηθευτείτε τίποτα από αυτά. Μία ποικιλία περιοδικών και εφημερίδων βρίσκεται στη διάθεσή σας όλες τις ώρες τις ημέρας.. Καλές αναγνώσεις!



Ιδανικό για lunch break. Με πάνω από 90 πιάτα το Ombrello μας ανοίγει «για τα καλά» την όρεξη. Μία μεγάλη ποικιλία σε γλυκά, σαλάτες, ζυμαρικά ,ψητά , μεζέδες για τσίπουρο & club sandwich για όλες τις ώρες και όλα τα γούστα ..ready to be served!Μην ξεχάσετε να δοκιμάσετε τα νόστιμα burgers και φυσικά τα μεξικάνικα πιάτα έκπληξη!


Ιδανικό για board game experts. Παρέα με πολλούς τίτλους παιχνιδιών το Ombrello στήνει για σας μία ευχάριστη καθημερινότητα που γίνεται.. «απαραίτητη». Άφθονο γέλιο, συζητήσεις, κόντρες, στρατηγικές, μάχες ταχύτητας, φαντασία και παρατηρητικότητα μέσα από μία ποικιλία επιτραπέζιων παιχνιδιών, τάβλι και έναν ειδικά διαμορφωμένο ξεχωριστό χώρο με τραπέζια από τσόχα για παρείστικα games με τράπουλα. Στα plus της διασκέδασης, η πληθώρα οθονών που προσφέρονται για την παρακολούθηση αγώνων!

Ιδανικό για drinks, cocktails & more. Μπύρες, ποτά, κοκτέιλς και φυσικά τα ελληνικά ποτά του χειμώνα.. ρακόμελο & οινόμελο έτοιμα στο ποτήρι σας! Cheers!


Ιδανικό για meetings και birthday parties. Ένας ειδικά διαμορφωμένος χώρος-πριβέ βρίσκεται στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε χρήση τον επιθυμείτε.. από συγκεντρώσεις συλλογών, έως γενέθλια και επαγγελματικά μίτινγκς!

Και επειδή λίγο-πολύ όλοι μας αναζητούμε οικονομικές λύσεις για την έξοδο μας, ρίξτε μία ματιά στην παρακάτω λίστα:

  • 1)10 προσφορές που συνδυάζουν γευστικά πιάτα και ορεκτικά μαζί με κρασί και τσίπουρο.
  • 2) 30% έκπτωση στον καφέ, το αναψυκτικό και όλες τις μπύρες όταν επιλέγεις ένα συνοδευτικό πιάτο ή ορεκτικό.
  • 3) 8:00-10:00 το πρωί όλοι οι καφέδες στο σαλόνι στην τιμή των 1,50€.
  • 4)10:00-12:00 μαζί με το πρωινό που θα επιλέξεις το Ombrello σας κερνάει τον καφέ!
  • 5) 15:00-18:00 όλοι οι καφέδες, οι χυμοί και τα αναψυκτικά 2€.
  • 6)Και τέλος …Κάθε Σάββατο 21:00-24:00 το βράδυ όλα τα cocktails στην τιμή των 4,50€.

Εάν, λοιπόν, η διασκέδαση είναι για σένα τρόπος ζωής, τότε μάλλον βρήκες το στέκι σου! Το Ombrello είναι κοντά σου καθημερινά από τις 8:00 το πρωί έως αργά το βράδυ στις 2:00 ενώ η κουζίνα του είναι διαθέσιμη από τις 10:00-00:00 τα μεσάνυχτα. Do not miss!

Ombrello | Παλαιών Πατρών Γερμανού 23, κέντρο | Τ.231 025 0791

Related stories

Υπερδιπλάσια η έκταση που θα απαλλοτριωθεί στο Σέιχ Σου για το Flyover

Τροποποιητική μελέτη από το ΥΠΕΝ Το υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας...

Είναι οι “Στενές επαφές με τον Διάβολο” το θρίλερ της χρονιάς;

γράφει ο Λάζαρος Γεροφώτης Η ταινία “Στενές επαφές με τον...

Θεσσαλονίκη: Πρωινή επίσκεψη από δελφίνια στον Θερμαϊκό

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε όλους όσοι βρέθηκαν το πρωί...