HomeUrbanitiesCafe & BarΜυηθείτε στον κόσμο του..Gin!

Μυηθείτε στον κόσμο του..Gin!

Ένας ιδιαίτερος χώρος στην καρδιά της πόλης, σας περιμένει να εξερευνήσετε τον μοναδικό κόσμο του Gin καθώς και μια εξαιρετική ποικιλία αλκοολούχων ποτών και ελληνικών κρασιών!

Στον πεζόδρομο της Καλαποθάκη 3, μία καινούρια έκπληξη καταρρίπτει τα στερεότυπα της γευστικής και αρωματικής απόλαυσης. Ένας περιποιημένος και μοντέρνος χώρος με industrial στοιχεία και κρυφούς φωτισμούς στο μπαρ, έχει την μεγαλύτερη ποικιλία Gin στη πόλη! Το Ginebra Gin-Bar, όπως υποδηλώνει και το όνομά του, είναι ένα μπαρ εξειδικευμένο στο τζιν, με πάνω από 40 ετικέτες από όλο τον κόσμο και 20 πρωτότυπα cocktails βασισμένα σε αυτό! Καθόλου τυχαίο καθώς είναι το Gin είναι το ποτό που αποτελεί την βασική πρώτη ύλη για τα περισσότερα cocktails!

Το ήξερες ότι..

Το gin πρωτοεμφανίστηκε στην Ολλανδία στις αρχές του 16ου αιώνα, με την ιδιότητα του φάρμακου ενώ με το πέρασμα των χρόνων καθιερώθηκε ως το εθνικό ποτό των Βρετανών; Μάλιστα αποτελούσε το αγαπημένο ποτό των λόρδου Βύρωνα, F. Scott Fitzgerald, William Faulkner, Ernest Hemingway, Rat Pack αλλά και των Rolling Stones!

Το gin μάλιστα παρασκευάζεται από συνδυασμό πολλών βοτάνων, καθένα από τα οποία αναδεικνύει μοναδικά τη γεύση του κάθε cocktail! Έτσι στο Ginebra Bar θα βρείτε ευδιάκριτα cocktails με πληθωρικά αρώματα και γεύσεις καθώς και με έντονα αρώματα εσπεριδοειδών που αποπνέουν άλλοτε φρεσκάδα και ευχάριστη γλύκα και άλλοτε σύνθετη και πικάντικη επίγευση.

Εκτός από τα δροσερά και ευφάνταστα cocktails, η συνεχώς ανανεωμένη κάβα του υπόσχεται να ικανοποιήσει ακόμη και τους πιο απαιτητικούς λάτρεις του τζιν και όχι μόνο, καθώς δεν λείπουν διάφορες εκλεκτές ετικέτες από άλλα ποτά και κρασιά. Εκτός από τα κλασσικά cocktails η λίστα που έχει δημιουργηθεί από το εκπαιδευμένο προσωπικό, αποκλειστικά για το Ginebra ανανεώνεται διαρκώς με νέες προτάσεις.

Το Ginebra Gin-Bar έχοντας καθιερωθεί ως το στέκι των gin-όφιλων αλλά και όσων αγαπούν την ποιότητα στην διασκέδασή τους, δημιουργεί ξεχωριστά events ενώ εμπλουτίζει την ατμόσφαιρα με πολλές μουσικές επιλογές σε house, deep house, electronic,funk και rock ρυθμούς από καταξιωμένους djs. Φυσικά δε θα μπορούσαν να λείπουν οι μοναδικές live μουσικές βραδιές από ανερχόμενα μουσικά σχήματα της πόλης. Κάθε Τρίτη βράδυ μάλιστα έχουμε ραντεβού με την έντεχνη μουσική!

Το Ginebra Gin-Bar είναι επίσης ιδανικό για να συνεχίσετε την ημέρα σας με κάθε είδους ρόφημα, καθώς είναι ανοιχτό από τις 18:00 μ.μ., αλλά και για να απολαύσετε ποιοτικά και μοναδικά ποτά το βράδυ.

Με οδηγό την υψηλή αισθητική, την αφοσίωση στην άριστη ποιότητα των ποτών και των υπηρεσιών που προσφέρει καθώς και τις ιδιαίτερες μουσικές του επιλογές, το Ginebra Gin -Bar, υπόσχεται να αφήσει το στίγμα του στην νυχτερινή ζωή της πόλης.

Το φιλικό προσωπικό, η πανέμορφη τοποθεσία, οι προσιτές τιμές και ένα ποτό με προσωπικότητα, αρκούν για να κάνουν τη διαφορά!

Gin is my drug. Yours?

***


40+ spot της πόλης που αξίζει να επισκεφτείτε ή αλλιώς 40+ τρόποι να αγαπήσουμε την πόλη μας, σε έναν χάρτη που κυκλοφορεί στα γνωστά επιλεγμένα σημεία και στο Ginebra Gin-bar | Καλαποθάκη 3.

Related stories