HomeUrbanitiesCafe & BarΣτο Bar 51 αράζουν οι ροκ τύποι...

Στο Bar 51 αράζουν οι ροκ τύποι της Καλαμαριάς

 

Στον πεζόδρομο της Καλαμαριάς, απέναντι από την πλατεία του Δημαρχείου, σε ένα προνομιακό σημείο, γεννιέται πριν από 20 περίπου χρόνια το Café Bar 51. Ο χώρος αυτός με την ξεχωριστή αισθητική του που παραπέμπει σε κλασικό Bistro American Bar, ξεκάθαρα για εμάς καθιερώνεται ως ένα café-bar, σήμα κατατεθέν της περιοχής.

Το πρώτο πράγμα που παρατηρεί κανείς είναι η προσεγμένη διακόσμηση του, έχει σίγουρα την προσωπική του ταυτότητα. Αντικείμενα τα οποία οι ιδιοκτήτες έχουν προμηθευτεί από διάφορες χώρες του κόσμου υπάρχουν διάχυτα στο χώρο, ενώ οι πίνακες, τα μουσικά όργανα και τα αντικείμενα – αντίκες κυριαρχούν σε κάθε γωνιά του κλασικού αυτού αμερικάνικου μπαρ.

Ακριβώς επειδή ο χώρος λειτουργεί ως café αλλά και ως bar, κανείς έχει την ευκαιρία να απολαύσει τον χώρο σε όλες τις εκφάνσεις του. Τις πρώτες πρωινές ώρες μπορείτε να γευτείτε τις πιο special σοκολάτες καθώς και μία τεράστια ποικιλία ποιοτικών καφέδων, πάντα με τη συνοδεία πεντανόστιμων συνοδευτικών. Αργά το βράδυ το μαγαζί μετατρέπεται σε ένα αληθινό rock bar, με μουσικές που σε ταξιδεύουν στις εποχές της κλασικής ροκ.

Η αναγνωρισμένη κάβα του καταστήματος διακρίνεται για την ποιότητά της και υπόσχεται να καλύψει ακόμα και τις πιο εξεζητημένες προτιμήσεις. Στο κατάστημα θα βρείτε πολλά είδη draft μπύρας, 60 ετικέτες σε μπουκάλια μπύρας, μεγάλη γκάμα σε ποικιλίες κρασιού,150 ετικέτες ουίσκι και τα πάντα από gin, vodka και ρούμι, όλα πλαισιωμένα από ποικιλία γευστικών συνοδευτικών.

Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο Cafe Bar 51, στην Κομνηνών 51 στον Πεζόδρομο της Καλαμαριάς.

Related stories

Φεστιβάλ Επταπυργίου: Πρεμιέρα με Ρεμπούτσικα, επί σκηνής 270 καλλιτέχνες

Επτά παραγωγές και 15 παραστάσεις στις οποίες συμμετέχουν συνολικά...

Τραπεζάκια έξω: 3 επιλογές για τα ανοιξιάτικα ποτά σου

Είμαστε έτοιμοι για την άνοιξη και όπως φαίνεται και...

Μια διαφορετική trattoria στα ανατολικά που δεν μοιάζει με τις άλλες

Το όνομά σημαίνει τηγάνι στα Ιταλικά – συνδυάζει την...

Το νεανικό ταβερνείο στην πόλη που έχει και δικό του κόμικ

Στην καρδιά των Λαδάδικων, στη Θεσσαλονίκη, βρίσκεται μια κρυμμένη...

Υπερδιπλάσια η έκταση που θα απαλλοτριωθεί στο Σέιχ Σου για το Flyover

Τροποποιητική μελέτη από το ΥΠΕΝ Το υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας...