HomeΘέματαAγαπητέ Κιμ Ταε Χουν Ρουμ,,

Aγαπητέ Κιμ Ταε Χουν Ρουμ,,

Σου αφήνω αυτό το σημείωμα για να σου επιστήσω την προσοχή σχετικά με τους κανόνες του Κόμματος. Καταλαβαίνω ότι μοιραζόμαστε συντροφικά ένα κόκκινο δώμα αλλά νισάφι φιλενάδα. Νομίζω ότι ζω με τη Μύγα, στις 06:00 μανιταρόσουπα με νερό στο βραστήρα, στις 09:00 ριζάλευρο με νερό στο μπλέντερ, στις 11:00 ριζόνερο με νερό στο μίξερ και πάλι από την αρχή. Αυτό το υπόκωφο σλουρπ σλουρπ μέσα στο αυτί μου με σκιάζει, δεν νιώθω ερωτικιά, σαν να στάζει σιφόνι στο Νιαγάρα, άντρας φοβάται να μπει εδώ μέσα μην τυχόν τον βράσεις. Και αν δεν μπει σύντομα, να ξέρεις, θα ζητήσω από τον κόκκινο χάουσμαϊστερ να βάλουμε ρεφενέ τα κόκκινα γαρούφαλα στο μνήμα σου. Και σταμάτα αυτό το ‘γιου χαντ σάουερ’ κάθε φορά που γυρνάω από το μπάνιο, νομίζω ότι θες να με φας επειδή είμαι παπαριασμένη.
Προχτές, μια άλλη δυτικιά μετανάστρια, οικολόγα ακτιβίστρια που είχε δει το Φρι Γουίλι στα μικράτα της, μου ζήτησε να παρανομήσουμε γιατί στα εδώ σουπερμάρκετ κρατούν σιδηροδέσμια τα καβούρια. Το σχέδιο της ήταν να ελευθερώσουμε ένα και αυτό με τη σειρά του θα έσωζε τα υπόλοιπα, είχε σκεφτεί την απόδραση με ένα φίλο της ονόματι Νίμο. Με το που φτάσαμε τα ξέχασε όλα και έπεσε με τα μούτρα στο ρούφηγμα καβουριών, γενοκτονία στο Καρφούρ σου λέω. Πρόφτασα να σώσω ένα, το έφερα σπίτι για πετ, αλλά εδώ και δύο μέρες δεν το βρίσκω, αλίμονο σου κιτρινιάρη αν το έβρασες στο μίξερ.
Να ξέρεις ότι έχω ανέβει στο Κόμμα. Χτες με πήγαν στο νέο μου πόστο, στέκομαι κοκόνα στην κινέζικη ντισκοτέκ και με ποτίζουν σίβας ρίγκαλ με πράσινο τσάι σε χαμηλό δίχως πάγο. Κοκακολίτσα θα μου φέρουν μόνο αν γίνω πράσινη από το τσάι και χαλάσει η μπίζνα. Πάγο, μόλις ανακαλύψουν το Βόρειο Πόλο.
Άντρας της εβδομάδας: ο Μάρκο Πόλο. Δεν καταλαβαίνω τι σκατά τους είπε και συνεννοήθηκαν.

Related stories

Revisiting: La La Land (2016) του Damien Chazelle

Γράφει η Φανή Εμμανουήλ Κάθε φορά που ξαναβλέπω μια ταινία...

Το Φεστιβάλ Δάσους συνεχίζεται δυναμικά και τον Σεπτέμβριο

Το Φεστιβάλ Δάσους, το μεγάλο πολιτιστικό γεγονός της Θεσσαλονίκης, συνεχίζει για δέκατη...

Κινηματογράφος και αθλητισμός: 6 ταινίες για το Μπάσκετ

  Γράφει ο Λάζαρος Γεροφώτης Ο Γιάννης Αντετοκούμπο είναι (μαζί με...

Το ‘ελληνικό Woodstock’ και ένα πάρτυ στη Βουλιαγμένη

Το πρωτοποριακό πάρτι του Λουκιανού Κηλαηδόνη στη Βουλιαγμένη, γνωστό...

3 Νέες ταινίες στις κινηματογραφικές αίθουσες και η κορυφαία συνάντηση του Deadpool με τον Woolverin

γράφει ο Λάζαρος Γεροφώτης Με τις θερμοκρασίες να συνεχίζουν να...