HomeΘέματαΣούπερ μόδελ

Σούπερ μόδελ

Αγαπημένη,
Πέφτω στα πόδια σου και σου ζητώ χρησμό, πες μου, γλυκιά κολουμνίστα, τι να κάνω για να δεχθεί ο Αντωνάκης 4 ντιμπέιτ?
Ο λαβωμένος αρχηγούλης
Υγ: δεν θα ξεχάσω ποτέ τα κοψίδια που σαβούρωνα όσο σου χούφτωνα το κολούμνι στην Μοδιάνο.

 Δεν γνωρίζω σε ποιο γύναιο αναφέρεσθε, με μπερδεύετε με άλλη, θα στο ‘σπαγα το κεφάλι κύριος, αλλά πρώτα ως φιλεύσπλαχνος κολουμνίστα θα απαντήσω στο πρόβλημά σου, παρόλο που είμαι στη ΔΟΥ για να κάνω έναρξη επιτηδεύματος γυμνού φωτομοντέλου Κάλων Τεχνών και στέκομαι ίσαμε δίωρο τσίτσιδη και ακούνητη μπροστά στο μητρώο για να πείσω ότι είμαι οβερκουαλιφάιντ.
 Καλέ μου λαβωμένε, είναι απλό. Σου απομένει κάτι λιγότερο από μια εβδομάδα για να περάσεις τροπολογία για τα ντιμπέιτ. Θα την καταθέσεις νύχτα που ο Αντωνάκης είναι στον εσπερινό και θα την ψηφίσεις στις 06:00 που ξεκινάει στα γόνατα από Συγγρού μέχρι την Παναγιά Δεκαπεντάποντη – είναι η Βασιλική με τρούλο μεταξύ κοινωνικού παντοπωλείου του ΛΑΟΣ και της Βασιλικής της τρανς με γόβα τσαρούχι. Ο Αντωνάκης άκουσε Πόντος-Παναγιά και μπερδεύτηκε σαν Γιωρίκας, έκανε τάμα να σου ρίξει δεκαπεντάρα διαφορά στις εκλογές αλλά επειδή η Βασιλική ήταν στην  Προεδρική Φρουρά, βλέπω να σας ρίχνουν εικοσάποντα του τσολιά από τη σύγχυση μην είναι Μάης και έξι μην είναι Απρίλης ο κώλος σας να ‘ντεξει. Μην ανησυχείς, τα υπόλοιπα κόμματα θα υπερψηφίσουν γιατί άλλωστε ποιος χέστηκε αν λείπει Ψινάκης-Ευγενίτσα από το πλατό, άσε που ο ΑΝΤ1 έκοψε τη Μακρυπούλια της αλληνής στεφάνι ανύμφευτο και ψοφάει για φτηνές παραγωγές στο καπάκι μετά το ‘Κωνσταντίνου και Ελένης’ που είναι χριστιανικό ιμπερτάλεντιντ και δοξάζει το περουκίνι του Ρώμα,  κομποζάροντας τοιουτοτρόπως με το θαύμα για ανάσταση του Πασοκ και την αναγέννηση της τριχοφυίας σε κωλάρα σε έδρανα. Μάλιστα, μετά από κάθε ντιμπέιτ θα μπαίνει ως ευγενική χορηγία σε διακαναλική η Μαρί Κυριακού με την εκπομπή ‘Με κοκαΐνη’ που θα υμνεί  το μαστούρη παρουσιαστή και τους απολυμένους από ελληνικές εταιρίες διαφήμισης-εκδόσεων-ποδοσφαίρου που θα μείνουνε χαρμάνια, άπαντες.

Και μια που σε βρίσκω εύκαιρο, τράβα πες στον Χρυσοχοΐδη ότι δεν μου αρέσει πια η Αθήνα γιατί αστραποβολάει πάρα πολύ από καθαριότητα και τυφλώνομαι όταν περπατάω στα μάρμαρα της Ομόνοιας και χάνω η αγγελοκρουσμένη από τη μοσχοβολιά του μύρου την οδό Τοσίτσα που είναι η Κάλων Τεχνών επειδή λείπουν τα μαύρος-κίτρινος-πράσινος*-τζάνκι σημαδούρα τώρα που όλοι μεταφέρθηκαν σε σπα ριζόρτ ‘Κα Τσετ’, λίπανση πλύσιμο κάρτα αερίων θαλάμου, μια αυτοδυναμία καθείς. Όχι τίποτα, αν δεν στηθώ γυμνή, σκέψου τη γκραβούρα του μέλλοντος. Τράτζικ. 

Άντρας της εβδομάδας: Εφραίμ σερί αμούρ μπερταντζής. Επειδή αναστήθηκε από τη φυλακή κιουρία και πήγε ζβιιιν στο Προστασίας του Πολίτη ως έμπειρος σύμβουλος και καλός χριστιανός για το πρόγραμμα ιντίριορ ντιζάιν ‘χολοκάστινγ άθενς 2012’, επενδύοντας μάλιστα 300 χιλιαρούμπες από την ανταλλαγή του λειψάνου του Χριστού.
 *ο πρώτος εξωγήινος μετανάστης ήταν στην Ελλάδα, το πιστοποιεί ο Άδωνις και η ΜΚΟ ‘Χρυσή Αυγή από Ανεξάρτητους Έλληνες’

Related stories

Revisiting: La La Land (2016) του Damien Chazelle

Γράφει η Φανή Εμμανουήλ Κάθε φορά που ξαναβλέπω μια ταινία...

Το Φεστιβάλ Δάσους συνεχίζεται δυναμικά και τον Σεπτέμβριο

Το Φεστιβάλ Δάσους, το μεγάλο πολιτιστικό γεγονός της Θεσσαλονίκης, συνεχίζει για δέκατη...

Κινηματογράφος και αθλητισμός: 6 ταινίες για το Μπάσκετ

  Γράφει ο Λάζαρος Γεροφώτης Ο Γιάννης Αντετοκούμπο είναι (μαζί με...

Το ‘ελληνικό Woodstock’ και ένα πάρτυ στη Βουλιαγμένη

Το πρωτοποριακό πάρτι του Λουκιανού Κηλαηδόνη στη Βουλιαγμένη, γνωστό...

3 Νέες ταινίες στις κινηματογραφικές αίθουσες και η κορυφαία συνάντηση του Deadpool με τον Woolverin

γράφει ο Λάζαρος Γεροφώτης Με τις θερμοκρασίες να συνεχίζουν να...