HomeΘέματαΜάλα, κονσέρτο για πολυβόλα

Μάλα, κονσέρτο για πολυβόλα

Μικρό μου σκεμπρόζικο πόνι, έχω νέα αντιπολιτευτικά από το κυριακάτικο πλεμπίσκιτο 2012 του Πασόκ της άμεσης δημοκρατίας, ο Παπουτσής έμμεσα οργάνωσε με την παρουσία της υπογραφής του και μόνο, δικό του συνέδριο σε εμπορικό κέντρο με το κόμμα Ανορεξικά Γιουροβυζιά, πήγαν όλες οι κουλές αδερφές για τα ηχητικά εφέ αλλά όχι οι φανταστικοί του φίλοι από το τσάιλντχουντ που τον ήθελαν προεδράρα στο Πασόκ, αυτοί παρέμειναν στο φανταστικό Πασόκ να το ψηφίσουν φανταστικά. Φυσικά πήγαν και όλοι οι αναρχικοί, γιατί τώρα τον πολίτη προστατεύει ο αδιάβαστος πρώην υποψήφιος για προεδράρα νυν υποψήφιο παράσιτο προεδράρας για υπουργοποίηση προστασίας της μνημονιακής φώκιας στο Λουδία. Στο αντιπολιτευτικό συνέδριο του συνεδρίου προσκλήθηκε ως ομιλητής η Παναγία ως φίλη μέλος μέγα χορηγός, ο Άγιος Φανούριος ως υπεύθυνος εφορευτικής, ο Καρβέλας με το μιούζικαλ Μάλα-κα-ταραμένε μετανάστη, να η μουσική του θανάτου και ο καψερός Πάνος Καμμένος για να μιλήσει για την αναδάσωση της Πάρνηθας από χρυσαυγίτες και την ελληνορθόδοξη εμπειρία αντιπολίτευσης στον Τόμσεν που είναι πλέον προεδράρα της ΝΔ γιατί ο Σαμαράς έσπασε το σβέρκο του σε τριπλό λουτς. Οι αφοί Ψωμιάδη δεν πρόλαβαν το συνέδριο γιατί τους καθυστέρησε πάλι ο εισαγγελέας που είχε χαθεί κάπου στον αγώνα της χούντας συνεργασίας για την καταπολέμηση του κακουργηματικού εγκλήματος της ρίψης Τοτάλ γεύση ντομάτα πλήρη λιπαρά σε παρέλαση.

Αντιθέτως, ο αυτοψηφισθείς αυτοϋποψήφιος αυτονομοθέτης αυτοπροεδράρας του μοναδικού πτωχού εαυτού του, Ευάγγελος Μπουλντογκζέλος, τήρησε και φέτος το έθιμο της επίθεσης στο εξέχον βεληνεκές του από σαλεμένο ψηφοφόρο Πασόκ, αυτή τη φορά με απλό γιαούρτι και όχι με καφέ όπως στην υποψηφιότητα για Μις Δεύτερη Πασοκτζού 2007 που του βγήκε γκαντέμικος και είδε πρωθυπουργάρα το τσακνό βλάκα και του έμειναν μόνο 3 μύρια στην τράπεζα. Απρόσμενη εμφάνιση τόσο στο σόου για το νικητήριο εμβατήριο του κόμματος όσο και στο συνέδριο έκανε ο μητροτέτοιος Πειραιώς που είχε πεταχτεί για ράσα και μονόπετρο στα καρτιέ που τα μπέρδεψε με τα καρφούρ, και τελικά έβγαλε ένα συγκινητικό λόγο για το δικαίωμα της καύσης νεκρών μετά από εκταφή οτιδήποτε μη χριστιανοελληνορθόδοξου από την ιουρασική περίοδο και τη μετέπειτα δημιουργία μητροπολιτικού πάρκου με τη βοήθεια του ΕΣΠΑ και του Αγίου Πνεύματος  στον λοιπό πλανήτη που συνορεύει με τη Ελλάδα.  Το ενθουσιώδες χειροκρότημα για τέτοια κατασκευαστικά έργα δεν επέτρεψε να ακουστεί το όραμα που του έφερε το περιστέρι του Καρατζαφέρη για το πρόγραμμα μείωσης της ανεργίας κάθε σπίτι γιάφκα, κάθε υπόγα φούρνος 2012 με ειδικότητες ψήστη, πυροβολητή, συντηρητή καυστήρα, οπλοτεχνουργού, πυροτεχνουργού, καντηλανάφτη, ματατζή, εκτροφέα χοίρων, χημικού, γενετιστή, συνθέτη-στιχουργού, αποκληρωμένου γόνου διάσημων γονιών, αγίου, ιερέα παιδόφιλου προστάτη του γιού του μαύρου απέναντι, γκόλντενμπόι ακροβάτη ακτιβιστή της δεξιάς, χειριστή βαριοπούλας. Νέξτ γουίκ θα σε πω για το φιλεκπαιδευτικό σοσιαλιστικό συνέδριο με θέμα Εγώ και η κάλπη, αναμένοντας τα 2 Ευρώ και τους ισολογισμούς της γαλακτοβιομηχανίας ενόψει παρέλασης. Σε αγαπώ καλό μου πόνι!

Άντρας της εβδομάδας: ο Γιάννης Παπαμιχαήλ. Γιατί θα αναστηθεί η Αλίκη, ο Δημήτρης και ο Φιλοποίμην και θα αναβιώσει το νάζι –σκέρτσο- κέφι στο ελληνικό σινεμά με σάουντρακς του Νίκου Καρβέλα.

Related stories

Κριτική Βιβλίου | Λίνα Φυτιλή «Χρυσός κήπος. Αλτίν μπαχτεσί».

γράφει ο Τάσος Γέροντας Λίνα Φυτιλή «Χρυσός κήπος. Αλτίν μπαχτεσί»....

Οριακά πέρασε τη βάση η καθαριότητα, τα ΜΜΜ και η εικόνα της πόλης από τους επισκέπτες της

Στο χαμηλότερο επίπεδο των τελευταίων ετών έθεσαν τον πήχη...

Ο ιδρυτής των Cult Battles ετοιμάζει το απόλυτο 80s party

Ο θεματοφύλακας της νοσταλγίας των 80s ετοιμάζει το απόλυτο...

10 λόγοι για να είμαστε στο 3ο Φεστιβάλ Εφηβικών Θεατρικών Ομάδων που ξεκινάει σήμερα!

Οι διοργανωτές, Νικόλας Μαραγκόπουλος και Δόμνα Χουρναζίδου (εταιρεία θεάτρου...