HomeΘέματαΚάνε μου λιγάκι τζι

Κάνε μου λιγάκι τζι

Τζίνα μου, σου έχω καλά νέα, διορίστηκα. Μετά από τόσο μπούνγκα μπούνγκα για να μαζέψω μόρια, όχι αυτά του ΑΣΕΠ – τα άλλα, τα μικρά, με διόρισαν πρωθυπουργό στην Ιταλία. Για να αντέχω τόσα χρόνια τόσες πάνες ακράτειας του Σίλβιο κατάλαβαν ότι θα αντέξω τα μούτρα κάθε ξινισμένης Ιταλίδας κοπτοραπτούς με φορολόγηση στην αποτρίχωση. Για την Ελλάδα, ούτε λόγος, εκεί ακόμα το ψάχνουν, μου έγινε πρόταση αλλά αρνήθηκα γιατί ο Καρατζαφέρης άσκησε βέτο όταν έβαλα όρο να ισχύσει το άσυλο στο Πολυτεχνείο για τα τεκνά που θα καλούσα για τσάι και βουτήγματα στις 17 του μήνα. Άσε που συγχύστηκα όταν πήγα να προβάρω στο ποπουδάκι μου την καρέκλα στο Μαξίμου, με έβαλαν ανάμεσα στα ανορεξικά αγόρια Θεόδωρο-Ευάγγελο του νέου υπουργικού με νέα πρόσωπα από το παλιό υπουργικό, και πάνω στο σπρώξιμο ένιωσα σαν πεταλούδα σε χαμάμ, το αυτό είπε και η φιλενάδα Διαμαντοπούλου εμπλουτίζοντας το με τη ρήση ‘ούτε τα σχολικά βιβλία στην πρέσα, τόση καταπίεση’, έκατσα δίπλα στον μπουμπούκο που μου σφύριξε ότι θα κάναμε κυβέρνηση με 48 βιολιτζήδες για τις ενορχηστρώσεις της Ευγενίας στα εγκαίνια του μετρό Θεσσαλονίκης.

Πρώτη μου δουλειά, πετάχτηκα στους τζι 20, άκουσα τζι, ξέρεις, τζισποτ-τζικοκό-τζιβάνα-τζιμάνι παίδαρος και είπα να δω χαρά. Τζίφος, μόνο ντίρτι τοκ κάνουν, ο Σαρκοζί έβριζε τον Γιωργάκη ‘ψυχωτικιά μαλάκω τζίνιους’, ούτε ένα χαστουκάκι δεν έπεσε, αναθάρρησα λίγο όταν είδα να έχουν στήσει τον Καμμένο στο απόσπασμα και να τον φτύνουν, κοτζάμ χιουμιλιέσιον, διείσδυση γιοκ και τζιζ κακά, αυτή η πρωθυπουργία θα με κάνει ανοργασμικιά. Στο τέλος κατάλαβα ότι θέμα της διάσκεψης ήταν το μπινελίκι στην ελεύθερη σεξουαλική έκφραση, ο Βαλλιανάτος με τζιν σκίνυ χαμηλοκάβαλο φώναζε την Κανέλλη τζίβα κουμμούνι, ο Σαμαράς έπαιζε διαγραφή βουλευτών και στο μπίνγκο φώναζε ‘ένας τζιτζιφιόγκος λιγότερος’, ο Βορίδης μονολογούσε ‘μαλάκες ταξιτζήδες, θα βάλω τζιπ’ και η Ανγκέλα αναρωτιόταν αν θα πάει φέτος διακοπές στο Κατάκολο με τόσους μαλάκες που τη βρίζουν τζιρμανίδα, κατά την κατακολιανή προφορά πάντα. Το πόρισμα της διάσκεψης ήταν λιτό και στα πρακτικά έγραψα ‘το όρτζι μας δεν πετυχαίνει με τόσους μαλάκες’ και αποφάσισα να πολιτευτώ στην αφρικανική ήπειρο να ηρεμήσει το τζιγέρι μου.

Άντρας της εβδομάδας: ο τζίτζικας. Μην αναρωτιέσαι τζίνι μου, το γύρισα στη ζωοφιλία, θα μένω σε δέντρο, λεφτά για νοίκι δεν έχω.

Related stories

Ο Φοίβος Δεληβοριάς στη Μονή Λαζαριστών

ΦΟΙΒΟΣ ΔΕΛΗΒΟΡΙΑΣ ΜΟΝΗ ΛΑΖΑΡΙΣΤΩΝ ΣΑΒΒΑΤΟ 10 ΙΟΥΝΙΟΥ 2013 Μαζί του η Νεφέλη...

Θα έχουμε πάντα το σινεμά “Απόλλων”

του Χρήστου Κόκκινου Ο παππούς μου ο Κώστας είχε θερινό...

O «Οιδίπους Τύραννος» ταξιδεύει στη Θεσσαλονίκη

«Οιδίπους Τύραννος», σε σκηνοθεσία Θανάση Σαράντου Ταξιδεύει στη Θεσσαλονίκη |...

Ανοικτή Κουλτούρα: Ένα βιβλίο, ένα video και ένα podcast

Αυτή την εβδομάδα ο Απόστολος Κρητικός προτείνει έργα, links,...