HomeNewsroomΠΟΙΟΣ ΘΑ ΔΙΩΞΕΙ ΠΟΙΟΝ

ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΔΙΩΞΕΙ ΠΟΙΟΝ

  • Μεγάλο παιχνίδι το επόμενο με τη Γερμανία. Ας ελπίσουμε πως με το τέλος του, θα είναι για εμάς μεγάλη μέρα και γι αυτούς Μεγάλη Παρασκευή.
  • Οι Γερμανοί ξεσαλώσανε με δημοσιεύματα όπως «Φτωχοί Ελληνες, δεν σώζεστε» και «Καημένοι Έλληνες, η επόμενη πτώχευση είναι δωρεάν. Ενάντια στον Γιόγκι (σ.σ. Λεβ) δεν βοηθάει κανένα πακέτο στήριξης». Τους γ@μ@ς δε τους γ@μ@ς κύριε πρόεδρε, που λέει και το ανέκδοτο.. 
  • Ενώ ο Κυριάκος Παπαδόπουλος μέσα σε μια πρόταση τα είπε όλα ο παικταράς.: «Ο βασικός μας στόχος νομίζω έχει πραγματοποιηθεί… πιστεύω ότι μας φοβούνται». Ψέματα είπε?
  • Ρε τους καημένους τους Γερμανούς. Κουτούρντισαν να μας διώξουν από το euro, και τώρα τρέμουν μήπως τους πετάξουμε έξω εμείς!
  • Το ποδόσφαιρο λένε ότι δεν πρέπει να μπερδεύεται με την πολιτική. Δηλαδή αν κατά τη διάρκεια του ματς βγάλει στατιστικό με την «Γερμανική κατοχή» φταίμε εμείς άμα κάνουμε συνειρμούς κι αρχίζουμε να πωρωνόμαστε?
  • Γερμανική Μηχανή λένε αλλιώς την Εθνική ομάδα της Γερμανίας. Τι να μασήσουμε ρε, εμείς έχουμε το παπάκι του Μήτρογλου (και του Γκέκα, 10 χρόνια ανταύγειας δεν ξεχνιούνται έτσι εύκολα).
  • Τι μούτρα ήταν αυτά ρε Γιώργαρε! Παρόλα αυτά, τιμή και δόξα στον Γιώργο Καραγκούνη ο οποίος πέρα από την απίστευτη προσφορά και το πάθος του, δήλωσε πως όταν είδε τα πλάνα με τα μούτρα του από τη φάση που πήρε κάρτα αντί για πέναλτυ, γέλασε κι ο ίδιος. Αυτό έλειπε…
  • Πείτε την αλήθεια, ο ρόλος του διασκεδαστή και πανηγυρτζή δε του πάει «γάντι» του Κωστάκη?
  • Ευχόμαστε αυτός ο μαλλιάς με το 7 που έπαιξε στη θέση του Σαμαρά κι έκανε πλάκα τους Ρώσους, να παίξει και με τους Γερμανούς.
  • Κι επιτέλους μάθαμε και το όνομα του άγγελου της Εθνικής μας. Αγγελική-Αντριάνα τη λένε κι ελπίζουμε να την ξαναδούμε την Παρασκευή. Τι σύμπτωση όμως? Και την μεγαλύτερη Γερμανίδα καλλονή, Άγγελα τη λένε. Γκολ από τα αποδυτήρια λέγεται αυτό.
  • Εκτός από τις μεγάλες νίκες και προκρίσεις, το ίδιο ή και περισσότερο μας συγκινεί να τους βλέπουμε τόσο παθιασμένους, όσο μόνο αυτοί ξέρουν και μπορούν. Να παίζουν, να κερδίζουν, να χάνουν, να πανηγυρίζουν και να λυπούνται σαν πραγματική ομάδα, που αντιπροσωπεύει έναν ολόκληρο λαό. Αυτό θέλουμε να δούμε, ότι κι αν γίνει τελικά την Παρασκευή.

Related stories

Revisiting: La La Land (2016) του Damien Chazelle

Γράφει η Φανή Εμμανουήλ Κάθε φορά που ξαναβλέπω μια ταινία...

Το Φεστιβάλ Δάσους συνεχίζεται δυναμικά και τον Σεπτέμβριο

Το Φεστιβάλ Δάσους, το μεγάλο πολιτιστικό γεγονός της Θεσσαλονίκης, συνεχίζει για δέκατη...

Κινηματογράφος και αθλητισμός: 6 ταινίες για το Μπάσκετ

  Γράφει ο Λάζαρος Γεροφώτης Ο Γιάννης Αντετοκούμπο είναι (μαζί με...

Το ‘ελληνικό Woodstock’ και ένα πάρτυ στη Βουλιαγμένη

Το πρωτοποριακό πάρτι του Λουκιανού Κηλαηδόνη στη Βουλιαγμένη, γνωστό...

3 Νέες ταινίες στις κινηματογραφικές αίθουσες και η κορυφαία συνάντηση του Deadpool με τον Woolverin

γράφει ο Λάζαρος Γεροφώτης Με τις θερμοκρασίες να συνεχίζουν να...