HomeCinemaΕξώστης ΘΠρόσκληση ενδιαφέροντος για την υποβολή ταινιών στο...

Πρόσκληση ενδιαφέροντος για την υποβολή ταινιών στο 06 TiSFF και στο 35ο Φεστιβάλ Ελληνικών ταινιών μικρού μήκους Δράμας

Γιά 6η χρονιά, το Διεθνές Φεστιβάλ Μικρού Μήκους Ταινιών Θεσσαλονίκης, TiSFF, θα προβάλλει ποιοτικές μ.μ. ταινίες απ' όλο τον κόσμο, προωθώντας την τέχνη τού κινηματογράφου και ταλαντούχους Ελληνες και ξένους δημιουργούς.

Η υποβολή ταινιών ξεκίνησε και η προθεσμία κατάθεσης λήγει στις 15 Ιουλίου 2012. Το 6ο TiSFF θα έχει διάρκεια 6 ημερών και θα διεξαχθεί στις 19 – 21 και 26 – 28 Οκτωβρίου 2012 στην Θεσσαλονίκη.

Παράλληλα το TiSFF ταξιδεύει στον κόσμο και παρουσιάζει μια επιλογή με μερικές από τις καλύτερες συμμετοχές στο πρόγραμμα του στα φεστιβάλ Λισαβώνας, Σμύρνης, Ψαροκόκαλο Αθήνας, Βαρκελώνης και τον Αύγουστο στο Hollyshorts στο Λος 'Αντζελες.

Για πληροφορίες σχετικά με την υποβολή ταινιών μπορείτε να απευθύνεστε στα τηλέφωνα 2310 284748 και 6944 207007 αλλά ηλεκτρονικά στο www.tisff.eu και στο Facebook http://www.facebook.com/groups/106223376384/

Και στη Δράμα!

Ξεκίνησε παράλληλα και η υποβολή αιτήσεων για το 35ο Φεστιβάλ Ελληνικών ταινιών μικρού μήκους Δράμας. Στο 35ο Φεστιβάλ Ελληνικών ταινιών θα διαγωνίζονται ταινίες γυρισμένες σε φίλμ και ταινίες γυρισμένες σε ψηφιακή μορφή. Προθεσμία υποβολής αιτήσεων και κατάθεση ταινίας DVD ή φίλμ: 31 Μαΐου 2012.

Για να ενημερωθούν για τον νέο κανονισμό και να συμπληρώσουν την αίτηση συμμετοχής οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκέπτονται την επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης www.dramafilmfestival.gr. Επίσης μπορούν να απευθύνονται στα γραφεία του οργανισμού του Φεστιβάλ ( Εμμ. Μπενάκη 71, Αθήνα, τηλ/fax: 210 3300309 & 3302818). Το 35ο Φεστιβάλ Ελληνικών Ταινιών Μικρού Μήκους Δράμας, όπως και το 18ο Διεθνές Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Δράμας θα διεξαχθούν από 17 έως 22 Σεπτεμβρίου, όπως κάθε χρόνο στην πόλη της Δράμας.

Related stories

Revisiting: La La Land (2016) του Damien Chazelle

Γράφει η Φανή Εμμανουήλ Κάθε φορά που ξαναβλέπω μια ταινία...

Το Φεστιβάλ Δάσους συνεχίζεται δυναμικά και τον Σεπτέμβριο

Το Φεστιβάλ Δάσους, το μεγάλο πολιτιστικό γεγονός της Θεσσαλονίκης, συνεχίζει για δέκατη...

Κινηματογράφος και αθλητισμός: 6 ταινίες για το Μπάσκετ

  Γράφει ο Λάζαρος Γεροφώτης Ο Γιάννης Αντετοκούμπο είναι (μαζί με...

Το ‘ελληνικό Woodstock’ και ένα πάρτυ στη Βουλιαγμένη

Το πρωτοποριακό πάρτι του Λουκιανού Κηλαηδόνη στη Βουλιαγμένη, γνωστό...

3 Νέες ταινίες στις κινηματογραφικές αίθουσες και η κορυφαία συνάντηση του Deadpool με τον Woolverin

γράφει ο Λάζαρος Γεροφώτης Με τις θερμοκρασίες να συνεχίζουν να...