HomeΘέματαARBEIT MACHT FREI!!!

ARBEIT MACHT FREI!!!

Πανούκλα, τύφος, SARS, κίτρινος πυρετός, χολέρα, AIDS, ψώρα, ληστείες, φόνοι, οι επτά πληγές του Φαραώ όλες μαζεμένες θα πέσουν στα κεφάλια μας αν δεν μπαγλαρώσουμε αυτούς τους παλιό – λαθρομετανάστες. Θα μας φάνε τις γυναίκες, θα μας γα…σουν τις τυρόπιτες που έλεγε και ο Ζουγανέλης σε μια ταινία παλιότερα!
Καταιγιστικοί οι άνκορμαν των δελτίων ειδήσεων, έχουν βαλθεί να μην αφήσουν περιθώριο στον τηλεθεατή να σκεφτεί λογικά και για το θεό, μη τυχόν και τους λυπηθεί αυτούς τους λαθραίους.
Αφού σαν μέλη του ΝΑΤΟ βομβαρδίσαμε τα σπίτια τους, κατεβάσαμε και ανεβάσαμε κυβερνήσεις στις χώρες τους ανάλογα με τα οικονομικά μας συμφέροντα, δημιουργήσαμε εμφυλίους και σφαγές, αφού τους βάλαμε να δουλέψουν στα χωράφια μας σαν σκλάβοι, να ξεσκατώσουν τις γιαγιάδες μας, να πεθάνουν στα δημόσια έργα για να περηφανευόμαστε εμείς για την καλύτερη ολυμπιάδα που έγινε ποτέ, αφού φάγαμε εκατομμύρια ευρώ που μας έστελναν κάποιοι κουτόφραγκοι οι οποίοι, άκουσον άκουσον, ήθελαν να εντάξουμε αυτούς τους λαθραίους στη κοινωνία μας, ήρθε η ώρα να τους στείλουμε εκεί που πρέπει, σε στρατόπεδα συγκέντρωσης.
 Για όποιον δεν το έχει αντιληφτεί, βρισκόμαστε μπροστά στη μεγαλύτερη ντροπή για την ελληνική κοινωνία τα τελευταία χρόνια. Προσπεράσαμε πολλά σαν κάτοικοι αυτής της γωνιάς του πλανήτη, από την προδοσία Οτσαλάν μέχρι το δελτίο ειδήσεων του Mega, αλλά όπως φαίνεται το βαρέλι δεν έχει πάτο!
Από τη μια οι εκλογές και ο αγώνας δρόμου των κομμάτων να κερδίσουν τη ψήφο των πιο συντηρητικών πολιτών και από την άλλη τα δημοκρατικά αντανακλαστικά της κοινωνίας μας τα οποία εδώ και καιρό έχουν εξασθενίσει επικίνδυνα, έχουν αναγάγει τη φασιστική και άκρως ρατσιστική ρητορεία σε κυρίαρχη τάση. Ένα παιχνίδι με τη φωτιά το οποίο κανείς δεν ξέρει που θα οδηγήσει.
Δεν μπορεί να πει κανείς πολλά σε ένα έθνος το οποίο ξεχνά τόσο εύκολα. Ξεχνά τα στρατόπεδα συγκέντρωσης των Ναζί στα οποία κλείστηκαν γείτονες, συγγενείς και φίλοι των παππούδων μας. Ξεχνά τη δική του ξενιτιά, τα δικά του βάσανα. Ξεχνά πώς χωρίστηκαν οι μανάδες από τα παιδιά τους σε αντίστοιχα στρατόπεδα συγκέντρωσης του Καναδά, των Η.Π.Α. και της Αυστραλίας. Ξεχνά ότι εκτός από φορολογούμενοι, νεόπτωχοι, πληγέντες από την κρίση είμαστε και ΑΝΘΡΩΠΟΙ και λαθραίοι άνθρωποι δεν υπάρχουν.

Ο  Πρίμο Λέβι, ο Ιταλοεβραίος διανοούμενος που επέζησε από την κόλαση του Άουσβιτς, προειδοποιούσε πριν πολλά χρόνια, “Αυτό που συνέβη, μπορεί να ξανασυμβεί”.
Από εδώ και στο εξής η σιωπή και η απάθεια είναι συνενοχή.

ΥΓ: Μέσω του Εξώστη θα ήθελα να καταγγείλω μια πρωτοφανή προβοκάτσια εναντίον του κόμματος της Χρυσής Αυγής, του οποίου ο αρχηγός προσήχθη μαζί με εκατοντάδες μετανάστες κατά τη διάρκεια επιχείρησης “σκούπας” στο κέντρο της Αθήνας. Πιο Άριος… πεθαίνεις!

Related stories

Πέθανε η Άννα Παναγιωτοπούλου

Μέσω ανάρτησης στα social media ο Σταμάτης Κραουνάκης γνωστοποίησε...

Οι ταινίες της εβδομάδας 02.05-08.05.2024

Γράφει ο Λάζαρος Γεροφώτης Άνοιξαν την πόρτα οι θεατές επιτέλους...

Ημέρα Ελευθεροτυπίας και Σινεμά

γράφει η Γεωργία Αρχοντή Κάθε χρόνο στις 3 Μαΐου γιορτάζουμε...

Μεταξύ «συρμού» και αποβάθρας: Περιμένοντας τον άγγελο σαράντα χρόνια

Μεταξύ «συρμού» και αποβάθρας γράφει ο Άγγελος Μαλλίνης Ταξίδι στο κέντρο...