HomeUrbanitiesCafe & BarΑν είσαι Muzik-maniac μάλλον βρήκες στο στέκι...

Αν είσαι Muzik-maniac μάλλον βρήκες στο στέκι σου!

Ένας καινούριος «πολυχώρος» διασκέδασης έκανε πριν από λίγο καιρό την εμφάνισή του στο κέντρο της πόλης και από τότε έχει καθιερωθεί δικαίως ως το στέκι των μουσικόφιλων και όχι μόνο. Ανοιχτό καθημερινά από νωρίς το πρωί μέχρι αργά το βράδυ το MUZIK λειτουργεί ως café-bar δημιουργώντας έναν φιλόξενο προορισμό για όλες τις ώρες της ημέρας.

Κάθε γωνιά του και κάθε σημείο του μαρτυρούν ότι είναι φτιαγμένος με μεράκι από την αρχή ως το τέλος. Στην εκ φύσεως παραλληλόγραμμη κατασκευή του βρίσκουμε τοποθετημένα τα ξύλινα τραπεζάκια ενώ η μπάρα με τα σταντ συμβάλλουν στην δημιουργία μίας χαλαρής και παρείστικης ατμόσφαιρας. Οι διάχυτοι φωτισμοί χαμηλής έντασης ,οι ταπετσαρίες σε μίνιμαλ τάσεις και γήινους τόνους, οι αναπαυτικοί καναπέδες και οι διακοσμητικές πινελιές με μικρούς πίνακες, καθρέφτες και αιωρούμενα αντικείμενα στους τοίχους συνεισφέρουν σημαντικά στην αισθητική αναβάθμιση του χώρου.

Σε αυτόν τον ατμοσφαιρικό μουσικό ναό μπορείς να απολαύσεις όλα τα είδη μουσικής. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να επιλέξεις την κατάλληλη μέρα. Retro sounds, vintage tunes, electro music, jazz, reggae, latin & disco music και πολλά άλλα μουσικά ακούσματα, άλλοτε ακολουθούν τα μουσικά vibes του χώρου και άλλοτε ταξιδεύουν, ξεσηκώνουν και χαλαρώνουν τους θαμώνες του μαγαζιού. Στα decks του μαγαζιού φιλοξενούνται συχνά αξιόλογοι Djs ενώ στον χώρο λειτουργεί παράλληλα και μία μικρή Live μουσική σκηνή.

Πάνω απ'όλα όμως πρόκειται για έναν χώρο που από τη πρώτη στιγμή που θα τον επισκεφτείς αισθάνεσαι μία απερίγραπτη οικειότητα και ζεστασιά σαν να είσαι στο σπίτι σου. Αυτή είναι και η μεγαλύτερη επιτυχία του. Φυσικά ξεχωρίζει για την μεγάλη ποικιλία του σε μπύρες που συνδυάζονται άψογα με τα λαχταριστά του μεζεδάκια και τα χειροποίητα μπισκοτάκια που προσφέρει με τον καφέ!Στα συν του μαγαζιού δε θα μπορούσαμε να μην δεν συμπεριλάβουμε την gourmet προσέγγιση ορισμένων πιάτων, όπως το Φαλάφελ της Βαλάσιας με chutney μελιτζάνας.

Οι εκπλήξεις όμως δεν τελειώνουν εδώ.Στον χώρο φιλοξενούνται επίσης διάφορα events, happenings, Dj sets, mini bazaars ακόμη και εικαστικές εκθέσεις.


Προσφέροντας ένα οινο-γαστρονομικό πακέτο και μία ποιοτική διασκέδαση το MUZIK café bar θα γίνει σίγουρα το επόμενο στέκι σας.

***

40+ spot της πόλης που αξίζει να επισκεφτείτε ή αλλιώς 40+ τρόποι να αγαπήσουμε την πόλη μας, σε έναν χάρτη που κυκλοφορεί στα γνωστά επιλεγμένα σημεία και στο Muzik | Π.Πατρών Γερμανού 21

Related stories