HomeUrbanities6 θεσσαλονικιώτικα brands που πρέπει να γνωρίσεις

6 θεσσαλονικιώτικα brands που πρέπει να γνωρίσεις

To online shopping έχει μπει εδώ και χρόνια στο παιχνίδι και αυτή την περίοδο είναι η πιο ασφαλής μέθοδος για ψώνια, αναμφισβήτητα. Κι ενώ συνεχώς ξεπηδούν νέα brands, υπάρχουν κάποια που ξεχώρισαν από την πρώτη στιγμή και δε σταματούν να μας εκπλήσσουν ευχάριστα με τις προσεγμένες δουλειές τους, τα συναρπαστικά Instagram feeds τους που δε χορταίνουμε να βλέπουμε, την ευγένεια με την οποία αντιμετωπίζουν τον πελάτη και τα προϊόντα τους και με την ξεκάθαρη διαπίστωση ότι … κάνουν αυτό που αγαπούν & αγαπούν αυτό που κάνουν!

Ο Εξώστης διαλέγει τα brands που αγάπησε με την «πρώτη ματιά» και πιστεύει ότι αξίζει να στηρίξεις κι εσύ …

 

Millie

Με μότο Pretty things come in pretty bags η Βίκυ Βλαχάκη σχεδιάζει τα πανέμορφα αυτά κοριτσίστικα τσαντάκια που έχουν γίνει διάσημα στο ίνσταγκραμ! Χρωματιστά, φλοράλ, με ανοιξιάτικη και καλοκαιρινή διάθεση. Απευθύνονται σε όλους εκείνους που παίρνουν χαρά από μικρά όμορφα πράγματα, αλλά και σε εκείνους που δίνουν βαρύτητα στην αισθητική γενικότερα.

Βρείτε την μεγάλη και υπέροχη συλλογή της εδώ:

https://www.instagram.com/millie.thebrand/

 

Jenny Blond

Το όνομα και μόνο σε γυρίζει αρκετά χρόνια πίσω και συγκεκριμένα στη δεκαετία του ’60 και στην ταινία «Οι θαλασσιές οι χάντρες», όπου η αείμνηστη Ζωή Λάσκαρη εμφανίζεται ως iconic τραγουδίστρια του rock ‘n’ roll γκρουπ, Jenny Blond. Αυτό είναι και το concept που πρεσβεύουν οι αδερφές Στρατάκη, οι οποίες με αγάπη για το vintage και με μότο το wear the past, care for the future, επιλέγουν με προσοχή εξαιρετικά κομμάτια από ντουλάπες προηγούμενων δεκαετιών, τα μεταποιούν όσο και όταν πρέπει, φροντίζουν για τον καθαρισμό τους και σε διαβεβαιώνουν πως θα φτάσουν στα χέρια σου στην καλύτερη δυνατή κατάσταση, για να τους δώσεις ξανά ζωή και τον δικό σου, μοναδικό «αέρα».

Βρες το Jenny Blond, εδώ

Site: https://jennyblond.com/

Instagram: https://www.instagram.com/jennyblondd/?hl=en

Facebook: https://www.facebook.com/jennyblondd/

 

MyFashionfruit

 

Το brand από τη λίστα που μετράει περισσότερα χρόνια ζωής, αφού φέτος σβήνει τα 10
α κεράκια του. Μια ομάδα φίλων, που έχουν γίνει οικογένεια, φτιάχνουν γυναικεία ρούχα και αξεσουάρ, που δε θα βρεις πουθενά αλλού. Με αγάπη για τη φύση, το περιβάλλον, τον εαυτό, τις ανθρώπινες σχέσεις και με απόλυτο σεβασμό και ευγένεια στις πελάτισσές τους, δημιουργούν κομμάτια που μέσα σε αυτό η κάθε γυναίκα μπορεί να νιώθει ελεύθερη, άνετη, όμορφη και πάνω απ’ όλα …μοναδική. Εκτός αυτών, όμως, έρχονται και σε επαφή με τις πελάτισσές τους, μέσα από live streaming, όπου παρέα με ειδικούς στον κάθε τομέα, κάνουν συζητήσεις για την αυτοβελτίωση, διαλογισμό κι απ’ ότι φαίνεται … έπονται και άλλα!

Βρες το MyFashionfruit, εδώ

Site: https://www.myfashionfruit.com/

Instagram: https://www.instagram.com/myfashionfruit/?hl=en

Facebook: https://www.facebook.com/MYFASHIONFRUITCOM/

 

Fabrica Fabrica

Κι αφού ξεχωρίσαμε ρούχα, αξεσουάρ και χρηστικά είδη … δε γινόταν να μην αναφερθούμε στα παπούτσια που σου κλέβουν την καρδιά με μία ματιά. Η Γεωργία, από τη Θεσσαλονίκη, αναλαμβάνοντας να συνεχίσει τη βιοτεχνία υποδημάτων του πατέρα της, κατάφερε να φτιάξει ένα ξεχωριστό brand που συζητιέται πολύ. Τα παπούτσια που με τόσο μεράκι φτιάχνει η Γεωργία, ακολουθώντας την τέχνη του πατέρα της, αλλά βάζοντας τη δική της μοναδική πινελιά σε αυτά, είναι αναπαυτικά, με ρετρό διάθεση και 100% χειροποίητα και ξεχωριστά! Με τη Γεωργία, μάλιστα, είχαμε μια πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση που μπορείς να τη διαβάσεις,
εδώ.

Βρες το Fabrica Fabrica, εδώ

Site: https://fabricafabrica.gr/

Instagram: https://www.instagram.com/fabrica_fabrica/

Facebook: https://www.facebook.com/fabricafabricashoes/

Technoxil

Custom made κουζίνες και ειδικές κατασκευές με την επωνυμία της Technoxil. Ο Φίλιππος και η Μαρία σχεδιάζουν και κατασκευάζουν τις πιο must have κουζίνες της πόλης. Με χρόνων εμπειρία, τεχνογνωσία και αγάπη για την δουλειά τους το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να τους εμπιστευτείς.

Βρές την Technoxil, εδώ

Site: https://www.technoxil.gr/

Instagram: https://www.instagram.com/technoxil/?hl=en

Facebook: https://www.facebook.com/TechnoxilSKG/

 

Same Desire

Μια ανεξάρτητη μάρκα που χρησιμοποιεί υφάσματα και υλικά υψηλής ποιότητας για να δημιουργήσει μια αισθητικά ευχάριστη ζωή. Η δημιουργός εμπνέεται από ερωτικές ελληνικές και ξένες ταινίες των 70ies και 80ies με αναφορές σε ελληνικά αγάλματα της αρχαιότητας δοσμένα με μια σύγχρονη παρουσίαση.

Όπως αναφέρει και η ίδια: Κάνουμε την εμπειρία του σχεδιασμού, σε ένα ουσιαστικό ταξίδι για αυτοπραγμάτωση βοηθώντας ο ένας τον άλλον μέσω του υπαρξιακού τρόμου.

Βρες την Same Desire, εδώ:

website www samedesire.net

Related stories

Υπερδιπλάσια η έκταση που θα απαλλοτριωθεί στο Σέιχ Σου για το Flyover

Τροποποιητική μελέτη από το ΥΠΕΝ Το υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας...

Είναι οι “Στενές επαφές με τον Διάβολο” το θρίλερ της χρονιάς;

γράφει ο Λάζαρος Γεροφώτης Η ταινία “Στενές επαφές με τον...

Θεσσαλονίκη: Πρωινή επίσκεψη από δελφίνια στον Θερμαϊκό

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε όλους όσοι βρέθηκαν το πρωί...