HomeUrbanities10 λόγοι να βρεθείς στο Street Mode...

10 λόγοι να βρεθείς στο Street Mode Festival

1. Γίνεται στον ομορφότερο χώρο της πόλης, στην Αποθήκη Γ του Λιμανιού.

Photo

2. Θα είναι 3 ημέρες γεμάτες με μουσικές συναυλίες, dj sets, επιδείξεις και διαγωνισμούς graffiti, street art, breaking, street dance, parkour, freerunning & bmx. To φετινό παζλ του φεστιβάλ συμπληρώνουν εκθέσεις, σεμινάρια, παιχνίδια, δράσεις για μικρά παιδιά, παράλληλα events και πολλές ακόμα εκπλήξεις.

Photo


3. Ετοιμάζεται ένα non-stop live πρόγραμμα σε 3 διαφορετικά stages!

Alpha Blondy & The Solar System, Γιάννης Αγγελάκας, Bad Movies, Χατζηφραγκέτα, Στίχοιμα, Vodka Juniors, Ταφ Λάθος, NightStalker, The Original Sugar Hill Gang, Ημισκούμπρια και άλλοι!

Photo

4. Ένα απίστευτο Street Dance & Breaking Show με 2 διαγωνισμούς. Ένας διαγωνισμός female all battle όπου 16 χορεύτριες κάθε είδους (all style) μάχονται για τον τίτλο της καλύτερης στην Ελλάδα, και ένας διαγωνισμός breaking όπου 16 χορευτές (b-boys) μάχονται αντίστοιχα για τον τίτλο του κορυφαίου b-boy της χρονιάς. Κάθε ημέρα συμπληρώνεται από special shows που περιλαμβάνουν χορογραφίες και επιδείξεις από τις πιο αναγνωρισμένες ομάδες της χώρας!

Photo

5. Παίζει τρελό Band Contest το Σάββατο στο stage της Αποθήκης Γ (Warehouse Stage)! Τα 10 πρώτα ονόματα που αναδείχθηκαν με πάνω από 20.000 ψήφους, στο poll που πραγματοποιήθηκε online, θα διαγωνιστούν μπροστά σε κοινό και κριτές για να διεκδικήσουν ένα slot στο main stage του φεστιβάλ στις 4/9, ένα συμβόλαιο 1 έτους με την Access in Music και D-Sign merch, προσφορά του Rover Bar!

Photo


6. Ένα άψογο Street BMX & Flatland BMX Show στον προαύλιο χώρο της Αποθήκης θα ξεσηκώσει το κοινό! Κορυφαίοι αναβάτες bmx παρουσιάζουν ένα εντυπωσιακό show σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο, ενώ στο live stage ο Αλέξης Αλεξανδρίδης παρουσιάζει μία μοναδική επίδειξη δεξιοτεχνίας πάνω στους 2 τροχούς του ποδηλάτου του!

Photo

7. Η ομάδα parkour του φεστιβάλ, θα παρουσιάσει τις δυνατότητες του freerunning – parkour και άλλων action – lifestyle sport σε παιδιά και ενήλικες, μέσα από workshops και επιδείξεις καταξιωμένων αθλητών, σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο. To τριήμερο κορυφώνεται με διαγωνισμό freerunning – parkour με έπαθλα και δώρα για τους νικητές! Η συμμετοχή στον διαγωνισμό είναι ελεύθερη για όποιον το επιθυμεί.

Photo


8. 20 καλλιτέχνες από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό συμμετέχουν στην δράση graffiti & street art και δημιουργούν επάνω σε έναν τεχνητό τοίχο που θα στηθεί αποκλειστικά για αυτόν τον σκοπό στον εξωτερικό χώρο της Αποθήκης Γ!

Photo

9. Ο Alpha Blondy και οι Sugarhill Gang. Δύο κορυφαία ονόματα για πρώτη φορά στη Θεσσαλονίκη!

10. Η εμπειρία του Street Mode ήταν πάντα μοναδική. Το κλίμα, ο κόσμος, τα χρώματα, η ένταση, οι καλλιτέχνες, ο χορός, η μουσική. Είναι άλλωστε το μεγαλύτερο street φεστιβάλ της Ελλάδας!

Photo



Related stories

Οι ταινίες της εβδομάδας 25.04-01.05.2024

Γράφει ο Λάζαρος Γεροφώτης Η κατρακύλα στα εισιτήρια των κινηματογράφων...

Η Μαρίτα Καρυστηναίου δημιουργεί τα φωτιστικά των ονείρων σας

φωτογραφίες: Μαρία Ευσταθιάδου Η Decolight λειτουργεί από το 2010 και...

Ψηλά στο Εσκί Ντελίκ, αναμνήσεις μιας άλλης ζωής

Ήταν μικρές κι αθώες κοπελούδες σαν ήρθανε απ’ την...

Κριτική Βιβλίου | Λίνα Φυτιλή «Χρυσός κήπος. Αλτίν μπαχτεσί».

γράφει ο Τάσος Γέροντας Λίνα Φυτιλή «Χρυσός κήπος. Αλτίν μπαχτεσί»....