HomeUrbanitiesCafe & BarΤο Casablanca social club κλείνει 5 χρόνια...

Το Casablanca social club κλείνει 5 χρόνια και το γιορτάζει. Πέρασαν αυτά καλά κι εμείς καλύτερα!

 

Πέντε χρόνια Casablanca social club και το πρώτο πράγμα που σκέφτονται όλοι στην παρέα, θαμώνες και στελέχη της Λευκής Βίλας της Βασιλίσσης Όλγας, είναι το γνωστό κλισέ “πως πέρασαν 5 χρόνια;”. Η απάντηση στο ρητορικό υπαρξιακό ερώτημα είναι εξίσου προφανής . “Πέρασαν αυτά καλά κι εμείς καλύτερα! “.Σαν παραμύθι που δεν έχει τέλος! Όσο θα αντέχουν Χιονάτες, Σταχτοπούτες και πρίγκιπες κάθε ηλικίας να παίζουν ανέμελα στην ” μαγική αυλή ” τα καλοκαίρια ή στην “αίθουσα του θρόνου ” τους χειμώνες, το Casablanca social club θα είναι το παλάτι ενός παραμυθιού που δεν έχει κακούς λύκους και σατανικές μάγισσες. Είναι απλώς ένα ταξίδι από γιορτή σε γιορτή .Άλλωστε αφορμή γιά γιορτή βρίσκουμε εύκολα.

Υπάρχει μία συγκεκριμένη εβδομάδα του χρόνου που έγινε θεσμός να υπερβάλουμε λίγο. Κάθε χρόνο γιορτάζουμε τα γενέθλια μας με έναν τρόπο, όχι ακριβώς διακριτικό. Τα γιορτάζουμε σαν να μην υπάρχει αύριο!
 Τα πέμπτα γενέθλια απαιτούν πενθήμερο party. Κάθε βράδυ διαφορετικά μαγικά φίλτρα και συνταγές θα σερβίρονται από εκλεκτούς καλεσμένους “Δρυΐδες” ,15 βραβευμένων bar της Ελλάδας και όχι μόνο. Κάθε βράδυ τον ” μαγικό αυλό ” τους θα παίζουν και θα εναλλάσσονται στα decks, guest djs και καταξιωμένοι ραδιοφωνικοί παραγωγοί .
Όσμωση με πρωταγωνιστές δημιουργικούς ανθρώπους που θα σκορπίσουν λίγη από την αστερόσκονη του δικού τούς παραμυθιού στο Casablanca social club.
“We will always have Casablanca…”
Wed 4- Thu 5- Fri 6- Sat 7- Sun 8 October

Related stories