HomeUrbanities10 λόγοι για να έρθει κανείς στο...

10 λόγοι για να έρθει κανείς στο 14ο (και τελευταίο) Thessaloniki Hip Hop Festival

Το Hip Hop Festival έφτασε στο τέλος του μετά από μία μακροχρόνια πορεία γεμάτη μουσική κι εμείς σας παραθέτουμε 10 λόγους που δεν πρέπει να χάσεις το τελευταίο μεγάλο μουσικό γεγονός της πόλης

1.

Θα είναι το τελευταίο Thessaloniki Hip Hop Festival! Αν δεν έχεις πάει ποτέ σε THHF, αυτή είναι η τελευταία ευκαιρία σου να ζήσεις αυτήν τη δυνατή εμπειρία από κοντά.

2.

Η βασίλισσα του Beatbox και παγκόσμια πρωταθλήτρια, Pe4enkata από τη γειτονική Βουλγαρία θα δώσει ένα μοναδικό performance μόνο για το κοινό του THHF 2016!

3.



O ανερχόμενος conscious ράπερ Kingpin από το Λονδίνο θα είναι στο φεστιβάλ για την πρώτη ζωντανή εμφάνισή του στη χώρα μας.

4.


O Δημήτρης Αντωνίου θα παρουσιάσει το βιβλίο του Έτσι είναι η ζωή και θα μας δώσει έναν ακόμη λόγο για να χαμογελάμε λιγάκι πιο συχνά.

5.

Θα γίνει αποκλειστική προβολή αποσπάσματος του DVD ΜΙΑ HIP HOP ΙΣΤΟΡΙΑ FF.C 1987-2005 με ανέκδοτο υλικό από το πρώτο Hip Hop συγκρότημα της Ελλάδας.

6.

Οι διοργανωτές του THHF σε συνεργασία με τη μη Κερδοσκοπική Οργάνωση Άρσις έχουν κάνει κάλεσμα σε όσους θα παρευρεθούν στο φεστιβάλ, να συνδράμουν στην συλλογή πρώτων ειδών για τους πρόσφυγες. Φέρε και ένα πακέτο μακαρόνια μαζί με το εισιτήριό σου, είναι για καλό σκοπό.

7.

Θα δεις από κοντά την τελική μάχη των 12 νέων ραπερ για την μάχη για τον τίτλο του φετινού πρωταθλητή στο THHF MC Battle, που εκτός των άλλων θα φύγει με 500€ στην τσέπη.

8.

Aν είσαι των εικαστικών, θα υπάρχει Live Graffiti action με τους ταλαντούχους DEM, FAIKE, PRIZE και SURAS και φυσικά το Βlackbook Session που θα μπορείς να ζωγραφίσεις εσύ με το δικό σου στύλ.

9.

Για τους λάτρεις του stand-up comedy θα είναι επίτιμος καλεσμένος ο Αλέξανδρος Τιτκώβ, παλιός φίλος του θεσμού…

10.

Όποιος έχει έρθει σε
THHF, γνωρίζει καλά ότι κάθε χρόνο το Thessaloniki Hip Hop Festival επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις για τους fans του! Φέτος, σαν τελευταίο edition οι διοργανωτές ετοιμάζουν ε όχι μια, αλλά πολλές extra εμφανίσεις εκτός προγράμματος.

Thessaloniki Hip Hop Festival 2016 : Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2016 στο Principal Club Theater (Ανδ. Γεωργίου 56, Θεσσαλονίκη)

Περισσότερες πληροφορίες στο www.thhf.gr

Related stories

Ραντεβού στα λουλουδάδικα: Σε αυτή τη γειτονιά, είναι όλα ανθισμένα

γράφει η Έλλη Πελίτη/ Φωτογραφίες: Μαρία Ευσταθιάδου "Κρύβομαι μες στο...

Οι αρχιτέκτονες της πόλης στον Εξώστη | Στέφανος Σκαρλακίδης

Κάθε βδομάδα φιλοξενούμε στον Εξώστη αρχιτέκτονες της πόλης και...

Το Challengers αποτελεί την καλύτερη επιλογή στις αίθουσες αυτή την περίοδο που διανύουμε

γράφει ο Γιώργος Δημητρόπουλος CHALLENGERS (2024) του Λούκα Γκουαντανίνο Διάρκεια: 132’ Η...

Αφιερώματα στον Ελληνικό Κινηματογράφο

γράφει η Γεωργία Αρχοντή Με αφορμή τοπικές προβολές και αφιερώματα,...

Βραβεία Ελληνικής Ακαδημίας Κινηματογράφου “Ίρις” 2024 – Οι Υποψηφιότητες

γράφει ο Λάζαρος Γεροφώτης Ανακοινώθηκαν χθες, οι υποψηφιότητες για τα...