HomeΘέματαΥπερπαραγωγή

Υπερπαραγωγή

Μαρίκα μου, να βράσω τα σαρμαδάκια σου και τον γιόκα σου τον ντελικανή, με τόσο χαράτσι έχω να πάω σουπερμάρκετ κανα τρίμηνο, μπαίνω καμιά φορά μέσα από νοσταλγία και κάνω λάικ στα καλούδια που ψώνιζα κάποτε, ενίοτε μου κάνει και ένα πόουκ ο ινδός που έχουν στα αλλαντικά. Να δω τι θα κάνω τώρα που θα κάνει καριέρα κομπάρσου σε ρόλο Πέρση λαντζέρη κωπηλάτη σε υπουργικό κότερο στο πολιτικό μοκιουμένταρι του Άδωνη ‘Οι 299 και Ε Γ Ω’ και θα μείνω χωρίς λουκάνικο. Ούτε Αμερική δεν μπορώ να φύγω για σεξοτουρισμό, εκεί έβαλαν χαράτσι στους χοντρούς καπνιστές, στα πάχη μου και στο τσιγάρο ντιούρινκ και άφτερ νταβατζή δεν βάζω, μόνο στο λογαριασμό της ΔΕΗ το σκέφτηκα πονηρά, πήδος σε μαύρο σκότος σε κάνει ίσαμε Μπαλατσινού, αν είναι και με Κύπριο σε βλέπω νυφούλα faux με επίδομα κρυφοαδερφής.

Δεν καταλαβαίνω γιατί, εδώ και μια εβδομάδα έχασα όλα τα αλλοδαπά που τρέχουν για αποκαλυπτικές –κατά Ιωάννη- ερμηνείες στις συμπαραγωγές του Υποδομών – Ναυτιλίας, μετά τις ‘Άλπεις’ θα γυριστούν τα σίκουελ ‘Ο Καιάδας’, ‘Τα Τάρταρα’ και το κινεζοαλγερινογερμανικό γκέι ερωτικό ‘Κολοσσαίο αγάπη μου’, ούτε ο ιρανικός σινές τέτοια άνθιση επί κυβερνήσεως συνασπισμού Αχμαντινετζάντ. Σαν τη Σοράγια τεθλιμμένη ανοργασμικιά κατάντησα, Μαρίκα μου, η ατυχία τελειωμό δεν έχει, βάλθηκαν να συλλάβουν όλα τα φραγκάτα τεκνά που έμειναν, τι κέντρα αδυνατίσματος, τι ιδιοκτήτες σούπερ μάρκετ, τι βιομήχανους σωλήνων, τι καναλάρχες και σχεδιαστές σουτιέν-κορσέ, έμεινα εγώ πεινασμένη και γυμνή με κυτταρίτιδα, βυζόπτωση και το μπουρί στο χέρι να βλέπω μόνο ΤΗΛΕΑΣΤΥ.

Μέσα στον οργασμό παραγωγών έχασα και τον Βαγγέλα που κάνει διεθνή καριέρα με τον Γιάννη τον Ντεπ, ποιος σωσίας καλέ, πήγε το αγόρι μου να εκφραστεί υποκριτικά για το μεροκάματο, παλιά μου τέχνη κόσκινο, έφτιαξε και μπόιμπαντ για τα πανηγύρια στο κόνσεπτ της κυβέρνησης, εδώ μόνο ως ΑμΕΑ θα μπορούσε να έχει ρεύμα στο πλατό για τα γυρίσματα και θα έχανε τα φετινά Όσκαρ επειδή παίζει έναν βουλιμικό και δεν έπεισε τη ΓΕΝΟΠ ότι είναι απλά καθυστερημένος.   

Άντρας της εβδομάδας: Γιώργος Γεωργιάδης. Έκανε το γιαβρί μου τη Σαλόνικα γιουροπίαν γιούθ κάπιταλ για να παίρνομαι εγώ όλο το 2014 με τεκνά στο Μακεδονία Παλλάς, δεν προλαβαίνεις να πας, άκου με που σε λέω.

Related stories

Η απόλυτη μεταμεσονύκτια χριστουγεννιάτικη εμπειρία έφτασε και αν αργήσεις, θα είναι sold out

Το ζητήσατε με κάθε τόνο και το project Sleepless Movie Marathon η απόλυτη...

Οι ταινίες της εβδομάδας 30.11-6.12.2023

Από τον Λάζαρο Γεροφώτη Με τον “Ναπολέων” του Ρίντλει Σκοτ...

Η ταβέρνα με τους ζωγραφισμένους τοίχους που είναι στην καρδιά μας

Είναι κάποια εστιατόρια και κάποιες ταβέρνες που δεν έχουν...