HomeMind the artΜουσικήThe Ison Tomorrowords

The Ison Tomorrowords

A homemade column of all things cool! (and sometimes not so cool…)

Οι προηγούμενες ημέρες με βρήκαν να ταξιδεύω σε Λάρισα, όπου βρέθηκα καλεσμένος της ομάδας 4G, και σε Αθήνα. Ημέρες όμορφες με γέλιο και χορό. Η αλήθεια είναι ότι στην Αθήνα χαλάστηκα λιγάκι όταν στην βόλτα μου στο κέντρο βρέθηκα στο παράδοξο της ομορφιάς των Προπυλαίων με τα φώτα στις τοιχογραφίες να φωτίζουν τα ντίλια ηρωίνης. Ο κύριος Κάππα όμως ήταν φανταστικός στην εμφάνιση του στο City και επιβεβαίωσε τα θετικά vibes από την τελευταία του εμφάνιση μαζί με τον Sillyboy στο περσινό Reworks. Μαζί με το soundtrack by mr Papasimakopoulos και την παρέα από τον Δημήτρη Λιλλή στο Gin Joint έντυσαν υπέροχα τις ημέρες μου εκεί. Κάπως έτσι έφτασα στο Σάββατο όπου έπαιξα για πρώτη φορά (εκτός του Reworks) στη Θεσσαλονίκη και πάλι. Το Crossover με βρήκε να παίζω 8 ώρες ανάμεσα σε φίλους κάτι πραγματικά όμορφο έπειτα από ένα απαραίτητο διάλειμμα ενός έτους και βάλε.
Εκεί έπαιξα και το αγαπημένο μου άλμπουμ γι’αυτό το διάστημα. Δημιουργός ο Nicholas από την Ιταλία ο οποίος μάζεψε της καλύτερες στιγμές της ιστορικής Nu Groove από την Νέα Υόρκη και τις περιποιήθηκε μοναδικά. 11 tracks για σεμινάριο που θα σε κάνουν να χορεύεις και να ονειρεύεσαι ότι είσαι σε εκείνο το υπόγειο στην 48η οδό και χορεύεις ξημερώματα Κυριακής. Έπαιξα επίσης και το αγαπημένο μου σιγκλ από Pillow Talk από την Καλιφόρνια μια laid back disco δουλειά ντυμένη με boogie, τζαζ, φανκ και cosmic αναφορές το οποίο με το που κυκλοφορήσει θα γίνει στανταράκι χίταρος.
Αυτό που σίγουρα δεν έπαιξα ήταν η νέα δουλειά των Skinnerbox. Μια βαρετή μπούρδα η οποία και καλά παλαντζάρει ανάμεσα σε μίνιμαλ και techno μονοπάτια αλλά εμένα μου φάνηκε σαν το τούνελ που βρίσκεται η χώρα από αυτό που περιγράφουν και καλά οι καθηγητές στην ΤV. Μαύρο και άραχνο. Επίσης δεν έπαιξα και το τελευταio σίνγκλ από Rio Padice μια από τα ίδια στα συνήθη tech house βαρετά beats το οποίο μάλλον το μυρίστηκε και ο αρτίστας και ευτυχώς έβγαλε μόνο 350 δισκάκια… κοινώς λίμιτιτ εδίσιον μαρτύριο… αυτά για την ώρα τα λέμε την επόμενη εβδομάδα.
Για το καλό μας το άλμπουμ του Nicholas με τίτλο “ Back On Track” κυκλοφορεί από την Νeedwhant στις 28 του Νοέμβρη. To single “ Far from Heaven” από Pillow Talk κυκλοφορεί από την Wolf + Lamb στις 5 του Δεκέμβρη.

Για το κακό μας το σιγκλ των Skinnerbox δυστυχώς βγήκε από την Bpitch control και του Rio Padice από την Tsuba.

Related stories

Η Δήμητρα έχει ένα από τα ομορφότερα καφέ της πόλης, μπροστά σε ένα από τα ομορφότερα μνημεία της Θεσσαλονίκης

συνέντευξη στη Μαρία Καρασπύρου Η Δήμητρα Γρηγοριάδου είναι η ιδιοκτήτρια...

Αποκάλυψη τώρα , το χάος γύρω από την παραγωγή του αντιπολεμικού έπους του Φρανσις Φορντ Κόπολα

γράφει η Φανή Εμμανουήλ Το βράδυ της Τετάρτης πραγματοποιήθηκε η...

Πού θα συναντηθούν πέντε επιτάφιοι για πρώτη φορά στα χρονικά, στην πόλη

Η Ιερά Μητρόπολη Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο της θρησκευτικότητας και...

“Baby Reindeer” ή αλλιώς η πιο ειλικρινής σειρά για την κακοποίηση

Γράφει ο Λάζαρος Γεροφώτης Σειρές και ταινίες που βασίζονται σε...

Oι πιο όμορφες και λουλουδιαστές αυλές: Oι εκκλησίες που αγαπάμε

Η Θεσσαλονίκη, κρύβει μέσα της μυστικούς κήπους που ανθίζουν...