HomeNewsroomΕυτυχώς που δεν πάθαμε και τίποτα

Ευτυχώς που δεν πάθαμε και τίποτα

  • Παρακαλούνται οι φίλοι του Άρη να αποχωρήσουν από το κομμάτι της θύρας 2 που βρίσκεται πίσω από το χώρο που κινείται η βοηθός Κουρουμπίλια!
  • Ευχαριστούμε θερμά για την άμεση εκκένωση, πλέον υπάρχουν οι κατάλληλες συνθήκες για να διακοπεί το παιχνίδι! Λογικότατο!Φράση της εβδομάδας:«Ψυχολογικοί λόγοι».
  • Sold out στα κολλύρια έκαναν οι φαρμακοποιοί τη Δευτέρα. Φήμες που θέλουν το σύνολο των αγοραστών να είναι οπαδοί του Π.Α.Ο.Κ.-γιατί άραγε, η ομάδα έπαιξε μπαλάρα-δεν επιβεβαιώνονται
  • Μια άλλη εκδοχή για το sold out είναι ότι προκλήθηκε από τα εκατομμύρια οπαδών που δάκρυσαν μόλις άκουσαν πως ο πρόεδρος του Ολυμπιακού ανακοίνωσε πρόστιμο στους παίκτες για την κακή εμφάνιση και εντός έδρας ήττα από την υπερ-Κέρκυρα των πέντε ηπείρων.
  • Ποιός βοήθησε τον Πας Γιάννενα στην νίκη – εξασφάλιση της παραμονής σύμφωνα με τον Άγγελο Αναστασιάδη? α) Η Παναγιά β) Η Παναγιά ή γ) Η Παναγιά.
  • Μετά από τα γεγονότα στη Ν.Σμύρνη με ιπτάμενα μπουκάλια και μάρμαρα να χτυπούν τους παίκτες, πολλές εφημερίδες και sites αναρωτήθηκαν «ποιός θα πληρώσει το μάρμαρο». Απάντηση? Ο Παναθηναϊκός, με τον μεγάλο Ομπράντοβιτς ήδη να ετοιμάζει βαλίτσες. Πληροφοριακά, το παιχνίδι έστω και μετά από εκκένωση της κερκίδας συνεχίστηκε. Ευτυχώς που δεν πάθαμε και τίποτα!
  • Καταγγέλουμε την ΔΟΕ για την απόφαση της, σύμφωνα με την οποία οι γυναικείες ομάδες Beach Volley θα αγωνίζονται στους φετινούς Ολυμπιακούς αγώνες με κανονικά σορτς και μακριά μπλουζάκια. Έλεος κύριοι! Πόσα χτυπήματα ακόμα θα αντέξουμε φέτος!

Related stories

Revisiting: La La Land (2016) του Damien Chazelle

Γράφει η Φανή Εμμανουήλ Κάθε φορά που ξαναβλέπω μια ταινία...

Το Φεστιβάλ Δάσους συνεχίζεται δυναμικά και τον Σεπτέμβριο

Το Φεστιβάλ Δάσους, το μεγάλο πολιτιστικό γεγονός της Θεσσαλονίκης, συνεχίζει για δέκατη...

Κινηματογράφος και αθλητισμός: 6 ταινίες για το Μπάσκετ

  Γράφει ο Λάζαρος Γεροφώτης Ο Γιάννης Αντετοκούμπο είναι (μαζί με...

Το ‘ελληνικό Woodstock’ και ένα πάρτυ στη Βουλιαγμένη

Το πρωτοποριακό πάρτι του Λουκιανού Κηλαηδόνη στη Βουλιαγμένη, γνωστό...

3 Νέες ταινίες στις κινηματογραφικές αίθουσες και η κορυφαία συνάντηση του Deadpool με τον Woolverin

γράφει ο Λάζαρος Γεροφώτης Με τις θερμοκρασίες να συνεχίζουν να...