HomeUrbanitiesLive stagesΔύο ζωντανοί θρύλοι της ηλεκτρονικής μουσικής, SASHA...

Δύο ζωντανοί θρύλοι της ηλεκτρονικής μουσικής, SASHA & JOHN DIGWEED στη Θεσσαλονίκη

Το Mέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης, η ομάδα CHICNESS και το Kapani Project ενώνουν τις δυνάμεις τους και παρουσιάζουν ένα μαγευτικό γεγονός ηλεκτρονικής μουσικής, με αφορμή την επόμενη Ευρωπαϊκή Ημέρα Μουσικής.

Την Πέμπτη 20 Ιουνίου, από τις 17:00 έως τις 23:00, στήνουν το μεγαλύτερο μουσικό γεγονός του καλοκαιριού στον προαύλιο χώρο του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης.

Eνα μουσικό γεγονός που περιμέναμε πως και πως, όπου υποδεχόμαστε δύο ζωντανούς θρύλους της παγκόσμιας ηλεκτρονικής μουσικής, SASHA & JOHN DIGWEED, σε ένα Β2Β set -για πρώτη φορά στη Θεσσαλονίκη.

Το Μέγαρο Μουσικής είναι σημείο αναφοράς για τη Θεσσαλονίκη. Έχοντας τα δυο πιο επιβλητικά κτίρια της πόλης, το καθιστά ένα από τα ομορφότερα σημεία της, δημιουργώντας ένα ειδυλλιακό τοπίο. Το ιδιαίτερο και εκρηκτικό Β2Β set των SASHA & DIGWEED, που περιβάλλεται από μια μουσική ατμόσφαιρα μυστηρίου και ισχυρά Grooves, θα σας αιχμαλωτήσει.

Με ένα μοναδικό μουσικό στιγμιότυπο που συμπεριλαμβάνει τη συμμετοχή της Ορχήστρας Νέων Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης, MOYSA μαζί με τον ΤΙΚΙ και τον Γιώργο Αβραμίδη σε ένα μοναδικό live performance line up πλαισιώνουν ο Designer και ο ΤΟΝΥ G.

Μετά τις 23:30 θ’ ακολουθήσει after party στο Allegro, στην ταράτσα του κτηρίου M2 του Μεγάρου, παρέα με τους resident djs της ομάδας Chicness και του Kapani Project!

Προμηθευτείτε εγκαίρως το εισιτήριό σας!

Περισσότερα για τους Sasha & Digweed

Tο original DJ Duo είναι και πάλι μαζί για μια παγκόσμια περιοδεία, ένα White Isle Residency και πολλά ακόμη event, για τη φετινή χρονιά, μετά την επανένωση τους, το 2016. Οι θαυμαστές των Sasha και John Digweed πέρασαν έξι χρόνια ανυπομονώντας τα ινδάλματά αυτά να ενώσουν ξανά τις δυνάμεις τους.

Έξι χρόνια, δύο εκπληκτικών, αλλά σταθερά σόλο καλλιτεχνών, γεμάτες με διακρίσεις, θεαματικές συναυλίες και καλή μουσική, γεμάτα προσωπική εξέλιξη και ανέλιξη. Αρκετά για να κρατήσουν τους οπαδούς χορτάτους, θα έλεγε κανείς, ωστόσο οι αναμνήσεις από τις συνεργασίες των δύο DJs συνέχισαν να είναι δυνατές, θρυλικές, άπιαστες και περιζήτητες όσο το Άγιο Δισκοπότηρο.

Τον Μάρτιο του 2016, οι δύο παραγωγοί έκαναν μια έκπληξη στους clubbers στο Ministry of Sound, όταν ο Sasha συνάντησε τον John στη σκηνή, ενώ ακολούθησε τον Σεπτέμβριο του 2016 μια επίσημη επανένωση τους, στο The Social Festival. Σήμερα, οι φίλοι τους, μπορούν να είναι σίγουροι ότι αυτό δεν ήταν απλά μια αναλαμπή, καθώς το δίδυμο έχει υπογράψει για μια παγκόσμια RESISTANCE Tour περιοδεία με την Ultra, η οποία περιλαμβάνει ένα residency οκτώ ημερών στην Ibiza και το διάσιμο Privilege. Με ήδη επιβεβαιωμένες εμφανίσεις στο Glastonbury, στο Kappa Futur Festival (Τορίνο) και στο Veld Music Festival (Τορόντο). Η εκστατική αντίδραση των λεγεώνων των οπαδών τους βασίζεται σε στέρεες βάσεις.

Ο John Digweed και ο Sasha πέρασαν σχεδόν δύο δεκαετίες συνεργασίας από την πρώτη τους συνάντηση το 1991 και η κοινή τους εμφάνιση στο Renaissance την επόμενη χρονιά είχε ως αποτέλεσμα μια σειρά από κυκλοφορίες, παγκόσμιες περιοδείες και πρωτοποριακά επιτεύγματα. Αφού οι δύο DJ μιξάραν την πρώτη κυκλοφορία του Renaissance compilation CD, με τίτλο, The Mix Collection, το 1994, διέδωσαν το μήνυμά τους σε όλο το Ηνωμένο Βασίλειο στις Northern Exposure club nights, με αποτέλεσμα το Northern Exposure Mix CD, το οποίο να θεωρείται σταθερά ως ένα από τα καλύτερα mix CD όλων των εποχών. Μια sold-out περιοδεία στην Αυστραλία, την Ασία και τις ΗΠΑ επέκτεινε την εμβέλειά και την αναγνωσιμότητας τους, η οποία εδραιώθηκε το ’96 με την πενταετή παραμονή τους στο Twilo της Νέας Υόρκης. Ήταν τόσο γοητευτική, ξεχωριστή, αλλά ταυτόχρονα και αναγνωρίσιμη η μουσική τους, που πέτυχαν άλλη μια πρωτιά με την περιοδεία Delta Heavy 2002, όταν έγιναν οι πρώτοι DJs που έκαναν περιοδεία σε στυλ ροκ συγκροτήματος, στις ΗΠΑ με 37 sold out συναυλίες σε όλη τη Βόρεια Αμερική.

Ο αντίκτυπος που είχαν αυτοί οι 2 DJs στην παγκόσμια σκηνή είναι απίστευτος με τη μουσική τους και τα club shows τους να αγγίζουν όλες τις γωνιές του κόσμου.

ONLINE TICKETS BY MORE.COM ¨

https://shorturl.at/yO6rK

Related stories

Κινηματογράφος και αθλητισμός: 5+1 ταινίες για τον Στίβο

Γράφει ο Λάζαρος Γεροφώτης Ο στίβος από πολλούς αποκαλείται ο...

O Dj Osis σκάει στο TikTok μας και παίζει τη μουσική του καλοκαιριού

Να είναι καλά ο αλγόριθμος του TikTok που μας...

Μήνας Pride – 30 προτάσεις LGBTQ+ ταινιών 

Γράφει ο Λάζαρος Γεροφώτης Φέτος, στην πόλη της Θεσσαλονίκης θα...

Αυτό είναι το πρόγραμμα του Europride που ξεκίνησε χθες

Με σύνθημα «Persevere Progress Prosper» (Επιμονή Πρόοδος Ευημερία), οι...

Ο Θοδωρος έκανε την αρχαιολογία viral

Συνέντευξη στη Χρύσα Πλιάκου/ Φωτογραφίες: Tάσος Αναγνώστου Σίγουρα έχει πέσει...