HomeΘέματαΑγαπητέ Κα Σιι Αρι σιφού,

Αγαπητέ Κα Σιι Αρι σιφού,

Ανάθεμα σε κιτρινιάρη, που σε άκουσα όταν αγόραζα στηθόδεσμους δύο ευρώ το κιλό για να μου έρχεται φτηνό το σάιζ 42 ντι. Τι το ήθελα και άφησα τα χρυσαυγιτάκια αντράκια ζουζουνάκια παραπονεμένα που σπαράζουν μακριά από το ελληνικό κάλος μου? Να φύγεις, Ρίτα, να εξάγεις ελληνικό ντι εν έι στην Ασία, να πας κουνέλα μου στη Σανγκάη ώστε όταν οι Κινέζοι μεταναστεύουν στο Ελλάντα να έχουν ασπρίσει λιγουλάκι, να μας πουλάνε βεντάλιες με τον Παρθενώνα επάνω και να μην τους δέρνουμε. Με είδες και χτικιάρα από το συσσίτιο, φασολάδα τόσους μήνες, με έστειλες εδώ εργάτρια στην αναπαραγωγή κατσαρίδας να φάω ρύζι και τσάμπα κατσαρίδα, να στυλωθώ από τον υδατάνθρακα και την πρωτεΐνη.
Σκατά στα μούτρα σου χλεμπονιάρη! Με το που έφτασα με έβαλαν να δω με το στανιό ένα υπερθέαμα με ιπτάμενα γιογιό, ακίνητη χαμογελαστή και άκλαστη, μου έδωσαν και μια πλακέτα ‘Εργάτρια ΣιΛαΝτα ΨωΡιαΡα οφ δι μονθ’ και με έβαλαν να σκουπίζω τις ροχάλες των Κινέζων από τα πεζοδρόμια. Τους είπα ότι ξέρω να σπάω καρύδια με το στήθος μου, μου είπαν δεν έχουν καρύδια, μόνο ρύζι και ρύζι, μου πήραν και τα σουτιέν μου για να ράψουν κουβέρτες για τους εργαζόμενους στο ΚουΚουΚι, πως λέμε ΚΚΕ, καμία σχέση. Τί μάλλιασε η γλώσσα μου να λέω ΣιΛαΝτα χώρα του φωτός και των Ολυμπιακών, Χρυσή Αυγή, σκουρόχρωμα τριχωτά τεκνά, τίποτα. Προαγωγή θα πάρω μόνο αν μάθω να ξεκολλάω τη μύξα των Κινέζων από τα πεζοδρόμια. Ααα, δεν σου είπα? Ναι, εδώ καλέ φτύνουν και ξεμυξιάζονται ολούθε, σου λέει δεν είναι καλό να κρατάς το κακό πράμα μέσα σου, ρίξε μια μύξα στο μαλλί της ξανθιάς λάογουαι, με φωνάζουν έτσι γιατί ψυλλιάστηκαν ότι ψήφισα Λαός όταν κατέβηκε η Βάνα και αναρωτιούνται why.
Άσε που δεν με πιστεύουν για το ελληνικό ντι εν έι γιατί στο ΣιΛαΝτα ξέρουν ότι όλοι είναι μαύροι δίμετροι σαν τη γνωστή Σίλα που είχε γκόμενο έναν του κόμματος και με θεωρούν παράνομη μετανάστρια. Με λυπούνται όμως γι’ αυτό με αφήνουν να ξυπνάω στις 06.00, εδώ όλοι αρχίζουν τα σούρτα φέρτα αξημέρωτα από τις 05.00, φαντάσου στις 11.00 τρώνε μεσημεριανό, βραδινό ποτέ. Ρώτησα να μάθω πότε θα φάμε βραδινό, μου είπαν ότι το έκοψαν γιατί έφταιγε το γιούτιουμπ, το έκοψαν και αυτό. Με είδαν σαστισμένη και μου είπαν ότι μόλις η Πάολα έφτασε τα 6 μύρια χιτς ον γιούτιουμπ μετακόμισαν τα σκυλιά στο ΣιΛαΝτα και δεν έμεινε τίποτα για να το κάνουν σουβλιστό. Κρίμα και μου αρέσει το μπάρμπεκιου, θα πρέπει να γυρίσω πίσω για να δοκιμάσω ντογκ ον δι γκριλ εκτός από ντόγκι στάιλ και χοτ ντογκ που τόσο τα αγαπώ και μου λείπουν.
Σε αφήνω τώρα, έφτυσε ένας και πρέπει να σκύψω. Όχι γι’ αυτό που νομίζεις, εκείνο είναι σκύβω-φτύνω, τύπου Τρόικα.
Άντρας της εβδομάδας: ιδέα δεν έχω, να το κρίνω βάσει αναλογιών ΤσονγκΓκουό ή ΣιΛαΝτα? Πχ, στο ΤσονγκΓκουό η Μπάρμπι είναι πιο άντρας ενώ στο ΣιΛαΝτα ο Κεν είναι αδερφή. Ουφ, μπέρδεμα. 

Related stories

Revisiting: La La Land (2016) του Damien Chazelle

Γράφει η Φανή Εμμανουήλ Κάθε φορά που ξαναβλέπω μια ταινία...

Το Φεστιβάλ Δάσους συνεχίζεται δυναμικά και τον Σεπτέμβριο

Το Φεστιβάλ Δάσους, το μεγάλο πολιτιστικό γεγονός της Θεσσαλονίκης, συνεχίζει για δέκατη...

Κινηματογράφος και αθλητισμός: 6 ταινίες για το Μπάσκετ

  Γράφει ο Λάζαρος Γεροφώτης Ο Γιάννης Αντετοκούμπο είναι (μαζί με...

Το ‘ελληνικό Woodstock’ και ένα πάρτυ στη Βουλιαγμένη

Το πρωτοποριακό πάρτι του Λουκιανού Κηλαηδόνη στη Βουλιαγμένη, γνωστό...

3 Νέες ταινίες στις κινηματογραφικές αίθουσες και η κορυφαία συνάντηση του Deadpool με τον Woolverin

γράφει ο Λάζαρος Γεροφώτης Με τις θερμοκρασίες να συνεχίζουν να...