HomeΘέματαGet this phone now!

Get this phone now!

Κάνε ένα δώρο στον εαυτό σου για όσα έχεις περάσει αυτή τη χρονιά.

Με τις γιορτές να πλησιάζουν, και την κρίση να βασιλεύει είναι λογικό να αναρωτιέσαι πως θα συνδυάσεις την καταναλωτική μανία που θα σε πιάσει με ένα περιορισμένο budget. Αν αυτό που θα ήθελες φέτος από τον άγιο Βασίλη είναι ένα καλό smartphone και μάλιστα χωρίς να πρέπει να δώσεις ένα μηνιάτικο για να το αποκτήσεις τότε αυτό που κοιτάς είναι η λύση στο πρόβλημα σου. Το νέο Sony Ericsson Xperia Neo V. Τι είναι; Μια επίδειξη του Android λειτουργικού όσον αφορά τα χαρακτηριστικά και το τι μπορεί να κάνει. Είναι κομψό, με έναν super σχεδιασμό, λεπτό και πολύ ελαφρύ.
Όσο για το εσωτερικό του; Ένας δυνατός Scorpion επεξεργαστής στο 1GHz του δίνει ζωή ενώ στις φλέβες του κυλάει το Android 2.3 Gingerbread. Η οθόνη του είναι 3.7 ίντσες LED backlit LCD με ανάλυση 480X8 54 pixels και 16 εκατομμύρια χρώματα. Διαθέτει τα κλασικά πλέον καλούδια των smartphones όπως accelerometer, multi touch και διάφορους αισθητήρες που το κάνουν όσο πιο… έξυπνο μπορεί να γίνει.
Όμως τα καλά νέα δεν σταματάνε εδώ. Το Sony Ericsson Xperia Neo V έχει μια κάμερα 5 MegaPixel με ανάλυση 2592Χ1944. Αν αυτά τα νούμερα δεν σου λένε και πολλά φτάνει να σου πούμε πως η απόδοση της κάμερας είναι πολύ καλή. Και πέρα από την ανάλυση έχει και άλλους κρυφούς άσους για να κάνει τις φωτογραφίες σου ακόμα καλύτερες όπως auto focus, ένα LED flash αλλά και editing features για να διορθώσεις τυχόν ελαττώματα. Και το καλύτερο; Υπάρχει και 3D panorama λειτουργία.
Το τηλέφωνο τρέχει στο internet ενώ είναι αρκετά γενναιόδωρο και με τον αποθηκευτικό του χώρο. Διαθέτει 320 MB αλλά χάρη στο microSD μπορεί να φτάσει τα 32GB ότι πρέπει δηλαδή για να το γεμίσεις μουσική, παιχνίδια και φωτογραφίες. Και ίσως το καλύτερο χαρακτηριστικό του από όλα είναι η χαμηλή τιμή του με την οποία τόσο η Sony Ericsson αλλά και η Vodafone προσφέρουν όλα τα παραπάνω. Ο άγιος Βασίλης φέτος επισκέφτηκε την πόλη λίγο νωρίτερα…

Related stories

Το σπίτι του Δημήτρη Αμελαδιώτη είναι ένα έργο τέχνης σε εξέλιξη

WHO IS WHO: Μου αρέσει να παρουσιάζομαι ως εικαστικός,...

Οι ταινίες της εβδομάδας 25.04-01.05.2024

Γράφει ο Λάζαρος Γεροφώτης Η κατρακύλα στα εισιτήρια των κινηματογράφων...

Η Μαρίτα Καρυστηναίου δημιουργεί τα φωτιστικά των ονείρων σας

φωτογραφίες: Μαρία Ευσταθιάδου Η Decolight λειτουργεί από το 2010 και...

Ψηλά στο Εσκί Ντελίκ, αναμνήσεις μιας άλλης ζωής

Ήταν μικρές κι αθώες κοπελούδες σαν ήρθανε απ’ την...