HomeUrbanitiesLife guideBlink Tattoo Studio: Ο απόλυτος χώρος δημιουργίας...

Blink Tattoo Studio: Ο απόλυτος χώρος δημιουργίας στη Θεσσαλονίκη

To high-end tattoo studio στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, συνδυάζει τη δημιουργικότητα, την εκπαίδευση και την τέχνη του τατουάζ στον πολυχώρο «Blink Tattoo Studio». 

Το Blink Tattoo Studio είναι ο πολυχώρος δημιουργίας του διακεκριμένου καλλιτέχνη και tattoo artist, Χρήστου Τσιντσάρη.  Στην καρδιά της Θεσσαλονίκης, το υπερσύγχρονο studio, αποδεικνύει ότι η τέχνη δεν γνωρίζει όρια και επαναπροσδιορίζει το καλλιτεχνικό street art. Το Blink Tattoo Studio δεν είναι απλά και μόνο ένα στούντιο τατουάζ αλλά ένα καλλιτεχνικό καταφύγιο, που συνδυάζει την τέχνη του τατουάζ με μια μοντέρνα γκαλερί τέχνης και εκπαιδευτικά σεμινάρια tattoo.

To high-end tattoo studio στη Θεσσαλονίκη 

Το Blink Tattoo Studio αποτελεί ένα σταυροδρόμι της street – pop κουλτούρας με κάθε έκφανση της δημιουργίας, το οποίο αποτελούσε όραμα του Χρήστου Τσιντσάρη αλλά τελικά έλαβε υπόσταση το 2023, στη Θεσσαλονίκη. Ο Χρήστος περιγράφει τη μεγάλη του αγάπη για τη δερματοστιξία ως «κάτι περισσότερο από μελάνι χαραγμένο στο δέρμα. Τα τατουάζ είναι καμβάδες ζωγραφισμένοι με αναμνήσεις, επιθυμίες, όνειρα». Γνωστός για τα περίτεχνα του σχέδια αλλά και την εξατομικευμένη προσέγγισή του, ο Χρήστος και η ομάδα του, έχουν τη ικανότητα να μετατρέπουν τις ιδέες σας σε μοναδικά τατουάζ.

Το Blink Tattoo Studio, κάθε τατουάζ είναι ένα μοναδικό έργο τέχνης, προσαρμοσμένο στις επιθυμίες και την προσωπικότητά σας ενώ τηρούνται τα υψηλότερα πρότυπα υγιεινής και χρησιμοποιούνται υλικά κορυφαίας τεχνολογίας. Παράλληλα, στο studio παρέχονται υπηρεσίες piercing σε οποιοδήποτε σημείο του σώματος σας (αυτιά, μύτη, χείλη, φρύδια, αφαλό κ.α.), με τους επαγγελματίες piercers να σας κατευθύνουν, τόσο στην επιλογή, όσο και στη σωστή φροντίδα για τη γρήγορη επούλωση. 

Pic Seminars 

Η γκαλερί τέχνης και τα σεμινάρια τατουάζ 

Από σύγχρονους πίνακες μέχρι πρωτοποριακά έργα τέχνης και graffiti, η γκαλερί του Blink είναι ένας χώρος προσωπικής έκφρασης χωρίς περιορισμούς για τον καλλιτέχνη. Οι εκθέσεις της γκαλερί αλλάζουν τακτικά ενώ προβάλλονται τοπικοί καλλιτέχνες, οι οποίοι αποκτούν ένα χώρο έκφρασης και παρουσίασης του έργου τους. 

Ο Χρήστος, παθιασμένος με το να μοιράζεται τις γνώσεις του, διοργανώνει σεμινάρια δερματοστιξίας και piercing. Αποκτήστε πρακτική εμπειρία και μάθετε τα πάντα για τις τεχνικές και τα μυστικά του τατουάζ, λαμβάνοντας ειδική πιστοποίηση. 

Επισκεφτείτε το Blink Tattoo Studio σήμερα

Βlink if you need a tattoo ,) ! Επισκεφτείτε το Blink Tattoo Studio στην Στυλιανου Γονατά 4, στην  Θεσσσαλονίκη ή κλείσετε ένα ραντεβού στο 2310 220028. Ακολουθήστε το στo Faceboook, Instagram και Tik Tok ή διαβάστε περισσότερα στην ιστοσελίδα τους για τα τελευταία νέα, τα προγράμματα σεμιναρίων και τις εκθέσεις γκαλερί.

Blink Tattoo Studio – Εκεί που κάθε πινελιά θα σας πει μια νέα ιστορία!

 

Related stories

Σάββατο στην πόλη, και πώς να το περάσεις

Δεν έχεις φύγει διακοπές, δεν θα πας στα περιξ...

Οι πρώτοι τηλεοπτικοί σταθμοί της Θεσσαλονίκης (από το 1960 μέχρι το ξεκίνημα της ΕΤ-3)

Αργύρης Τσιάπος Παρότι Ελλάδα δεν είναι μόνο η Αθήνα, υπάρχει...

Η απρόσμενη… πρωτιά που είχε η Θεσσαλονίκη το 1930

Οι πρώτες τηλεφωνικές συνομιλίες από την Ελλάδα με το...