HomeUrbanitiesLive stages8+1 Συναυλίες για τις πρώτες νύχτες του...

8+1 Συναυλίες για τις πρώτες νύχτες του Ιουλίου

Ο Ιούλιος έφτασε, η εξεταστική τελείωσε (σχεδόν), οι διακοπές κανονίστηκαν και οι
θερινές μουσικές και θεατρικές σκηνές, άρχισαν να γεμίζουν για τα καλά.

Την Τρίτη, 2 Ιουλίου, η Νατάσσα Μποφίλιου θα εμφανιστεί στο Θέατρο Γης. Μια παράσταση των ΘΕΜΗ ΚΑΡΑΜΟΥΡΑΤΙΔΗ & ΓΕΡΑΣΙΜΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΥ

Η προπώληση συνεχίζεται

Μια Νέα Παράσταση. Μια Νέα Εποχή.Έπειτα από τις εκρηκτικές χειμερινές εμφανίσεις της στη σκηνή του Vox στην Αθήνα και τις μεγάλες συγκινήσεις που προσέφερε στο πολυπληθές κοινό της, η Νατάσσα Μποφίλιου έρχεται με φόρα στο καλοκαίρι, μπαίνει σε νέα φλεγόμενη τροχιά, παρουσιάζει με ενθουσιασμό την νέα παράσταση που έφτιαξαν με τον Θέμη Καραμουρατίδη και τον Γεράσιμο Ευαγγελάτο και μοιράζεται για πρώτη φορά ζωντανά τα ολοκαίνουργια τραγούδια του δίσκου “Κάτι Καίγεται” που έχουν ήδη ξεχωρίσει και αγαπηθεί.

Ώρα έναρξης: 21:30
Ώρα προσέλευσης: 19:30

Γενική είσοδος: 18€ | Ταμείο: 20€
Προπώληση εισιτηρίων: ticketservices.gr

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ:
ΝΑΤΑΣΣΑ ΜΠΟΦΙΛΙΟΥ
ΘΕΜΗΣ ΚΑΡΑΜΟΥΡΑΤΙΔΗΣ: ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΣΕΙΣ
ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΣ: ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ

ΜOYΣΙΚΟΙ:
ΘΕΜΗΣ ΚΑΡΑΜΟΥΡΑΤΙΔΗΣ πιάνο
ΑΡΗΣ ΖΕΡΒΑΣ τσέλο
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΠΟΥΛΝΤΗΣ ηλεκτρικό μπάσο / synth bass
ΜΑΝΩΛΗΣ ΓΙΑΝΝΙΚΙΟΣ τύμπανα
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΔΙΑΝΟΣ κιθάρες
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΣΤΑΝΟΣ σαξόφωνο, πλήκτρα
ΚΩΣΤΑΣ ΣΑΠΟΥΝΗΣ τρομπέτα
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΧΑΜΡΙΣΤΣΑΚ τρομπόνι

ΦΩΝΗΤΙΚΑ:
ΛΗΤΩ ΑΜΠΑΤΖΗ | ΕΛΕΝΑ ΛΕΩΝΗ | ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΣΟΥΣΟΥΛΑ | STEVE BEKAS

ΗΧΟΛΗΨΙΑ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΞΕΒΑΝΗΣ, ΑΝΤΩΝΗΣ ΖΑΧΟΠΟΥΛΟΣ
ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΦΩΤΩΝ: ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΜΑΘΙΕΛΛΗΣ
ARTWORK: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΣΕΛΛΑΣ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: ΚΩΣΤΑΣ ΑΥΓΟΥΛΗΣ
MARKETING: ΜΟΝΙΚΑ ΚΑΣΑΝΗ
 


 

“A Night of Queen” With “The Bohemians” Η καλύτερη Tribute Band των Queen έρχεται… την Πέμπτη 4 Ιουλίου στο Φεστιβάλ Μονής  Λαζαριστών

Όσα μας έκαναν να τους αγαπήσουμε, όσα μας δίδαξαν με την στάση τους απέναντι στη δημιουργία της μουσικής, όσα άφησαν πίσω τους και μένουν ακόμη αναλλοίωτα. Σε όλα αυτά θα μας μυήσουν οι «The Bohemians» που φέρνουν τους «Queen» μέσα από το δικό τους καλλιτεχνικό βλέμμα στο φετινό Φεστιβάλ Μονής Λαζαριστών.

“Another One Bites the Dust”, “Bohemian Rhapsody”, “The Show Must Go On”, “We Will Rock You”, “I Want to Break Free”, “A Kind of Magic”, “Under Pressure”, “We Are the Champions” και “Radio Ga Ga” είναι μόνο μερικές από τις μεγάλες επιτυχίες των θρυλικών Queen, που ζωντανεύουν επί σκηνής την Πέμπτη 4 Ιουλίου.

Οι “The Bohemians”, παρουσιάζουν ένα μοναδικό show  με τις μεγαλύτερες επιτυχίες του θρυλικού συγκροτήματος σε μια  εντυπωσιακή συναυλία, που αναπαριστά με μοναδικό τρόπο τόσο τον frontman Freddie Mercury, όσο και τους Queen σαν μπάντα. Η εκπληκτική ομοιότητα των μελών της μπάντας με το μεγάλο συγκρότημα  και  οι μοναδικές ερμηνείες δημιουργούν  μέσα από τα τραγούδια των θρύλων της ροκ μουσικής  μια ανεπανάληπτη εμπειρία που μεταφέρει τον θεατή στην αυθεντική ατμόσφαιρα των Queen αποδεικνύοντας ότι είναι το πιο δυναμικό και συναρπαστικό Queen Tribute Band.

Μέσα από ένα εκρηκτικό live  ξαναζούμε όλες τις επιτυχίες των Queen, παρέα με τον τραγουδιστή Rob Comber -που ενσαρκώνει τον Freddie Mercury αποτυπώνοντας την σκηνική παρουσία και την προσωπικότητα του, αλλά και τον Christopher Gregory -που μοιάζει εκπληκτικά στον Brian May και παίζει την κιθάρα με μια φανταστική δεξιότητα όπως ακριβώς το είδωλο του. Δεν είναι δύσκολο λοιπόν να παρασύρουν και να μαγνητίσουν το κοινό φτάνοντας ως το αποθεωτικό φινάλε, όπου όλοι μαζί τραγουδούν με μια φωνή το «We Will Rock You» και το «We Are the Champions». Πρόκειται για μια ανεπανάληπτη μουσική εμπειρία, που κανείς δεν πρέπει να χάσει.

Θυμίζοντας…

Οι Queen είναι ένα από τα πιο θρυλικά συγκροτήματα της ροκ μουσικής, που λατρεύτηκαν παγκοσμίως όσο λίγα συγκροτήματα. Η χαρακτηριστική φωνή και προσωπικότητα του Freddie Mercury τους έκανε να ξεχωρίσουν από νωρίς.

Οι Queen δημιουργήθηκαν το 1971 από τον Freddie Mercury, τον Brian May, τον Roger Taylor και τον John Deacon.

Το “Bohemian Rhapsody” βραβεύθηκε από το Βιβλίο Γκίνες το 2002 ως το καλύτερο βρετανικό single όλων των εποχών, ενώ το 2005, το Channel 4 ονόμασε την συναυλία των Queen στο Live Aid το 1985 ως την καλύτερη συναυλία όλων των εποχών.

Το 2006, το “Greatest Hits” (η πρώτη συλλογή τραγουδιών του συγκροτήματος), έγινε το βρετανικό άλμπουμ με τις μεγαλύτερες πωλήσεις, μέχρι να ακολουθήσει η ανάδειξή τους ως το καλύτερο βρετανικό συγκρότημα όλων των εποχών, από τους ακροατές του Radio 2 του BBC.

Με 18 άλμπουμ που βρέθηκαν στο Νο1 των Charts και αμέτρητα top singles, οι Queen αποτελούν ένα από τα εμπορικότερα συγκροτήματα, με πάνω από 300 εκατομμύρια πωλήσεις δίσκων παγκοσμίως.

Ελάτε να ζήσουμε την απόλυτη εμπειρία των Queen σε μια βραδιά με τις μεγαλύτερες επιτυχίες τους, σε ένα μοναδικό live από την καλύτερη ευρωπαϊκή Queen Tribute Band αφιερωμένη στο κορυφαίο συγκρότημα, τους “The Bohemians”.

Ένα live  που θα μας μείνει αξέχαστο!

Άλλωστε… The Show Must Go On!

Info:

“A Night of Queen” – With “The Bohemians”

Πέμπτη 4 Ιουλίου στις 21:30

@ Φεστιβάλ Μονής Λαζαριστών | Κολοκοτρώνη 21, Σταυρούπολη

Προπώληση εισιτηρίων:

https://www.more.com/music/a-night-of-queen-moni-lazariston/


 

Οι πολυαγαπημένοι μας Thievery Corporation live στην Θεσσαλονίκη αυτό το καλοκαίρι την Τετάρτη 10 Ιουλίου 2024, στην Μονή Λαζαριστών!

Οι Thievery Corporation, το αμερικανικό ντουέτο ηλεκτρονικής μουσικής που αποτελείται από τους Rob Garza και Eric Hilton, έρχονται στη Θεσσαλονίκη για μία και μοναδική εμφάνιση τον Ιούλιο του 2024, συμμετέχοντας στις μουσικές εκδηλώσεις του Φεστιβάλ Μονής Λαζαριστών 2024.

Το μουσικό στυλ των Thievery Corporation συνδυάζει στοιχεία dub, acid jazz, reggae, ινδική κλασική, μουσική της Μέσης Ανατολής, χιπ χοπ και βραζιλιάνικη μουσική, συμπεριλαμβανομένης της bossa nova.

Μετά από δώδεκα εξαιρετικά αναγνωρισμένα άλμπουμ πλήρους διάρκειας, LPs με remix, ηχογραφήσεις συναυλιών και πάνω από δύο δεκαετίες εμπρηστικών ζωντανών εμφανίσεων που έχουν ενθουσιάσει το κοινό σε όλο τον κόσμο, η μουσική και το μήνυμα των Thievery Corporation είναι πιο επίκαιρα και σημαντικά σήμερα από ποτέ.

Οι Thievery Corporation, το πρωτοποριακό ντουέτο από τη Washington, είναι μια από τις σταθερές αξίες της ηλεκτρονικής μουσικής, εδώ και χρόνια, με μια ανεξάντλητη δεξαμενή επιρροών που ξεκινά από τις παραδόσεις της dub/reggae και φτάνει έως τη jazz και τη bossanova των 60s.

Ιδρύθηκαν το 1995, από τον Rob Garza και τον Eric Hilton, και στις δεκαετίες που ακολούθησαν όχι μόνο εξελίχθηκαν σε ένα από τα πιο επιτυχημένα ονόματα του είδους, αλλά καθόρισαν την downtempo/trip hop σκηνή με τις καινοτόμες παραγωγές και τα εξαιρετικά τραγούδια τους.

Η μουσική των Thievery Corporation κοιτούσε πάντα προς το μέλλον, αποτίοντας παράλληλα φόρο τιμής στο παρελθόν, ξεκινώντας με το πρωτοποριακό ντεμπούτο LP τους, το “Sounds From The Thievery Hi-Fi” του 1996, το οποίο αφενός σύστησε στον κόσμο τους Garza και Hilton ως παραγωγούς και αφετέρου καθόρισε την πορεία τους ως πρωτοπόροι της ηλεκτρονικής μουσικής που βασίζεται σε τραγούδια με πολύ διαφορετικούς τραγουδιστές.

Η πορεία τους ξεκίνησε με το κλασικό πλέον, “Sounds From The Thievery Hi-Fi” (1996), το οποίο έθεσε τα θεμέλια για τον χαρακτηριστικό τους ήχο και για όσα θα ακολουθούσαν.

Τα “Mirror Conspiracy” (2000), “Richest Man In Babylon” (2002), “The Cosmic Game” (2005), καθώς και τα πιο πρόσφατα “The Temple of I & I” (2017) και “Treasures From the Temple” (2018), αποθεώθηκαν από τον μουσικό Τύπο, ενώ το ντουέτο κέρδισε ένα αφοσιωμένο κοινό που πλέον τους ακολουθεί σε κάθε τους βήμα.

Μονή Λαζαριστών
Κολοκοτρώνη 21, Σταυρούπολη, Θεσσαλονίκη

Τηλ:2310 428 088 / Διάρκεια: 120 λεπτά / Εισιτήρια-Τιμές εισιτηρίων: από 32€-35€ / Προπώληση: more.com


 

ROUS την ΠΕΜΠΤΗ 11 ΙΟΥΛΙΟΥ στο Θέατρο Κήπου

Διανύοντας την τρίτη χρονιά από μια σειρά άκρως επιτυχημένων εμφανίσεων σε όλη τη χώρα, ο Γιώργος Ρους έρχεται μαζί με τη μπάντα του στη Θεσσαλονίκη και στο Θέατρο Κήπου, την Πέμπτη 11 Ιουλίου, για ένα μοναδικό μουσικό story telling!

Πολυτάλαντος και ρομαντικός, γεμίζει κάθε φορά τη σκηνή με θετική ενέργεια, φέρνοντας το κοινό όχι μόνο κοντά, αλλά κάνοντας το να μετέχει κι αυτό σε μια μυσταγωγική μουσική εμπειρία. Η έμπνευση έρχεται μέσα από εικόνες της καθημερινότητας και κάθε του τραγούδι είναι μια ιστορία με ήρωες και πάθη που κεντρίζουν το ενδιαφέρον. Το αποτέλεσμα κάθε παράστασης είναι ένα μεγάλο «μαζί».

Συστήθηκε στο ευρύ κοινό ως Rous το 2010, μέσα από τη μεγάλη ραδιοφωνική επιτυχία «Εξαιρέσεις», που ανακηρύχθηκε τραγούδι της χρονιάς, δίνοντας του μία θέση ανάμεσα στους καλύτερους πρωτοεμφανιζόμενους καλλιτέχνες. Αμέσως μετά ακολούθησε ο πρώτος του ομώνυμος δίσκος. Το «Κόκκινο φως», οι «Μαριονέτες», το «Άδικο στο σώμα», το «Όλοι χορεύουν με την Κ», η «Ιδιαίτερη σχέση», μας οδήγησαν πιο βαθιά στον κόσμο του, αποκαλύπτοντας έναν καλλιτέχνη με ξεχωριστό μουσικό στίγμα, δίνοντας αργότερα τη σκυτάλη σε τραγούδια όπως το «Λουλούδι του δρόμου»«Εσύ»«Γκύζη»«Από μια θάλασσα άλλη»«Ποια αγάπη» κ.ά. με την κυκλοφορία του δεύτερου άλμπουμ του «Rous II» (2017).

Έχει συνεργαστεί με σπουδαία ονόματα του ελληνικού τραγουδιού, τόσο στη σκηνή, όσο και ως τραγουδοποιός, όπως, Χάρις Αλεξίου, Γιάννης ΚότσιραςΧρήστος Θηβαίος κ.ά.

Μαζί του επί σκηνής:

Μάξιμος Δράκος: πιάνο

Γιάννης Αγγελόπουλος: τύμπανα

Management – Παραγωγή:  Cricos

 ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Θέατρο Κήπου

Νικολάου Γερμανού 1,Παρκο ΧΑΝΘ

Προσέλευση 20:00

Έναρξη: 21:00

Πληροφορίες: 6949950530

Προπώληση: 13€

Είσοδος: 15€

More.com  https://bit.ly/3zky1VY    Public

ΣΗΜΕΙΑ ΠΩΛΗΣΗΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ:

  • ΣΑΡΩΘΡΟΝ (Λαδάδικα) (Κατούνη 17 – 2310.538282)
  • ΗΛΙΟΤΡΟΠΙΟ (Κέντρο) (Πλ. Ναυαρίνου, Τηλ. 2310.278515)
  • ΔΙΩΡΟΦΟΝ (Καλαμαριά) (Κερασούντος 81, Τηλ. 2310.453998)
  • ΛΥΚΙΣΚΟΣ (Άνω Ηλιουπολη) (Συνταγματάρχου Δαβάκη 65 , Τηλ. 2311.241863)

 

Μαρίνα Σάττι live την Τρίτη 9 Ιουλίου στο Θέατρο Δάσους

Η προπώληση συνεχίζεται

Τα τελευταία εικοσιτετράωρα το ελληνικό (και όχι μόνο) ίντερνετ έχει κατακλυστεί με… Μαρίνα Σάττι.

Pop, mainstream και ethnic, σαγηνευτική, αισθησιακή αλλά και τρυφερή, κυρίαρχη και λαμπερή, η Μαρίνα Σάττι, εκπροσώπησε φέτος την Ελλάδα στον 68ο διαγωνισμό της Eurovision με το ΖARI της ξεσηκώνοντας το κοινό εντός και εκτός της χώρας ενώ παράλληλα ετοιμάζεται να μεταφέρει, σε κάθε σκηνή το καλοκαίρι ένα δυναμικό live. Μετά τη sold out συναυλία της, τη Δευτέρα 17 Ιουνίου στη Μονή Λαζαριστών Θεσσαλονίκης, η Μαρίνα Σάττι έρχεται την Τρίτη 9 Ιουλίου στο Θέατρο Δάσους.
Η Μαρίνα δεν σταματά ποτέ να μας εκπλήσσει, κάθε χρόνο φέρνει και μια νέα πρόταση στη μουσική της, μέσα από ένα χαρμάνι αναφορών, επιρροών και επιλογών που ξαφνιάζουν και ανανεώνουν διαρκώς τη σχέση της με το κοινό. Mόλις κυκλοφόρησε το νέο μίνι άλμπουμ της με τίτλο P.O.P μια εξωστρεφή συλλογή 100% ελληνικών pop τραγουδιών με ethnic & παραδοσιακούς ήχους έξυπνους και ατακαδόρικους στίχους, καθώς και πολλές εκπλήξεις, όπως μόνο η ίδια ξέρει να κάνει με κάθε δισκογραφική της δουλειά. Φέτος, ειδικά, μας καλεί στις συναυλίες της με φόρα και διάθεση ανατροπής. Μέσα από απρόσμενες προσεγγίσεις και πειραματισμούς με pop και urban στοιχεία, η Μαρίνα δεν σταματά να αναδομεί με απαράμιλλη φρεσκάδα όλο το εύρος από την παραδοσιακή μουσική των Βαλκανίων ως την trap.

Από τη Μάντισσα ως τη YENNA της, από το viral του περσινού καλοκαιριού TUCUTUM, ένα τραγούδι-σχόλιο πάνω στη βαλκανική trap, έως την πανευρωπαϊκή έκρηξη που προξένησε το ZΑRI της που «κάθισε» από τις πρώτες μέρες στο #1 σε YouTube, spotify, apple music αλλά και στο #50 global YouTube, η αγαπημένη hitmaker και performer καταρρίπτει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο. Σε παγκόσμιο επίπεδο, το “ZARI” βρίσκεται στο Νο17 του Global Viral Chart, κατακτώντας υψηλές θέσεις σε charts πάρα πολλών χωρών ενώ μάλιστα πρόκειται για την μοναδική ελληνική κυκλοφορία με ελληνικό στίχο που βρίσκεται εκεί, ανάμεσα σε διεθνή hits. Στο YouTube, για πρώτη φορά συναντάμε έναν καλλιτέχνη σε πολλαπλές θέσεις στα Trending Videos, καθώς το βίντεο κλιπ του “LALALALA” βρίσκεται στο Νο1 των γενικών τάσεων, ενώ οι εμφανίσεις της Μαρίνας σε ημιτελικό και τελικό της Eurovision βρίσκονται στο Νο2 και Νο14 αντίστοιχα. Τέλος στις μουσικές τάσεις, το “LALALALA” βρίσκεται στο Νο1 με περισσότερες από 850.000 προβολές, το “MIXTAPE” βρίσκεται στο Νο3, ενώ στο Νο7 βρίσκεται η μπαλάντα «Αχ Θάλασσα».

Η Μαρίνα Σάττι υπόσχεται να μας μεταφέρει στο εθιστικό καλλιτεχνικό σύμπαν της και στις συναυλίες της. Mε ένα πρόγραμμα που θα μας ταρακουνήσει, θα μας μαγέψει και θα μας κάνει να χορεύουμε στο ρυθμό της χωρίς να δίνουμε λόγο σε κανέναν. Ζουρνάς, νταούλι και 808, πολυφωνικές αλχημείες, γκάιντα και beats, trap και αισθησιασμός – η Μαρίνα Σάττι ρίχνει το Ζάρι της αυτό το καλοκαίρι και τολμά να είναι αυτή ακριβώς που νιώθει  όπου κι αν βρεθεί! Ακολουθήστε την και κάντε ακριβώς το ίδιο!

Συντελεστές
Σκηνοθεσία:
 Χρήστος Σαρρής
Χορογραφίες: Ειρήνη Δαμιανίδου
Χορευτές: Ειρήνη Δαμιανίδου, Yasin Ametoglou, Huso Cetintas, Βασίλης Καραγιάννης


 

Αφιέρωμα στον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα με τον Διονύση Τσακνή & τα «Κίτρινα Ποδήλατα» στο Θέατρο Κήπου την Δευτέρα 8 Ιουλίου

ΕΡΜΗΝΕΥΟΥΝ: Διονύσης Τσακνής, Κίτρινα Ποδήλατα, Steve Tesser

Ένας από τους σημαντικότερους τραγουδοποιούς της γενιάς του, ο Διονύσης Τσακνής συναντά τα αδέλφια Γιώργο και Αλέξανδρο Παντελιά, που ακολουθούν με συνέπεια και αντοχή στο χρόνο, το δικό τους μονοπάτι στην ιστορία της ελληνικής ροκ μουσικής σκηνής, με τα «Κίτρινα Ποδήλατά» τους.

Αγαπημένοι φίλοι, που έχουν στο ενεργητικό τους συνεργασίες με τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα. Τέσσερα σχεδόν χρόνια μετά το «φευγιό» του (στις 9 Σεπτεμβρίου 2019), από κοινού στη σκηνή θα ερμηνεύσουν αγαπημένα τραγούδια από το πλούσιο ρεπερτόριό του, τραγούδια που λατρεύτηκαν, ακούγονται και τραγουδιούνται από όλους.
Μαζί τους οι μουσικοί – φίλοι και συνεργάτες του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα: Hλίας Καλούδης (πιάνο), Ηλίας Παρασκευόπουλος (τύμπανα), Steve Tesser (ηλεκτρική κιθάρα), Αντώνης Καλαντζάκος (ηλεκτρικό μπάσο) και ο υπέυθυνος ήχου Κώστας Κυριακίδης

Σε ένα αφιέρωμα στη μνήμη αλλά και στο έργο του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, τραγούδια που εξακολουθούν ασταμάτητα να παίζονται, ως δήλωση συνεχούς παρουσίας: «μα υπάρχω ακόμα, είμαι ακόμα εδώ»…

ΕΡΜΗΝΕΥΟΥΝ:
Διονύσης Τσακνής
Κίτρινα Ποδήλατα
Steve Tesser

Μουσικοί:

Πιάνο: Ηλίας Καλούδης

Τύμπάνα: Ηλίας Παρασκευόπουλος

Ηλεκτρική κιθάρα: Steve Tesser

Ηλεκτρικό μπάσο: Αντώνης Καλαντζάκος

Υπέυθυνος ήχου: Κώστας Κυριακίδης

Προπώληση: Ταμείο Θεάτρου Αμαλία , Καφέ Μπαρ Σαρωθρον , Καφε Μπαρ Διώροφον

Τιμές εισιτηρίων: Γενική Είσοδος 20 ευρώ & Μειωμένο (Αμέα – Φοιτητών – ΑμέΑ)


 

ΙΟΥΛΙΑ ΚΑΡΑΠΑΤΑΚΗ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2024 την ΔΕΥΤΕΡΑ 8 ΙΟΥΛΙΟΥ στο ΘΕΑΤΡΟ ΔΑΣΟΥΣ

Η χαμογελαστή και γεμάτη ενέργεια Ιουλία , μαζί με την μπάντα της , θα μας παρασύρει με τραγούδια που όλοι έχουμε αγαπήσει και τα έχουμε συνδέσει με ξεχωριστές αναμνήσεις! Το πρόγραμμα που επιλέγει με σεβασμό και πολλή αγάπη δείχνει τον τρόπο που επικοινωνεί τις σκέψεις και τα συναισθήματά της.

Θα ακούσουμε διασκευές, παλιά λαϊκά και ρεμπέτικα τραγούδια, αλλά και νέα που θα κυκλοφορήσουν το Φθινόπωρο στον πρώτο της προσωπικό δίσκο.

Μαζί της: Άγης Παπαπαναγιώτου: κιθάρες, φωνή

Καλογιάννης Βεράνης: βιολί, τρομπέτα, φωνή

Άρης Κονιδάρης: πλήκτρα

Μιχάλης Δάρμας: κοντραμπάσο

Κώστας Σπυράτος: τύμπανα

Χρήστος Αναστασιάδης: Γκάιντα, κλαρίνο

Μανώλης Κουταλίδης -Βασίλης Φαλάρας: ηχοληψία

Πέτρος Καλογήρου: Φωτισμοί

Οι πόρτες ανοίγουν 19:30

Ώρα έναρξης: 21:00

Προπώληση https://www.more.com/music/ioulia-karapataki-kalokairi-2024/

Εισιτήρια

13€ early bird (εξαντλήθηκαν)

15 € προπώληση

17€ Γενική είσοδος


 

Γιάννης Χαρούλης την Τετάρτη 17 Ιουλίου στο Θέατρο Γης

Η προπώληση ξεκίνησε

Ο Γιάννης Χαρούλης για ακόμη ένα καλοκαίρι θα μας ενώσει με τη μουσική του κάτω από τον έναστρο ουρανό. Από το χθες μέχρι το σήμερα, με αγαπημένα τραγούδια μπλεγμένα όπως πάντα με τις βαθιές ρίζες της κρητικής παράδοσης, θα μας ταξιδέψει σε άλλους τόπους, θα μας συγκινήσει και θα μας χαρίσει υπέροχες βραδιές. Το πάθος και η φλόγα του θα φωτίσουν τα βράδια μας, σε μια γιορτή που όλοι θα θυμόμαστε.

Προπώληση
https://www.ticketservices.gr/event/giannis-xaroulis-2024/

Ώρα Έναρξης: 21:00
Οι πόρτες ανοίγουν: 19:30

Εισιτήρια:
Προπώληση: 
15€
Ταμείο: 17€

Επιμέλεια Ήχου: Παναγιώτης Ριζόπουλος – Νίκος Κωνσταντάκης Φωτισμοί: Περικλής Μαθιέλλης

Μαζί του οι μουσικοί:
Λευτέρης Ανδριώτης – Λύρα
Ορέστης Μπενέκας – Πλήκτρα
Αλέκος Βουλγαρακης – Ηλεκτρική κιθάρα
Γιώργος Δούσος – Πνευστά
Σωτήρης Μαυρονάσιος – Τύμπανα


 

Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ την Τετάρτη 10 Ιουλίου στο Θέατρο Γης

Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου πιο δυναμικός από ποτέ, με πάνω από πενήντα χρόνια στην ελληνική δισκογραφία, συνεχίζει τα καλοκαιρινά του ραντεβού επί σκηνής και μας ταξιδεύει μέσα από τα αγαπημένα του τραγούδια την Τετάρτη 10 Ιουλίου στο Θέατρο Γης στην Θεσσαλονίκη.

Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου με τη μαγική του φωνή θα μας παρασύρει ξανά στις δικές του μελωδίες και στις τεράστιες επιτυχίες του. Θρυλικές συνεργασίες και αξέχαστα τραγούδια χαραγμένα στην καρδιά μας, θα πάρουν μορφή σε μια βραδιά και θα μας ταξιδέψουν στο δικό του μοναδικό κόσμο.

Τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου τον ακολουθεί μια τεράστια μουσική ιστορία, που τη στιγμή της συναυλίας καταφέρνει και την ξετυλίγει  μέσα από τα ματιά και τις καρδιές του κόσμου, τραγουδώντας μαζί τους όλα εκείνα που συντρόφευσαν και χρωμάτισαν τις πιο όμορφες στιγμές μας.

Το βράδυ της Τετάρτης 10 Ιουλίου στο Θέατρο Γης στη Θεσσαλονίκη θα είναι η ευκαιρία μας να απολαύσουμε τον Βασίλη, τον δικό μας Βασίλη, όπου με την τρυφερή ροκ φωνή και τη ηλεκτρισμένη σκηνική του παρουσία, πραγματοποιώντας  μια από τις μεγαλύτερες και πιο ξεχωριστές εμφανίσεις του.

Μαζί του οι μουσικοί:

Πιάνο – keyboards: Ανδρέας Αποστόλου

Ηλεκτρικό Μπάσο: Βαγγέλης Πατεράκης,

Βιολί – τραγούδι: Μαίρη Μπρόζη

Κιθάρες: Γιάννης Αυγέρης

Κιθάρες – τραγούδι: Απόστολος Μόσιος

Τύμπανα: Γιώργος Κατσίκας

Επιμέλεια ήχου: Γιώργος Καραγιαννίδης, Λυσιέν Κλήμης

Επιμέλεια φώτων: Γιάννης Δίπλας

Ενορχηστρώσεις: Ανδρέας Αποστόλου

Ώρα έναρξης: 21:30

Οι πόρτες ανοίγουν στις 20:00

Τιμή εισιτηρίου:

Προπώληση: 15€

Ταμείο: 18€

Link online προπώλησης:

https://www.more.com/music/basilis-papakonstantinou-kalokairi-2024/

Σημεία Προπώλησης:

  • Σε όλα τα καταστήματα Public, NOVA και σε όλα τα φυσικά σημεία προπώλησης viva.gr
  • Στα φυσικά σημεία προπώλησης του ΚΘΒΕ:

Πλατεία Αριστοτέλους: Τρίτη – Σάββατο, 11:00 – 19:00

Βασιλικό Θέατρο: Δευτέρα – Κυριακή, 8:30 – 21:30

  • Σάρωθρον (Κατούνη 17, Λαδάδικα)
  • Ηλεκτρονικά στο www.viva.gr
  • Τηλεφωνικά στο 11876

Οργάνωση παραγωγής: STRAY MUSIC, [email protected]

 

Related stories

Βιβλιοπρόταση: Philip Roth “Πατρική Κληρονομιά”

Philip Roth  "Πατρική Κληρονομιά" (μετάφραση: Tάκης Κίρκης) , Eκδόσεις:...

Κριτική Βιβλίου | Sebastian Barry «Τον καιρό του Θεού».

γράφει ο Τάσος Γέροντας Sebastian Barry «Τον καιρό του Θεού». Μετάφραση Άγγελος...

Οι πανέμορφες παραλίες της Χαλκιδικής

Ζαφειρένια νερά, ατέλειωτες αμμουδιές και μια απέραντη ακτογραμμή με...

Ο Στέλιος και ο Θανάσης συνεχίζουν την ιστορία του θρυλικού μαγαζιού που έφτιαξαν οι γονείς τους

Φωτογραφίες: Ιόλη Ραγκούση Το ατμοσφαιρικό μπαρ Mata Hari σημείο αναφοράς...