HomeΘέματαΖΥΘΟΣ: η ελληνική επιλογή

ΖΥΘΟΣ: η ελληνική επιλογή

Η “επιλογή ελληνικών προϊόντων” είναι κάτι σαν …τον κομήτη του Χάλεϊ. Εμφανίζεται στην επικαιρότητα κάθε κάποια χρόνια και μετά περνά και χάνεται, μέχρι την επόμενη επανεμφάνισή της. Έτσι, κατά συνήθεια, η συζήτηση για “προτίμηση στην επιλογή ελληνικών προϊόντων” έρχεται στο προσκήνιο σε χαλεπούς καιρούς για την ελληνική οικονομία. Τότε ακούγονται μεγάλα λόγια, πλάνα κι εξαγγελίες που ξεχνιούνται οσονούπω, μόλις δηλαδή τα πράγματα πηγαίνουν κάπως καλύτερα.
Ωστόσο, για να πάνε τα πράγματα καλύτερα, απαιτείται η μόνιμη και απαρέγγλιτη “προτίμηση στην επιλογή ελληνικών προϊόντων”. Σε περιόδους μάλιστα μεγάλης οικονομικής κρίσης, όπως αυτή που διανύουμε, η ανάγκη είναι επιτακτική, αφού η ΑΝΑΠΤΥΞΗ γίνεται μονόδρομος. Η ανάπτυξη όμως δεν έρχεται με λόγια, αλλά με συγκεκριμένες πράξεις.
Aυτήν τη φιλοσοφία θα δει κανείς στο νέο κατάλογο του Ζύθου που αποτελείται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από ελληνικά προϊόντα με υψηλά στάνταρ παραγωγής. Ελληνικές μπύρες, ελληνικά τυριά, κρασιά, λάδια, αλλαντικά και κρέατα, ζυμαρικά και γαλακτοκομικά μόνο από έλληνες παραγωγούς, με ελληνικές πρώτες ύλες. Οι καλύτερες ελληνικές γεύσεις – πολλές από τις οποίες έχουν χρόνια επιτυχημένης διεθνούς παρουσίας, τώρα σε έναν κατάλογο γεμάτο Ελλάδα!
Δεν είναι απλά θέμα γεύσης, αλλά και φιλοσοφίας. Ο ιστορικός ΖΥΘΟΣ τοποθετείται απέναντι στη νέα πραγματικότητα με ρεαλισμό αλλά και φαντασία. Ανεβάζει τον πήχυ της ποιότητας, επιλέγοντας ταυτόχρονα προϊόντα που παράγονται στην Ελλάδα. Μια επιλογή που επιβραβεύεται καθημερινά με φανατισμό από το κοινό της πόλης.
Η ολοκλήρωση της προσπάθειας είναι η καλύτερη απόδειξη οτι η ελληνική παραγωγή αποτελεί επιλογή κορυφαίας ποιότητας, ενώ η στήριξη του ΖΥΘΟΥ έρχεται να επιβεβαιώσει τις υψηλές γαστρονομικές προσδοκίες που δημιουργούνται.

ΝΤΟΡΕ Λευκός Πύργος
2310 279 010, 6943 904038

www.zithos.gr/live

Related stories

Οι αρχιτέκτονες της πόλης στον Εξώστη | Νάσια Σπυριδάκη

Κάθε βδομάδα φιλοξενούμε στον Εξώστη αρχιτέκτονες της πόλης και...

Αστικοί Θρύλοι | Ο Μεσσίας Σαμπατάι Σεβί

γράφει η Μαρία Ράπτη Λένε πως έρχεται ο Μεσσίας, πως...

Το σπίτι του Δημήτρη Αμελαδιώτη είναι ένα έργο τέχνης σε εξέλιξη

WHO IS WHO: Μου αρέσει να παρουσιάζομαι ως εικαστικός,...

Οι ταινίες της εβδομάδας 25.04-01.05.2024

Γράφει ο Λάζαρος Γεροφώτης Η κατρακύλα στα εισιτήρια των κινηματογράφων...

Η Μαρίτα Καρυστηναίου δημιουργεί τα φωτιστικά των ονείρων σας

φωτογραφίες: Μαρία Ευσταθιάδου Η Decolight λειτουργεί από το 2010 και...