HomeΘέματαΣυμβαίνει Ηλίθιε

Συμβαίνει Ηλίθιε

Άθλιε γκεμπελίσκο του δελτίου των 8, των πρωινών ενημερωτικών μαγκαζίνο, των πάνελ και των παραθύρων. Ναι σε ‘σένα απευθύνομαι, άθλιε γκεμπελίσκο, σε ‘σένα που έχεις αναγάγει την προπαγάνδα σε τρόπο ζωής, σε ‘σένα που ανέλαβες εργολαβικά την τρομοκράτηση του λαού, σε ‘σένα που από τα πολλά ψέματα δεν μπορείς να θυμηθείς ποια είναι η αλήθεια, σε ‘σένα στυλοβάτη του συστήματος, δούλε του αφεντικού σου.
Σε ‘σένα αναφέρομαι άθλιε γκεμπελίσκο που την Κυριακή το βράδυ με “ενημέρωσες” ότι καίγεται το κτίριο της βιβλιοθήκης στην Πανεπιστημίου, σε ‘σένα που με πληροφόρησες ότι συνελήφθησαν επίδοξοι εμπρηστές του δημαρχιακού μεγάρου στην Αθήνα, ενώ την ίδια ώρα οι καταληψίες έκαναν ανοικτό κάλεσμα μέσω του διαδικτύου στον κόσμο να στηρίξει την κατάληψη του κτιρίου. Σε ‘σένα που πάλι μίλησες για μειοψηφίες και νεαρούς ενώ τα πλάνα και οι συλλήψεις αποτυπώνουν ανάγλυφα τη σύσταση του κόσμου που πορεύθηκε στους δρόμους της Ελλάδας την Κυριακή. Ήταν οι ήδη εξαθλιωμένοι οι οποίοι ενώθηκαν με τους μελλοντικούς εξαθλιωμένους. Σε ‘σένα που αποκρύπτεις τις αναίτιες δολοφονικές επιθέσεις της αστυνομίας σε διαδηλωτές τόσο στην Αθήνα όσο και στη Θεσσαλονίκη. Σε ‘σένα που αποσυνδέεις αριστοτεχνικά τα γεγονότα έξω από τη βουλή με τις αποφάσεις εντός της. Σε ‘σένα που αδυνατείς να καταλάβεις τι σημαίνει να μην έχεις τίποτε να χάσεις, σε ‘σένα καθηγητή της υποκρισίας, βολεμένε, παλιάνθρωπε, σε ‘σένα απευθύνομαι και σε πληροφορώ ότι η κοινωνική έκρηξη με την οποία φοβερίζεις τον κόσμο…
ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΗΛΙΘΙΕ!!!
Συμβαίνει από την 5η Μάη του 2010 καθημερινά στους δρόμους, στους χώρους εργασίας, στα γήπεδα και το χειρότερο, συμβαίνει μέσα στα σπίτια όπου η κατάθλιψη, η μιζέρια και η ανασφάλεια έχει μεταβάλει τους ανθρώπους σε ζόμπι έτοιμα να ξεσκίσουν ο ένας τη σάρκα του άλλου.
Αυτή είναι η κοινωνική έκρηξη άθλιε γκεμπελίσκο και γι’ αυτή τη κοινωνική έκρηξη είσαι συνυπεύθυνος!
Σε ψάχνω να στα πω από κοντά αλλά κρύβεσαι. Σε έχουν αποστειρωμένο μακριά από τη κοινωνία για να μη μολυνθείς με τον ιό της σκέψης. Όσο όμως και να κρυφτείς στο τέλος δε θα γλυτώσεις γιατί είσαι ένα απλό αναλώσιμο προϊόν για τα αφεντικά σου, το οποίο θα πεταχτεί μόλις περάσει η ημερομηνία λήξεως του στον κάλαθο των αχρήστων της ιστορίας!!!

Related stories

Το σπίτι του Δημήτρη Αμελαδιώτη είναι ένα έργο τέχνης σε εξέλιξη

WHO IS WHO: Μου αρέσει να παρουσιάζομαι ως εικαστικός,...

Οι ταινίες της εβδομάδας 25.04-01.05.2024

Γράφει ο Λάζαρος Γεροφώτης Η κατρακύλα στα εισιτήρια των κινηματογράφων...

Η Μαρίτα Καρυστηναίου δημιουργεί τα φωτιστικά των ονείρων σας

φωτογραφίες: Μαρία Ευσταθιάδου Η Decolight λειτουργεί από το 2010 και...

Ψηλά στο Εσκί Ντελίκ, αναμνήσεις μιας άλλης ζωής

Ήταν μικρές κι αθώες κοπελούδες σαν ήρθανε απ’ την...