Bike2Door

H Bike2Door είναι μία εταιρία κούριερ με ποδήλατο που προσφέρει οικονομικές, οικολογικές, γρήγορες και πρωτότυπες λύσεις για την μεταφορά φακέλων και δεμάτων στην πόλη της Θεσσαλονίκης..
Άραγε τα καταφέρνουν? Μπορούν να ανταγωνιστούν σε τιμές και χρόνους άλλες εταιρίες κούριερ με μηχανάκια?
Το γεγονός ότι σε λίγο κλείνουν ένα χρόνο λειτουργίας είναι η απάντηση. Αυτός ο φιλικός τρόπος μεταφοράς βρίσκει αποδέκτες επιχειρήσεις και ιδιώτες από κάθε περιοχή της πόλης και κερδίζει καθημερινά το στοίχημα της ιδέας που προάγει.
Σε όλες τις προηγμένες πόλεις του κόσμου είναι καθοριστικής σημασίας να λειτουργούν αντίστοιχες εταιρίες και να καλύπτουν την καθημερινή ανάγκη για μεταφορά εγγράφων και άλλων μικροαντικειμένων. Συμβάλλουν στο να μειωθούν οι άσκοπες και χρονοβόρες μετακινήσεις, το καυσαέριο στην ατμόσφαιρα, το στρες, ο θόρυβος και η κίνηση στους κεντρικούς δρόμους στις πόλεις. Ταυτόχρονα οι ποδηλάτες διασκεδάζουν την εμπειρία τους και με όποιες καιρικές συνθήκες μπορούν και ανταποκρίνονται ακόμα και στις πιο απαιτητικές διαδρομές. Διατηρούν την καλή υγεία και βελτιώνουν την φυσική τους κατάσταση συνδυάζοντας γυμναστική και εργασία.
Ο Εξώστης ήδη έχει επιλέξει μέρος της διανομής των τευχών του να γίνεται με τους ποδηλάτες της Bike2Door και σας καλεί όλους να τους προτιμήσετε. Κοστίζει ελάχιστα και κερδίζουμε όλοι.

Related stories

Κριτική Βιβλίου | Λίνα Φυτιλή «Χρυσός κήπος. Αλτίν μπαχτεσί».

γράφει ο Τάσος Γέροντας Λίνα Φυτιλή «Χρυσός κήπος. Αλτίν μπαχτεσί»....

Οριακά πέρασε τη βάση η καθαριότητα, τα ΜΜΜ και η εικόνα της πόλης από τους επισκέπτες της

Στο χαμηλότερο επίπεδο των τελευταίων ετών έθεσαν τον πήχη...

Ο ιδρυτής των Cult Battles ετοιμάζει το απόλυτο 80s party

Ο θεματοφύλακας της νοσταλγίας των 80s ετοιμάζει το απόλυτο...

10 λόγοι για να είμαστε στο 3ο Φεστιβάλ Εφηβικών Θεατρικών Ομάδων που ξεκινάει σήμερα!

Οι διοργανωτές, Νικόλας Μαραγκόπουλος και Δόμνα Χουρναζίδου (εταιρεία θεάτρου...