HomeΘέματαΈχω να κάνω σεξ δύο μήνες

Έχω να κάνω σεξ δύο μήνες

Φωφώκα μου γλυκιά, είμαι μέσα στα νεύρα. Η τηλεόραση δεν έχει τίποτα της προκοπής, μόνο το ‘Ελλάδα έχεις πρωθυπουργό’ στο ΤΗΛΕΑΣΤΥ με πρωταγωνιστή τον Καρατζαφέρη, οπότε ανέβηκα Θεσσαλονίκη για το φεστιβάλ σινέ και τα έντεχνα αγόρια. Στο τρένο δε, συνάντησα τη Μιμίκα, αυτή ανέβαινε τρομαγμένη επειδή ο Λευκός Οίκος ανακοίνωσε την ύπαρξη εξωγήινων, έκανε συνειρμό τον δικό της, που φωνάζει το φιφί του Μπεμπέ Λιλί και έχει ελληνική υπηκοότητα.
Ταινία δεν πρόκαμα, όμως μια τσόντα με τον εγχώριο πληθυσμό την γύρισα, ψέματα δεν λέω. Ήμουν σίγουρη ότι θα με καλούσαν στην Κρουαζέτ για το Hot d’Or, όπως τον Γιωργάκη, στα ποπογυρίσματα πάνω μού φώναζαν συνθήματα ‘ήσουν και θα είσαι η πρωθυπουργός’ αλλά τελικά τζίφος, σκιάχτηκαν μην ζητήσω δημοψήφισμα για το καλύτερο περφόρμανς σε ταβάνι και μπερδέψουμε τα μπούτια μας οι πρωταγωνίστριες, κάτι σαν την ελληνική βουλή και τα διεθνή χρηματιστήρια. Μην φανταστείς, δεν ‘σήκωσα’ το βραβείο κάποιου κινηματογραφιστή, αυτοί βρίσκονται ακόμα στην ομίχλη από το φύσα-τράβα-ρούφα τονε, για το τράβα-ρούφα τονε σε οριζόντια στάση, ούτε συζήτηση. Ξέπεσα σε κνίτη δημόσιο υπάλληλο στο διεθνές διαγωνιστικό να παρακολουθεί το ντοκιμαντέρ της Λιάνας Κανέλλη, ‘Φορ γίαρς γουιθάουτ μίλκ αντ μπρέντ του μπάι α φάκινγκ σκάρφ’, ίσως γι’ αυτό χάνω το κόκκινο χαλί, μ’ αυτόν μόνο σε βελέντζα στον Περισσό για δηλώσεις στον 902 θα μπορούσα να σταθώ με φλατ γιατί μου βγήκε κοντός προικισμένος.  Έχω ακόμα μια εβδομάδα να βρω το μαλάκα πρίγκιπα –έτσι τον λέει πλέον η μαμά, για άλογο ούτε λόγος – που θα μου πληρώσει την εισφορά αλληλεγγύης, την πρώτη δόση του ειδικού τέλους ακινήτων, τα τέλη κυκλοφορίας, την περαίωση και τα παράβολα για την ένταξη στη ρύθμιση των αυθαιρέτων, αα και το νοίκι. Αυτό πια δεν λέγεται χαράτσι, γκομενικός οίστρος λέγεται, να ‘ναι καλά η Κριστίν, έτσι ανακάλυψε κάποτε τον οργασμό της στην Αργεντινή και μας έδωσε τα φώτα της. Να φανταστείς δε, ότι η ζωή μου ενέπνευσε το νέο τηλεπαιχνίδι ‘Γίνε τσούλα για μια εβδομάδα' κόντρα στο άλλο με τις αδερφές που βασικά είναι στρέιτ αλλά λένε αυτιστικά ‘μωρή θεά’, οπότε μπορώ να ελπίζω για Όσκαρ, μην σου πω και για αντιπρόεδρος των νέων ελληνικών αρχών, σύγχρονη πολιτική ορολογία της λέξης κυβέρνηση-γερμανικό ανέκδοτο.
Κατεβαίνω γρήγορα Αθήνα, θα γυρίσω ένα καθημερινό θρίλερ τσόντα με πολιτικές προεκτάσεις, θα παίξω μια Ελληνίδα υπουργό με ψυχογενές σύνδρομο Down που δίνει ψήφο εμπιστοσύνης σε μια κυβέρνηση που θα βγάλει άλλη κυβέρνηση και εξαιτίας απανωτών σεξουαλικών σκανδάλων θα βγάζει 4-5 κυβερνήσεις την ημέρα, όλη μέρα θα παίρνομαι δηλαδή, θα λυσσάξει η Τζούλια και η Ντενίση. Θα είμαι όμως και χιτλερική πράκτορας τρανσέξουαλ με την κωδική ονομασία ‘καλτσοδέτα’, υπερπαραγωγή νο μπάτζετ. Ουφ, ξαπλώνω λίγο να ακούσω έντεχνο, ‘Έναν πήδο έκανες, πρέπει να τον ξεχάσεις, γιατί αλλιώς κουκλίτσα μου, σύντομα θα το χάσεις.’ Αν μάθεις κάτι για κάστινγκ στο ΠΑΣΟΚ, πάρε με.
Άντρας της εβδομάδας, και βάλε: ο Γρηγόρης. Επειδή διέσωσε το μαρξιστικό κίνημα ‘Θεσσαλονίκη, ερωτική πόλη’ και στον τρίτο οργασμό σκεφτόμουν ήδη γκουμούτσα μονόπετρο. Ευχαριστώ την Ακαδημία.

Related stories

Revisiting: La La Land (2016) του Damien Chazelle

Γράφει η Φανή Εμμανουήλ Κάθε φορά που ξαναβλέπω μια ταινία...

Το Φεστιβάλ Δάσους συνεχίζεται δυναμικά και τον Σεπτέμβριο

Το Φεστιβάλ Δάσους, το μεγάλο πολιτιστικό γεγονός της Θεσσαλονίκης, συνεχίζει για δέκατη...

Κινηματογράφος και αθλητισμός: 6 ταινίες για το Μπάσκετ

  Γράφει ο Λάζαρος Γεροφώτης Ο Γιάννης Αντετοκούμπο είναι (μαζί με...

Το ‘ελληνικό Woodstock’ και ένα πάρτυ στη Βουλιαγμένη

Το πρωτοποριακό πάρτι του Λουκιανού Κηλαηδόνη στη Βουλιαγμένη, γνωστό...

3 Νέες ταινίες στις κινηματογραφικές αίθουσες και η κορυφαία συνάντηση του Deadpool με τον Woolverin

γράφει ο Λάζαρος Γεροφώτης Με τις θερμοκρασίες να συνεχίζουν να...