HomeUrbanitiesLive stagesΠληροφορίες για το Φτου και Βγαίνω -...

Πληροφορίες για το Φτου και Βγαίνω – Που γίνεται, τρόποι πρόσβασης, λεπτομερές πρόγραμμα και τιμές εισητήριων


«Φτου και Βγαίνω», η γιορτή για τα παιδιά και τους γονείς τους, μία ευκαιρία να παίξουν μαζί, να διασκεδάσουν και να χαρούν μία διαφορετική Κυριακή στην πόλη.


Χώρος δράσης:
Block33


Ώρες δράσεων:

11.00 – 21.00


Διεύθυνση: 

26ης Οκτωβρίου 33 (πρώην Υδρόγειος, δίπλα στο Porto Pallas) 


Πως έρχεστε:

α) Mε λεωφορείο
Από κέντρο παίρνετε το λεωφορείο ΒΟΥΛΓΑΡΗ – ΚΤΕΛ (31) και κατεβαίνετε στην στάση Βυρσοδεψείο η οποία βρίσκεται μπροστά από το Block33. Παρά το ότι ειναι Κυριακή έχει πολύ τακτικά δρομολόγια (κάθε 7-9 λεπτά) απο πολύ νωρίς το πρωί και μέχρι αργά το βράδυ. Πληροφορίες και σχετικές λεπτομέρειες δείτε στη διεύθυνση http://oasth.gr/#el/routeinfo/list/7/50/4/

β) Με ποδήλατο, μοτοσυκλέτα ή αυτοκίνητο: 

Από Κέντρο:
 Αφού διασχίσετε όλη την οδό Τσιμισκή και την συνέχεια αυτής (οδός Πολυτεχνείου), φτάνετε στην διασταύρωση για το δικαστικό μέγαρο Θεσσαλονίκης, στρίβετε αριστερά προς την παλιά έξοδο της πόλης. Η οδός αυτή είναι η 26ης Οκτωβρίου. Διασχίζετε όλη την οδό κατά μήκος μέχρι να συναντήσετε στο αριστερό σας χέρι το ξενοδοχείο Porto Palace, εκεί στρίβετε στο φανάρι αριστερά και βρισκόσαστε μπροστά στο Block 33. 

Από Ανατολικά: ο συντομότερος δρόμος για να επισκεφτείτε το Block33 αν ξεκινήσετε από ανατολικά είναι να επιλέξετε τον  περιφερειακό της πόλης. Διασχίζετε όλον τον περιφερειακό μέχρι την αρχή του (διασταύρωση για την εθνική οδός Θεσσαλονίκης Αθήνας). Στην διασταύρωση στρίψτε αριστερά με κατεύθυνση το κέντρο της πόλης. Στα 500 περίπου μέτρα θα δείτε μια ταμπέλα με την ένδειξη λιμάνι, η οποία και σας κατευθυνθεί στην οδό 26ης Οκτωβρίου. Στα 800 περίπου μέτρα στο δεξί σας χέρι (πριν το Porto Pallas) θα συναντήσετε το Block33.

Από Δυτικά: Από δυτικά αν δεν επιλέξετε τον περιφερειακό μπορείτε να επιλέξετε να κατευθυνθείτε στο Block33 μέσα από την Λεωφόρου Δενδοποτάμου (Μ.Αντύπα) , η αρχή της οποίας βρίσκεται στον Εύοσμο (παλιό εργοστάσιο της ΑΓΝΟ). Αφού τη διασχίσετε όλη και περάσετε τα φανάριατων Αμπελοκήπων και της Μενεμένης, σύντομα στα αριστερά σας θα δείτε το σταθμό ΚΤΕΛ Μακεδονία, κατεβείτε την αερογέφυρα και περάστε από τον κυκλικό κόμβο με κατεύθυνση το λιμάνι της Θεσσαλονίκης. Στα 800μ περίπου στο δεξί σας χέρι πριν το Porto Pallas θα συναντήσετε το Block33.



Τιμές εισόδου:
3€ ημέρας για κάθε παιδί
5€ διημέρου για κάθε παιδί
Ελεύθερη είσοδος για τους γονείς

Related stories

Revisiting: La La Land (2016) του Damien Chazelle

Γράφει η Φανή Εμμανουήλ Κάθε φορά που ξαναβλέπω μια ταινία...

Το Φεστιβάλ Δάσους συνεχίζεται δυναμικά και τον Σεπτέμβριο

Το Φεστιβάλ Δάσους, το μεγάλο πολιτιστικό γεγονός της Θεσσαλονίκης, συνεχίζει για δέκατη...

Κινηματογράφος και αθλητισμός: 6 ταινίες για το Μπάσκετ

  Γράφει ο Λάζαρος Γεροφώτης Ο Γιάννης Αντετοκούμπο είναι (μαζί με...

Το ‘ελληνικό Woodstock’ και ένα πάρτυ στη Βουλιαγμένη

Το πρωτοποριακό πάρτι του Λουκιανού Κηλαηδόνη στη Βουλιαγμένη, γνωστό...

3 Νέες ταινίες στις κινηματογραφικές αίθουσες και η κορυφαία συνάντηση του Deadpool με τον Woolverin

γράφει ο Λάζαρος Γεροφώτης Με τις θερμοκρασίες να συνεχίζουν να...