HomeInterviewsPeter M.Phill

Peter M.Phill

  • Άρχισα να ασχολούμαι με το tattoo όταν ακόμη ο όρος τέχνη δεν σχετιζόταν μ' αυτήν τη λέξη. Στο πολύ μακρινό 1989 λοιπόν, και μετά από τις πρώτες μου punk διακοπές στο νησί της Ίου και αφού είχα φάει τα χρήματα 3 ημερών σε tattoo αποφάσισα ότι αυτό πρέπει να κάνω στη ζωή μου. Μετά από 10 χρόνια λοιπόν άρχισα να ασχολούμαι επαγγελματικά. Στο μεταξύ ο πειραματισμός πήγαινε σύννεφο αφού δεν υπήρχε κανείς και τίποτα για να σου δείξει έστω και τα βασικά(ζητώ συγγνώμη από όσους έχω κάνει tattoo αυτή τη δεκαετία αλλά κι εγώ υπήρξα θύμα του εαυτού μου.)
  • Μετά από πολλούς πειραματισμούς με χειροποίητα μηχανήματα έπεσε στα χέρια μου το πρώτο επαγγελματικό μηχάνημα και άλλαξαν όλα. Όχι απαραίτητα προς το καλύτερο αφού μάλλον μπερδεύτηκα περισσότερο.
  • Τρία χρόνια στην Αθήνα στο «Second Skin Tattoo Studio»(ευχαριστώ τον Σταύρο που στην ουσία μου έδειξε από την αρχή τι πρέπει να κάνω για να βγει ένα tattoo σωστό) τώρα πλέον βρίσκομαι ίσως στο μεγαλύτερο σχολείο για την δερματοστιξία στην Ελλάδα (και εδώ πρέπει να ευχαριστήσω τον Νίκο και τον Thomas).
  • Το tattoo κάποτε σήμαινε πολλά διαφορετικά πράγματα, τώρα είναι πλέον ξεκάθαρα στολισμός σώματος κι ένα ακριβό ρούχο που κρατάει για πάντα.
  • Η Θεσσαλονίκη είναι μια πόλη με πολλά προβλήματα που δεν πρόκειται να λυθούν όσο όλοι κοιτάζουν την πάρτη τους. Με αρέσει αυτή η πόλη όσο κι αν μ’ έχει ταλαιπωρήσει στο παρελθόν και προφανώς θα εξακολουθεί να με ταλαιπωρεί και στο μέλλον.
  • Στο tattoo έχει χυθεί και η τελευταία σταγόνα από αυτό που κάποτε ήταν παράνομο, punk, αλήτικο.

Related stories

Υπερδιπλάσια η έκταση που θα απαλλοτριωθεί στο Σέιχ Σου για το Flyover

Τροποποιητική μελέτη από το ΥΠΕΝ Το υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας...

Είναι οι “Στενές επαφές με τον Διάβολο” το θρίλερ της χρονιάς;

γράφει ο Λάζαρος Γεροφώτης Η ταινία “Στενές επαφές με τον...

Θεσσαλονίκη: Πρωινή επίσκεψη από δελφίνια στον Θερμαϊκό

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε όλους όσοι βρέθηκαν το πρωί...