HomeUrbanitiesLive stagesΟι Polkar επιστρέφουν για ... το μεγάλο...

Οι Polkar επιστρέφουν για … το μεγάλο ΜΠΑΜ!

Οι Polkar επιστρέφουν στην γενέθλια πόλη τους μετά από δύο χρόνια για μια μοναδική βραδιά που θα κάνει το πελεκούδι να καεί!!!

Έχοντας κερδίσει τον τίτλο ροκ σταρ με το στανιό και χαρακτηριστεί ως η feelgood εμπειρία που δεν πρέπει να χάσεις, οι Polkar έρχονται με φόρα, για να παρουσιάσουν ένα στραφταλιζέ πανηγύρι μέχρι τελικής πτώσης.

Ο αεικίνητος Γιώργος Παπαγεωργίου και οι Βαλκάνιοι της καρδιάς του μαζί με τις τρομπέτες, τα γιουκαλίλι και τις πανηγυρτζίδικες μελωδίες τους, θα βρίσκονται το Σάββατο 19 Φεβρουαρίου στο Principal Club Theater, σε μια γιορτή για τη μουσική και το αβάσταχτο ντιριντάχτα που δεν πρέπει να χάσεις.

Λίγα λόγια για τους Polkar…


 Με μουσική που χαρακτηρίζεται ως πανηγυρτζίδικη balkan, oι Polkar ξεκίνησαν ως το μουσικό συγκρότημα του ηθοποιού Γιώργου Παπαγεωργίου έχοντας δίπλα του τον μουσικό Γιάννη Κυρατσό. Πήραν το όνομα τους μετά από ένα ταξίδι της μπάντας στη Σερβία το 2013. Στα σλάβικα polkar σημαίνει μεθυσμένος χορευτής που τραγουδάει φάλτσα. Στα live τους έχουν ως άξονα τη δημιουργία μιας ανοιχτής μουσικοθεατρικής performance σε διαδραστική επικοινωνία με το κοινό, περνώντας αβίαστα από όλα τα μουσικά είδη που τους αφορούν.

 Δημιουργήθηκαν πριν από 7 χρόνια στη Θεσσαλονίκη, χρησιμοποιώντας ως πρώτη ύλη για τον ήχο τους, τον βαρύ βαλκανικό αέρα και τα ένδοξα χρόνια των '90s που μεγάλωσαν στα μουσικά προβάδικα στα Άνω Λαδάδικα.

 Έχουν κυκλοφορήσει δύο δισκογραφικές εργασίες, με τίτλους «Όλα αρχίζουν» και «4+1 τραγούδια για αγκαλιές» με τραγούδια που έχουν ξεχωρίσει: « Όλα αρχίζουν », « Το τραγούδι της καλής παντρειάς », « Caribbean girl », « Love me tonight », « Ο δεσμός » παρέα με την κομπανία κανταδόρων

Τροβαδούροι της παλιάς Αθήνας, « Αθήνα ». Το τραγούδι « Η ζωή μου είναι σκατά » κυκλοφόρησε ανεξάρτητα ως solo project του Γιώργου Παπαγεωργίου σε συνεργασία με τον Σπύρο Γραμμένο, συγκεντρώνοντας ενθουσιώδη αποδοχή στο Youtube.

Info:

Οι πόρτες ανοίγουν στις 21.00 – Έναρξη συναυλίας στις 22.30

Εισιτήρια προπωλούνται στα 11€ μέσω Viva.gr

Principal Club Theater (Fix), 26 ης Οκτωβρίου 15, Θεσσαλονίκη

Πληροφορίες/Reservations 2310.428088

www.principalclub.com

www.facebook.com/principalclub

www.twitter.com/principalclub

www.instagram.com/principal_club


* COVID-FREE EVENT

Eφαρμόζουμε αυστηρά το υγειονομικό πρωτόκολλο που αφορά συναυλίες/θεάματα σε κλειστούς χώρους για την προστασία από τον COVID-19 την συγκεκριμένη περίοδο. Η είσοδος επιτρέπεται μόνο με αποδεικτικό ταυτοπροσωπίας και πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης.

Related stories

Κλείνει ένα από τα πιο αγαπημένα μεζεδοπωλεία του κέντρου

Λατρεύτηκε από τις παρέες νέων κι όχι μόνο! Τα...

Οι ταινίες της εβδομάδας 28.03-03.04.2024

Γράφει ο Λάζαρος Γεροφώτης Μεγάλη αύξηση στα εισιτήρια την εβδομάδα...

Στην οδό Αρμενοπούλου, ο Gaetano μας ταξιδεύει στην σιτσιλιάνικη επαρχία

Κείμενο: Δέσποινα Λαμπρίδου / Φωτογραφίες: Μαρία Ευσταθιάδου Αρμενοπούλου 27,στην καρδιά...

Ο Εξώστης ρωτά, οι συγγραφείς απαντούν | Λάζαρος Αλεξάκης

    επιμέλεια στήλης: Φανή Χατζή Κάθε εβδομάδα ένας/μία συγγραφέας απαντά σε...

Μητροπολιτικό πάρκο Παύλου Μελά: Μία ανάπλαση που… άργησε πολύ

Ήταν Νοέμβριος του 2021, στη δεύτερη δύσκολη χρονιά της...