HomeUrbanitiesLive stagesO Wax Tailor στη Θεσσαλονίκη

O Wax Tailor στη Θεσσαλονίκη

WAX TAILOR (FR) LIVE IN THESSALONIKI
FRIDAY 16 JUNE
BLOCK 33

Opening Acts:

RSN
TRANSPARENT MAN

Wax Tailor (FR) Live in Thessaloniki

Την Παρασκευή 16 Ιουνίου ο παριζιάνος Wax Tailor ένας από τους σπουδαιότερους και δημοφιλέστερους παραγωγούς και djs στη παγκόσμια σκηνή του Trip-Hop/ Hip-Hop ήχου, θα βρεθεί στο Arch για να μας παρουσιάσει το ολοκαίνουργιο Album του “Fishing For Accidents”.

Η επίσκεψή του θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο της νέας διεθνούς περιοδείας του με αφορμή την κυκλοφορία του δίσκου που σηματοδοτεί την επιστροφή του electro hip hop Γάλλου πρεσβευτή.

Κερνάμε προσκλήσεις εδώ!

 

Σ’ αυτό το νέο έργο, ο Wax Tailor εξερευνά με το sampler του έναν κόσμο βινυλίων και κινηματογραφικών αναφορών, σηκώνοντας ως σημαία μια σφραγισμένη μουσική κουλτούρα και πολλαπλασιάζοντας τις αναφορές στην 7η τέχνη σε μια μουσική γραμμένη σε 33 στροφές ανά λεπτό και 24 εικόνες δευτερολέπτων. Μετά το σκοτεινό “The Shadow Of Their Suns” που κυκλοφόρησε το 2021, ο Wax Tailor μας ταξιδεύει με το “Fishing For Accidents”, σε μια πιο φωτεινή και πολύχρωμη πλευρά χωρίς ποτέ να προδώσει το σύμπαν και τις πεποιθήσεις του. Έρχεται για να μας προσφέρει μια μαγευτική βραδιά, συνδυάζοντας με μοναδικό τρόπο ηλεκτρονικά στοιχεία και χιπ-χοπ λούπες με μελωδίες κλασσικών οργάνων, προσφέροντας μια πανδαισία Soul, Funk, downtempo, Hip-Hop & 60’s Pop ήχων.

Με 7 στούντιο άλμπουμ, περισσότερες από 800 συναυλίες σε 60 χώρες, πολυάριθμα διεθνή βραβεία και συνεργασίες υψηλού κύρους: Ghostface Killah (Wu Tang Clan), Del The Funky Homosapien (Gorillaz), Mark Lanegan, Mick Jenkins, Aloe Blacc, D-Smoke, Tricky, Sharon Jones, Lee Fields κ.α. ο Wax Tailor έχει γίνει μέσα σε 20 χρόνια καριέρας μια από τις κύριες καθοριστικές φιγούρες της electro hip hop σκηνής παγκοσμίως.

Τόπος: BLOCK 33
Doors Open: 20:00

Τιμές εισιτηρίων:

Early bird: 15€
Phase 1: 18€
Phase 2: 20€
Door (walk in): 25€

Εισιτήρια προπωλούνται μέσω viva.gr και του δικτύου καταστημάτων του: (Public, Wind, Media Markt, βενζινάδικα Shell, BP, EKO, Metro, My Market)

Related stories

Ο Δημήτρης έχει τη μοναδική πιτσαρία που απέμεινε από την «πιάτσα της πίτσας» εδώ και 46 χρόνια

Κείμενο: Μαρία Καρασπύρου Φωτο: Iωάννα Καραφυλλίδου Το μέρος αυτό χαράζει...

Βιβλίο | S. A. Cosby «Δάκρυα ξυράφι».

Γράφει ο Τάσος Γέροντας A. Cosby«Δάκρυα ξυράφι». Μετάφραση Κίκα...

Η “Νέα Ορλεάνη” της Θεσσαλονίκης: Οι καλύβες μέσα στο νερό, ψάρεμα και μυδοκαλλιέργειες

Το Πλωτό Ξύλινο Καταφύγιο των αλιέων και των μυδοκαλλιεργητών...

Οι γραφίστες της Θεσσαλονίκης στον Εξώστη | Ελίζα Ζαρίφη – Trebanal Creative

Οι Θεσσαλονικείς γραφίστες φιλοξενούνται στον Εξώστη -  Ελίζα Ζαρίφη...