HomeInterviewsO Mάνος Κατσικάς είναι το καλό ξωτικό...

O Mάνος Κατσικάς είναι το καλό ξωτικό των Χριστουγέννων και ο πιο viral oδηγός λεωφορείου

Φωτογραφίες: Νικόλας Παρίσσης
Ως Εξώστης έχουμε αδυναμία στους ανθρώπους που ομορφαίνουν την καθημερινότητά μας. Η ζωή θέλει ομορφιά και όποιος τη βρίσκει, για εμάς είναι ο ήρωας της ημέρας. Με χριστουγεννιάτικη διάθεση κυκλοφορεί στους δρόμους της Θεσσαλονίκης το λεωφορείο 57 του ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης το οποίο τις τελευταίες μέρες φέρει χριστουγεννιάτικο διάκοσμο και εκεί βρίσκουμε το Μάνο!
Μάνο, πότε ξεκίνησες αυτη την παράδοση με το στόλισμα του λεωφορείου;

Η παράδοση με τον στολισμό τού λεωφορείου έρχεται να ξεκινήσει από πέρυσι όταν βρισκόμουν σε άλλη γραμμή με άλλο λεωφορείο φέτος που βρίσκομαι στην γραμμή 57 τού Χορτιάτη ΚΤΕΛ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ! Επαναλαμβάνω ξανά αυτή την όμορφη διακόσμηση όπου πραγματικά αλλάζει την ψυχολογία όλων!

Οι συναδελφοι τι σου λενε;

Στους συναδέλφους μου, άρεσε αυτή η ιδέα – βέβαια στην αρχή λέγανε αρκετοί είσαι τρελός τι κάνεις? αλλά αρκετοί από αυτούς μιμήθηκαν Την όλη διακόσμηση και ύστερα έβαλαν και αυτοί το χριστουγεννιάτικο τούς στοιχείο είναι πραγματικά πολύ όμορφο να παρασέρνεις τους συναδέλφους σού να κάνουν και αυτοί κάτι καλό και γιορτινό!

Πες μας κανενα ωραιο σχολιο απο επιβατη που να σου έφτιαξε το κέφι!

Συνεχώς τα σχόλια από τούς επιβάτες είναι πάντα θετικά μικροί και μεγάλοι έχουν τον δικό τους κώδικα ενθουσιασμού…η μικρής ηλικίας επιβάτες ξεσπούν σε επιφωνήματα:”Ναι ρε φίλε το στολισμένο είναι”! “Ουαου φοβερό” “θέλω να μείνω εδώ για πάντα” Η μεγαλύτερης ηλικίας επιβάτες μας δίνουν τις ευχές τους και συγχαρητήρια λέγοντας “πώς καταφέρνετε να μας αλλάζετε την διάθεση δεν έχουμε ξανά κάνει τέτοια διαδρομή”, ενώ αρκετοί μου ζητάνε να το φωτογραφήσουν και άλλοι ακόμα και να βγάλουν μία φωτογραφία μαζί τους…

Καθε χρονο το στολίζεις με τον ιδιο τρόπο ή κανεις αλλαγές και προσθήκες;

Σε σχέση με πέρυσι σαφώς αλλάζει ο τρόπος διακόσμησης έχουν προστεθεί αρκετά παραπάνω στολίδια όπως τα 450 λαμπάκια στο χώρο των επιβατών όπου αναβοσβήνουν ! Οι χριστουγεννιάτικες μπότες και τα μικρά δεντράκια!κάθε χρόνο θα γίνεται όλο και ποίο φαντασμαγορικό η υπόσχεση μου; Τού χρόνου θα το ξεχωρίζουν και από έξω.

Αν μπορούσες να κανεις ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ διαδρομή με το λεωφορείο σου ποια θα διάλεγες;

Η διαδρομή που εκτελώ τώρα είναι από το κέντρο της πόλης συγκεκριμένα από Την πλατεία Αριστοτέλους και τερματίζω στη διασταύρωση τού Χορτιάτη πραγματικά βγαίνοντας από τό κέντρο τής πόλης είναι μία μαγική διαδρομή καθώς μεταφέρεσαι μέσα στην φύση καί την εξοχή! Αν υπήρχε η δυνατότητα όμως να κάνω μία άλλη διαδρομή θα επέλεγα να κινουμαι μέσα στο κέντρο τής πόλης έτσι ώστε να το δουν αρκετοί ακόμα επιβάτες και να φτιάξουμε ακόμα μεγαλύτερο fan club!

Related stories

Revisiting: La La Land (2016) του Damien Chazelle

Γράφει η Φανή Εμμανουήλ Κάθε φορά που ξαναβλέπω μια ταινία...

Το Φεστιβάλ Δάσους συνεχίζεται δυναμικά και τον Σεπτέμβριο

Το Φεστιβάλ Δάσους, το μεγάλο πολιτιστικό γεγονός της Θεσσαλονίκης, συνεχίζει για δέκατη...

Κινηματογράφος και αθλητισμός: 6 ταινίες για το Μπάσκετ

  Γράφει ο Λάζαρος Γεροφώτης Ο Γιάννης Αντετοκούμπο είναι (μαζί με...

Το ‘ελληνικό Woodstock’ και ένα πάρτυ στη Βουλιαγμένη

Το πρωτοποριακό πάρτι του Λουκιανού Κηλαηδόνη στη Βουλιαγμένη, γνωστό...

3 Νέες ταινίες στις κινηματογραφικές αίθουσες και η κορυφαία συνάντηση του Deadpool με τον Woolverin

γράφει ο Λάζαρος Γεροφώτης Με τις θερμοκρασίες να συνεχίζουν να...